среда, 15. март 2023.

15.03.- Mars u blizancima kvadrat Neptun u znaku Riba - Hronični haos pred budjenje


 Danima imam spavaću bolest. Luck Black mi je preneo energiju da bilo kog momenta kako legnem, mogu da zaspim. Zato mi ne zamerite što me nema, čuvam energiju za dnevne astrološke konsultacije ljudima kojima sam potrebna. 

Poslednja Četvrtina Meseca na snazi pred Mlad Mesec jeste izuzetno psihološki senzibilna iako na 24 stepenu Strelca jer donosi izgubljenost, prazninu, rutinu i osećanje da ne znamo ni gde smo krenuli, ni kad smo se probudili, kao da mozak ne reaguje na okruženje i ono što negde treba da bude obaveza. I Merkur je uspavan, ali i Sunce, a Mars udara izazivajući i ono malog dobrog  trenutno. 

 Današnji aspekt Mars Neptun uz svu priču i Sunce i Merkur su u snažnoj konjukciji sa Neptunom, i tu dodajem začin od Venere koja se brani od Plutona uz loš kontakt Sunca i Marsa, magla, konfuzija, vreme koje treba stvarno prespavati i sačuvati pre svega svoje zdravlje, a najviše psihu. 

Zagadjenje, ratovi, zasede, atentati, sukobi  narko mafije,zračenja iz vazduha,, lažne informacije i napadi, prenemaganja, izveštačeni skriveni cinici koji prezentuju moralnost, napadi na crkvu i veru, povećanje sekti i prevaranata, a da stvari mogu ići iz krajnosti u krajnost posebno povećana samoubistva( vezana za vodu, pad sa mostova) jer ovaj aspekt donosi da će se mnogi umoriti od života na ovoj planeti i izgubiti veru. 



Neće biti neobično, da idete ulicom i skrenete u drugu ulicu razmišljajući šta treba da uradite, ili da prelazite ulicu na crveno. Opreznost, i malo uključivanja mozga trebaće do 25.03. dokle ovaj aspekt može gubiti na snazi- Manje posledice: trovanja nastala od alkohola ili lekova, poplave i osetljivost uredjaja povezanih sa vodom ili plinom, nesanice pa spavanje 48 sati bez budjenja, Uz to idu i špijunaže i napadi na one koji imaju dobrotu i koji su kosmopolite. Lažni proroci i manipulatori posebno će ovih dana imati glavnu ulogu. Budite oprezni, verujte svom srcu, ali ne gubite veru. 

Idealizam blokiran tudjim nedaćama i vestima o bolesti i ratu koji još uvek traje. Bežanje u filmove ili mali svet mašte gde je sve u redu i gde se osećamo bezbedno. Posebna manipulacija dolazi od onih što odlučuju o tudjim sudbinama običnog naroda. Osećanje nerazumevanja u odnosu na velike mase. Lažne lekarske dijagnoze ili loša lečenja. Bolesti zvane nedostatak ljubavi. Antidepresivi i alkohol.

Posebna zaštita je ovih dana, posebno danas potrebna od energetskih vampira. Prilepiće se posebno onima sa čistim srcem i onima koji se nisu isprljali. Oskar u simbolici Saturna u Ribama, pa i takvih filmova, sa puno suza i nameštanja. Posebno pshiotične i bolesne osobe mogu napraviti agresiju, što možete čuti u vestima u poslednje vreme. Posebna opreznost vozačima, jer ovaj aspekt može doneti da se uspavate za volanom, a posebno da izbegavate da vozite ako ste jako umorni ili pod uticajem stresa. 

Mars je planeta koja govori o ratu, u Blizancima( mediji) a Neptun je planeta vere što govori o posebnom sukobu ove dve planete kada se radi o verskim sukobima. U posebnom povećanju može biti ugroženosti od arapsko - izraelskog rata.U povećanju porodična nasilja posebno u porodicama koje imaju zavisnike. Izuzetno osetljiv aspekt za kockare i narkomane. 

Mars se približava fiksnoj zvezdi Al Heka koja povećava nasilje, U povećanju su razočarenja, izdaje i ozbiljne špijunaže, pa će poverenje biti na testu. Poslednja Četvrtina Meseca od nocas od 3:09 otvara Pandorinu kutiju i povećava psihički, emotivni, posebno duhovni haos. Drzite se jedni druge, i ne posustajte.! Ova noć može biti posebno teška za senzibilne i psihološki teške bolesnike, ali mlade ljude, jer vreme do 6h nosiće i opoziciju Meseca, Marsa, ali i kvadraturu sa Neptunom. Emotivne povrede, konfuzije, nesreće. 

Od 9:50 Mesec u znaku Strelca imaće trigon sa Plutonom pa nositi ipak vreme snage , ubedljivosti i istrajnosti. Vreme do 13h u praznom hodu može doneti kašnjenje i odlaganje obaveza.

Mesec prelazi u znak Jarac od 13:07 i donosi ipak bolju kontrolu emocija, ali pesimizam. Podsećanja i suze. Strahovi. Ipak, sekstil sa Saturnom može doneti snagu da prebrodite neke nemire i vratite se na redovne obaveze. Ipak, budite oprezni ovih dana, izuzetno napeto vreme na planeti, medju ljudima, gde zlo može preovladati. Ipak, neka karma bas u ovim neobičnim vremenima može povezati prošlost i sadašnjost, ali i ljude koji su deo vas. 

I love you all

Čuvajte se - Astro Luna






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski