субота, 29. јул 2017.

DNEVNA DOZA LUNE-29.07.2017.

Mesec ceo dan u Vagi.Mesec u fazi spaljenog puta.Emocije i potreba za podrškom,  teško osećanje nepravde, dosta planiranja, smeh i kada stvari ne idu baš kako ste očekivali.

36 minuta posle ponoći: Mesec u konjukciji sa Jupiterom kroz znak Vage( period mira, blagostanja, srećnih okolnosti, dobrih vesti, odličan za provod, zabavu, popularnost, važna posebno daleka putovanja.Odličan aspekt za javne nastupe i medije, kontakt i planove sa rodjacima.Važni utisci, ali neki vid emotivne lekcije.

2:39am: Mesec u Vagi kvadrat Rx Pluton u Jarcu(brige preko polja prijatelja, emotivna povredjivanja, osećaj posesivnosti, udaljavanja ili nekog vida besa.Povoljno vreme za politiku, javne nastupe.Teško vraćanje na prošlost, osećaj da nešto mora da se promeni, neprihvatanje date situacije.Veoma loše vreme kroz ortake, vreme nešto agresivnije energije zbog Meseca na zvezdi Seginus u sazvedju Botes.U povećanju pesimizam, ranjivost, neki vid očaja.Zdrastveno aspekt koji pojačava ginekološke probleme i probleme sa mokraćnim kanalima, kožom.Unutrašnja ljutnja i osećaj neke povredjenosti.10:28: Mesec u Vagi u sekstilu sa Rx Saturnom u Strelcu(Odlično vreme jer donosi mogućnost duhovnog mira i strpljenja i boljih odluka u ovo vreme.Dobro je slušati starije, mudrije.Vreme kada emocije miruju i kada se oseća manji optimizam.Odlično vreme na polju obrazovanja, inostranstva, posebno dobro vreme za religiju, kao i traženje istine posebno kroz osobe koje žive daleko od vas..Iako vreme koje ne nosi laka otvaranja i neki vid distanciranosti, odlično za manje kupovine, uplate, šetnje, kuvanje, estetiku, manje ozbiljnije razgovore.Odlično vreme za rad na sebi.Paziti na vid.Na polju saobraćaja preporuka da ne žurite.

22:26: Mesec u Vagi u trigonu sa Venerom u Blizancima( vreme osmeha i kada se treba prepustiti uživanju.Odlično vreme za rodjendane, proslave, posebno svadbe.Vreme darivanja, ljubavi, zaljubljivanja, upoznavanja, odlično za izlaske.Veoma veseo, ali dinamičan aspekt pozitivan i kroz novac, putovanja, rodjake, učenje, rad.Za one koji su poslednja dva dana imali privatne tenzije period mnogo većih očekivanja bez ikakvog učešća.Potrebna je nešto bolja inicijativa u rešavanju problema koji se pojavio.Odlično vreme za sredjivanje, lepotu, druženja, upoznavanja novih prijatelja, ali donosi i lepe manire, reči, vesti.Podrška i pomoć.23:31: Mesec u Vagi u opoziciji sa Uranom u Ovnu( neočekivane promene, tenzije, u porastu prekidi i svadje, loše reagovanje na kritike, buntovnost, sklonost naglim promenama planova.Loše za davanje saveta, posredovanje, avio saobraćaj.Nagle promene vremena.Emocije koje igraju na ledu.Puno izazova i iskušenja.Izbegavati brzopletost, isključivost, naglu želju za promenama, o svemu dobro razmisliti.Čudno ponašanje, smušene ideje, nesigurnost, ranjivost, ali sklonost raspravkama i jakom emotivnom eletricitetu.Ne forsirajte ono što ne ide, možete biti povredjeni.U porastu avanture, fizički odnosi, ali jaka potreba za slobodom.Može biti neplaniranih postupaka, ali klimatskih promena.Los uticaj drugih, probajte da ipak odluke donosite sami.Problemi sa internetom i aparatima.

ASTRO VREMEPLOV -29.07.2017.

29.07.1525. osnovana je Santa Maria grad na severu Kolumbije, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Devici i Mesecom u Strelcu.Osnovao ga je španski istraživač Rodrigo  De Bastidijas.Ovo je turistički grad, poznat po proizvodnji banana.

29.07.1871 osnovan je grad Joplin u saveznoj državi Misuri, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Jarcu.


29.07.1883. rodjen je Benito Musolini, italijanski političar, vodja  Nacionalne Fašističke stranke, koji je upravljao Italijom kao Premijer u periodu od 1922-1943.Rodjen u znaku Lava sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Blizancima.29.07.1981. rodjen je Fernando Alonso –vozač Formule 1, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Devici i Mesecom u Raku.29.07.1973 rodjen je američki glumac( „ Blejd, Državni neprijatelj “)-Stephen Dorff u znaku Lava sa Mesecom u Lavu u vreme Mladog Meseca.

Astro -vremeplov korišćene informacije iz biografije sa Wikipedia.Natasa Paunovski

петак, 28. јул 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -28.07.2017.

Mesec ceo dan kroz znak Vage.Lepota, potreba za emocijama, pomirenjem, harmonijom u prvom planu.Postoji veća potreba da se izborite za stvari koje su vam važne( naglašena borbenost)U porastu tvrdoglavost i fanatično držanje za stvari koje štete.Vladaoc Venera trenutno prolazi znakom Blizanaca a danas će bas biti na zvezdi Saif u sazvežđu Orion.Ljubav na rečima, dosta komunikacije, dogovora, druženja i jedne veselije energije, ali i mogućih sklonosti da se završi nešto što je donosilo dugu neizvesnost .Neki vid emotivnog prepoznavanja i nalaženja svog emotivnog " blizanca" jeste u porastu.

Od 2:33am: Mesec u Vagi u sekstilu sa Marsom u Lavu( Mesec na zvezdi Zania u sazvežđu Device donosi prefinjenost i sklonost mirnim rešenjima.Ova noć je mnogima mogla doneti strast, iako su u porastu bile prevare i emotivne manipulacije.Postojaće sklonost kao nekom vidu mirovnih pregovora kroz emocije.Odlicno vreme za ljubav, seks, emotivne avanture.

3:10am: Mesec u Vagi u sekstilu sa Suncem u Lavu( sklad duše i tela, jake volje ispunjene emocijama.

Mesec u fazi spaljenog puta od danas 21:33 do ponedeljka 31.07. do 7:57( spaljeni put uvek područje kada Mesec se nalazi izmedju 15 stepena Vage do 15 stepena Skorpije.Ovo je tradicionalno loše vreme jer može povećati probleme, loše raspoloženje, oscilacije, pa pobunu sa ulaskom Meseca u Škorpiju, tenzije i ljubomoru.

Astro -vremeplov


Na današnji 28.07.1929. rodjena je nekadašnja Prva dama, supruga Johna Kenedija –Žaklin Kenedi Onazis, u znaku Lava sa podznakom u mističnoj, ali nadasve hrabroj i magičnom Škorpiji u podznaku, i Mesecom u Ovnu koji je uticao da bude inspiracija mnogim ženama u Americi po svom stilu, ponašanju i manirima i neki vid „ modne ikone“ 60 godina.Dzeki je rodjena u bogatoj aristokratskoj porodici francuskog porekla( vladaoc Jupiter u blizancima 4 polja polja doma u 7).U mladosti se bavila novinarstvom.Od 1968-1975 bila je udata za bogatog grčkog brodovlasnika Aristotela Onazisa.Bila je intelegetna žena iz senke, a opet Lavoski okrenuta javnosti, ali neko ko je ostavio veliki uticaj na javnost zahvaljujući i svojoj Veneri u blizancima( iako u opoziciji sa Saturnom dva puta udovica).Pluton u raku u 8 osim porodičnih tragedija( muzevi, sin) svakako nosi da je bila veoma snažna, jaka žena, veliki perfekcionista( Mars u devici na Mc), ali veoma emotivna, osećajna i sposobna.Francuski stil i maniri, ljubav prema umetnosti, možemo povezati sa Suncem u 9 polju koji je bio vezan za visoko obrazovanje, ali poznate muževe, kao i to da je uvek bila okrenuta višim standardima.Mesec u ovnu je nosio da je uvek išla ka onome što zacrta, ali da je bila i često emotivno povredjena i sklona impulsivnosti( Mesec kvadrat Pluton).

28.07.1954. rodjen je nekadašnji Presednik Venecuele –Hugo Chavez u znaku Lava sa podznakom u emotivnom, ali patriotskom znaku Raka sa Mesecom u prvom polju.Bio je vodja bolivivarijanske revolucije i pristalica demokratskog socijalizma.Bio je zatvaran zbog lošeg vojnog puča 1992, ali neko ko je imao dosta loše odnose sa Sad.Jedan od vodja koji je bio protiv nezavisnosti Kosova.Bio je u dosta dobrim odnosima sa Iranom i Rusijom.Umro je 2013.

28.07.1974. rodjen je grčki premijer –Aleksis Cipras u znaku Lava sa podznakom u Blizancima i Mesecom u Škorpiji.Pripada najmladjem premijeru Grčke od 1865.Presednik je Koalicije Radikalne levice od 2009.Dobar uticaj Merkura kao vladaoca u znaku Raka sa Jupiterom iz 10 ukazuje da ima dobru viziju grčke politike u oporavku i regeneraciji same zemlje.Njegov uticaj na samu državu može biti značajan od novembra sledeće godine, dom koje će Grčka imati velikih oscilacija.Veoma je tradicionalan, patriota, subjektivan i okrenut svojoj domovini.Sunce u 3 polju ukazuje na jaku dominaciju u govoru, stilu i ponašanju, dok Mesec iz 6 da ima jaku poslovnu intuiciju.Trebao bi da se čuva ishitrenih odluka posebno od kraja godine do sredine proleća, ali u svakom slučaju koliko god je Grčka pretrpela promena, on može biti dobar vodja.

28.07.1972. rodjena je američka glumica Elizabet Bercly u znaku Lava sa Mesecom u Ribama.

28.07.1945. rodjen je klavijaturista grupe „ Pink Floyd“ – Richard Wright u znaku Lava sa Mesecom u Ribama.28.07.1941. rodjen je Riccardo Muti- dirigent , direktor La Skala opere i dobitnik nagrade Emi za najbolji album klasične muzike u znaku Lava sa podznakom i Mesecom u Devici.


28.07.1896. rodjen je Majami –američki turistički grad veoma popularan, smešten u jugizapadnom delu savezne države Florida.Rodjen u znaku Lava( znaku sjaja, glamura, komfora) sa podznakom u Vagi i Mesecom u Ribama.Majami je drugi po veličini najveći grad u Floridi.28.07.1821 rodjena je Republika Peru  država na jugu Amerike koja se graniči sa Ekvardorom i Kolumbijom.Rodjena u znaku Lava sa podznakom u Vagi i Mesecom na poslednjem stepenu Raka.Glavni grad Lima.Teritorija Perua je dom drevnih civilizacija koji su najstariji  na svetu do carstva Inka.

28.07.1938. rodjen je Arsen Dedić, muzička legenda koji je ostavio veliki trag na kulturnom nivou posebno vremena bivše Jugoslavije u znaku Lava sa Mesecom u Lavu..Bio je prepoznatljiv zbog Lavovskog stila, ali pomalo boemskog stila koji je ostavljao na muziku.Bio je pesnik i kompozitor,tekstopisac, kantautor,začetnik literarne šansone,dečiji pisac, veoma temeljan posebno zbog uticaja Venere i Merkura u devici i veliki perfekcionista, iako uvek sramežljiv, oprezan i umeren.Čak punih 42 godine je bio u braku sa pevačicom Gabi Novak koja je bila njegova druga supruga.Sin Matija je krenuo muzičkim stopama ovog najskladnijeg  muzičkog para.Umro je 18.08.2015. posle duge i teške bolesti.

Astro -vremeplov korišćene informacije iz biografije sa Wikipedia.Natasa Paunovskiчетвртак, 27. јул 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -27.07.2017.

( strpljenja molim)


2:52am: Mesec u Devici u kvadratu sa Rx Saturnom u Strelcu( vreme usamljenosti i osećaja neke melanholične energije, brige ili osećaja praznine.U porastu kvarovi i loši snovi.Osetljivost kroz autoritete, carine, autoritete, roditelje.U porastu osetljivost creva, kostiju, nagle promene raspoloženja, ali u povećanju pesimizam.Ovo vreme je bilo dobro prespavati i misliti na nešto što dolazi.Analize i mozganja kroz stvari iz prošlosti.Jaka opterećenost detaljima, poslom.Vraćanje na nešto staro.)
2:58am: Sunce u konjukciji sa Marsom u Lavu na 4,11 stepenu u kazimi( dominatan uticaj Sunca, ali samouveren uticaj Marsa donose vreme jake fizičke spremnosti, ali pojačane impulsivnosti i mogućeg uticaja agresije, sile, napetosti.Potreba da se potvrdi svoj identiet, kvaliteti.Dobro za fizičke aktivnosti, sport, takmičenja, berze, kladjenja.Jaka potreba za uživanjem.Kreativno Sunce u kombinaciji sa neustrašivim ali ponosnim Marsom može pod ovim uticajem i napraviti nešto značajno i vredno pažnje.Ovo je atraktivan aspekt, ali aspekt koji nosi i veliko trošenje i osetljivost na odbijanje.S obzirom da je u kazimi, imamo previše i vruću energiju, strastvenu energiju koja ide napred, pa je za sve važno potrebno ipak dobro promisliti.Vreme povećanih fizičkih veza.Vreme koje je dobro za hobije, veće nove projekte, ali iako postoji želja, potrebno je sve raditi korak po korak.U porastu mogu biti požari, pojačani kvarovi( instalacije), ali i problemi sa srcem i povredama.Biće prisutan odredjeni adrenalin koji će vas voditi napred.
8:32am: Mesec u devici u kvadratu sa Venerom u Blizancima( jake emotivne oscilacije, osetljivost, tuga, pa nagli smeh, problemi u emotivnoj komunikaciji, sukob analize i želja, osetljivost kroz poslovne odnose.Emocije u ovom periodu mogu lošije delovati na zdravlje.Neka čudna apatičnost i prepuštanje, pa nagli adrenalin i pokret.Dosta oscilacija i nerešenih emotivnih dogadjaja.Loše za kupovine, prodaju, jer ovaj aspekt ne nosi finansijski napredak, već samo trošak.Nagle promene planova, kašnjenje, neujednačeno raspoloženje.Detinjasto ponašanje, suze.

Mesec u fazi praznog hoda od 17-22:15

Mesec ulazi u znak Vage od 17:38.Potreba za harmonijom, balansom, partnerskim i emotivnim mirom, pravdom, istinom.Vladaoc Venera u Blizancima šalje pokret, mnogo komunikacije, planova, igre.Ipak, zbog praznog hoda može se osećati manja praznina ili poteškoća i ograničenje da stvari idu lako.U porastu nesigurnost, neodlučnost, ali jak akcenat na reputaciji.Pozitivno vreme za planiranje odmora, kraća putovanja, važne proslave.

Neke stvari nisu imale imena. Mnogi delovi sveta nisu postojali. Možda čak ni tišine nije bilo. Dok me nisi naučio kako da je osluškujem i vidim."
 Ingrid BergmanNatasa Paunovskiсреда, 26. јул 2017.

DNEVNA DOZA LUNE-26.07.2017.

( bežanje u svet mašte)


Od 1:42( lokalno vreme)

Promena na nebu od noćas, Merkur ulazi u ženski znak Devicu, znaku svog sedišta, mestu gde se oseća dobro I gde može da uzme svoje papire, misli, korisne ideje I da pokrene u pravom smeru.Merkur u devici ne poseduje tu samouverenu I atraktivnu stranu iz prethodnog perioda kroz uticaj kroz znak Lava, ali donosi period izuzetnog razmišljanja kroz analitičnost, temeljnost, mentalnu posvećenost, pedatnost, uslužnost, intelektualnu stimulaciju, skromnost ali usmerenost na realna I važna pitanja našeg života I svakodnevnice.Merkur vlada znakom Blizanaca I Device, s tim da Devica predstavlja naše astrološko 6 polje(zdravlje, svakodnevnica, kolege, podčinjene, profesiju I poslovnu atmosferu, kozmetiku, domaće ljubimce).Iz tog razloga pred nama je I period kada ćemo biti usmereniji na dijete, razgovore o zdravlju, jak vizuelni efekat, biće pojačana veoma jaka memorija, jaka potreba za radom, završavanjem, učenjem I pisanjem do najmanjih detalja, poštenim I fer odnosom, opravdanjima, objašnjenjima, opravdanjima, kontaktom sa običnim sredinama, svetom, uživanju I razmišljanju o malim, ali važnim životnim stvarima.U porastu je samokritika, ali I kritikovanje I traženje nekog vida perfekcije da stvari budu bolje.Biće bitnije da sačuvate I negujete svoju savest, nego da vas neko pohvali I da živite od “ aplauza” kao što je to bio slučaj  kroz prolazak Merkura u lavu( period od 6-26.07.ove godine).Devica je poznata da voli privatnost I da pomalo intimnije čuva svoj mir.U mentalnom smislu ona nam daje energiju dobijanja informacija, potrage I rada na sebi.Posstoji taj stidljiv, ali I praktičan I produktivan nivo, mada misli mogu biti u neku ruku povremeno pesimistične, previse oslonjene na sebe, sklone moralizmu I skrivenom konzervatizmu.Ipak, Merkur u device pokreće spretnost, rad, puno računanja, usmerenost ka brojevima, medicini,zaposlenju, lekovima, papirologiji, I ona voli tačnost.Uz energiju Sunca I Marsa u Lavu može dolaziti do nervoznijih reakcija posebno u situacijama dana kada možete imati osećaj žurbe I pritiska.Ipak, paziće se na reči I neće se trošiti bezgranično.Sve će delovati po principu” fino upakovano, objašnjeno, tačno pokazano”.Akcenat je stavljen I kroz period uticaja Merkura u device na unapred planiranim obavezama, plaćanjima, pravljenju rasporeda, pokretanju više obaveza u toku dana I jedne zaposlenosti uma.

Merkur će boraviti u znaku Device od 26.07.-31.08. kada će se vratiti u znak Lava.13.08. krenuće u retrogradni hod koji često može biti znak I povremenih problema( u komunikaciji, dogovorima, putovanjima, sastancima, pregledima, operacijama, u povećanju mogu biti kvarovi I otežanja).5.09. Merkur će krenuti direktnim hodom sa 28,25 stepena Lava, a od 10.09. ponovo ući u znak Device u kojem će ostati do 30.09. kada će ući u vazdušni znak Vage.

Mesec ceo dan kroz znak Device

12:38: Mesec u Devici u opoziciji sa Rx Neptunom u Ribama( povećanje osetljivosti, idealizacije, bežanja od obaveza, apatije, naglih vremenskih ali emotivnih prilika, u porastu sklonost porocima,trovanja, osetljivost na lekove, neobične situacije ili ne slušanje intuicije.Sklonost pravljenju grešaka, osetljivosti stopala, stomaka, povećanju alergija.U porastu nepotrebno žrtvovanje ili naivnost.Ne slušanje svog srca ili sklonost udaljavanju, razočarenju, nepotrebnim samoispitivanjima I sumnjama.Ako to osetite, probajte da to promenite.Može biti prolaznih problema sa vodom.Prejake emocije praćene prevelikim analizama I nervozom.Meditacije, druženje, putovanja, priča o problem mogu pomoći da se ovaj aspect ne oseti lose.

19:29: Mesec u devici u trigonu sa Rx Plutonom u Jarcu( dobro je u ovo vreme završiti obaveze koje su stajale duže, dobro kroz odnose sa autoritetima ili planiranjem narednih poslovnih dana, pozitivno za one koji čekaju posao ili unapredjenje, dobro za čišćenje doma, stabilne ili trajne dogovore oko nekretnina, selidbi, poslovnih premeštaja ili promena.U ovo vreme može biti generalno biti mogućnosti za manje potrese.Na emotivnom nivou dobro za svakodnevne dogovore, kao I stabilnost, mir.Emocije zbog Meseca u devici kontrolisane, ali ne toliko strastvene.Pluton donosi vreme koje dobro za ozbiljnije razgovore.U porastu kritikovanje voljene osobe, ali I usamljenost.Na ličnom nivou izuzetno jak stvaralački aspect, donosi hrabrost, harizmu, privlačnost, ali I povećanje ambicija.U ovo vreme je dobro dobiti savet, ali I raditi na nekom bitnom projektu, negovati zdravu ishranu ili menjati navike.Iz nekih prethodnih iskustava može se dobiti mudrost I dobra lekcija za dalje.

Tragaj za svakom skrivenom srećom. Sakupi i najmanju radost. Svaka od njih vredna je kao zlatnik od čistog zlata. 

 
Bai LingNataša Paunovski

уторак, 25. јул 2017.

Dnevna doza Lune 25.07.2017.

Utorak, 25.07.2017.
( od euforije do smirenja, malo kiše malo sunca)Od 9:59am: Mesec u Lavu u trigonu sa Uranom u Ovnu(iako je pred nama klimatsko osveženje, ovaj aspekt nam nosi dosta dobro raspoloženje, ali efikasnost u planiranju, jednu pozitivnu euforiju i saznanje, dobru intuiciju, ali i potrebu da nešto menjamo.Energija Sunca koje je krenulo znakom Lava, ali vladaoca Marsa u Lavu nosi jednu strasnu, ali energičnu energiju i hrabrost da sve što zamislite možete realizovati.Nešto će vas pokrenuti da budete bolji, ali da stvari koje su delovale nemoguće pokrenete sa mrtve tačke)11:23: Mesec u Lavu u konjukciji sa Merkurom u Lavu(Odlično za važne dogovore i sastanke, putovanja, učenje, pisanje.Jako samopouzdanje iako osećaj superiornosti i manje nepopustljivosti.Bilo bi dobro ako možete da unesete malo veću prilagodljivost i toleranciju.Aspekt snage emocija koja se može videti na rečima.Otvorena komunikacija, jaka potreba za pažnjom, emocijama kroz govor.Jaka potreba za zagrljajima, da budete u centru pažnje, da budete vidjeni.Merkur polako se sprema da napusti znak Lav i sprema taktiku za praktični znak Device.Malo danas baca i " strelice" u završavanju poslova koji su važni, ali donosi odluke kao da je pitanje života i smrti.Loš aspekt za kritike, autoritete.Važne vesti i utisci.Dosta trošenja energije na telefon.Potreba za drugačijom, ali snažnijom energijom.Piši onako kako osećaš").Popodnevni sati traže da se obrati pažnja na reči, reakcije, malo bolje koncentraciju u saobraćaju.Može biti manjih problema na polju interneta i grešaka na polju dokumenata.12:33: Mesec prelazi u ženski, praktičan, ali promenjiv znak Device.Dosta poslovnih planova, veća okrenutost detaljima, svakodnevnim poslovima, zdravlju.Potreba da se nešto popravi ili popravi navika koja je nosila pojačan hedonizam.Umerenija i više kontrolisana emotivna energija, potreba za analiziranjem, ali zamaranjem " mozga".Probajte da se malo opustite i usmerite obaveze samo na ono važno.Malo zamaranje, kao i nagle promene raspoloženja.Neke obaveze moraće da se ostave za kraj nedelje.Ne forsirajte ono što ne ide.Okrenite se korisnim stvarima, domu, poslovnim aktivnostima ili prosto potrebi za punjenjem baterija.Mesec u krakotrajnom praznom hodu od 15:45-16:20( manji zamor, potreba za redom, perfekcionizmom, ali oscilacije)" Da! Budi hrabar, iskren i postojan, razuman i pravedan - i ono će biti svuda gde tvoja noga stupi i tvoja reč odjekne."
Ivo Andrić

Nataša Paunovski

понедељак, 24. јул 2017.

Dnevna doza Lune

Srećan rodjendan Lavićima:-))
Sve u energiji Lava, Mlad ili Nov Mesec u Lavu od juče 11:45, sa konjukcijom Meseca, Sunca, ali i Marsa donosi sasvim jednu novu dimenziju i pokretanje hrabre i smele, ali veoma dostojanstvene energije.Malo više nestrpljenja i drame, pripremite se, ali probajte da utičete na sebe da ako to osetite i smirite.Ipak, energija tranzitnog Marsa i Urana pojačava buntovnu, ali opet i nešto strastvenu potrebu da se nešto menja, nešto malo, korak po korak može biti u energiji srećnih okolnosti za svakog pojedinca.Ovaj ciklus Mladog Meseca imaće jak uticaj na sve do Pomračenja Meseca ili Lunarne Eklipse(7.08.) u smislu novoh početka, promena, zadovoljstva.Sve što je u vezi sa ljubavi, talentom, ambicijom, dokazivanjem,takmičarskim potencijalima može imati veze sa napredovanjem.


Ceo svet je moj:-)) jeste poruka ovog Mladog Meseca😁, ali ne smemo zaboraviti da nam nebo šalje i dalje "ping pong "loptice i traži od nas veće angažovanje.Pozitivno: tranzitni Merkur u dobroj akciji ili trigonu sa Uranom i Rx Saturnom daje da rečima, podrškom, samopouzdanjem preko drugih možemo osećati sigurnost.Vreme sjajnih ideja, mentalnog pokreta ijakog povezivanja.
Ono što nam ne ide na ruku je opozicija Venere i Rx Saturna i neki vid tuge, blokada, nerešenih odnosa u prošlosti, loše emotivne komunikacije, čudnih ili opterećujućih snova, mogu doneti neki vid napetosti.Sve nešto može, a čeka se.Osećaj praznine, čekanja, konfuzije, pogrešne idealizacije, lutanja, ah ta karma.Neće biti neobična kasnjenja na polju saobraćaja ili velike guzve na granicama.U porastu i dalje požari i manji potresi.Reči mogu stvarati utisak neke hladnoće ili emotivne udaljenosti.U povećanju kvarovi.Lako nerviranje na pogrešnom mestu.Probajte da unesete malo smeha i fleksibilnosti i da stvari ne shvatate toliko ozbiljno.


Mlad Mesec pojačava snagu i emocije, ali traži strpljenje i da pratite svoj osećaj.Ne zaboravite sebe i izbegavajte veoma izražen mazohizam.Pazite na reči, odnose sa okruženjem, probajte da razbijete rutinu, izbegavajte lako trošenje vremena na nebitne stvari.Iako postoji unutrašnji optimizam, postoje i sumnje u njegov ishod.Glavu gore, pred nama je nov ciklus iz kojeg se " ponovno radjamo" sa naučenim lekcijama.

Današnji aspekti -24.07.2017.
( izmedju dva puta)
13:00: Mesec u lavu u sekstilu sa Jupiterom u Vagi( period podrške, poklona, dobre energije, emotivne sreće, povoljno kroz finansije, dolazak do pravde, kreativnu energiju, završavanje standarnih poslova.Osećaće se jedan lep optimizam.Estetika, putovanja, obrazovanje, dobra razmena energije.Pohvalite one koje volite, jer Mesec je u Lavu vratiće vam se duplo😋🤗
16:55: Tranzitna Venera u blizancima u opoziciji Rx Saturna u Strelcu( veoma naporno vreme za nove emotivne početke, pomirenja, osećaj neke emotivne tuge, nemogućnosti da sve bude kako bi želeli.Nepotreban osećaj krivice.Finansijska kašnjenja ili nepovoljne prilike.Obratite pažnju na emotivnu komunkaciju! Važne lekcije o ljubavi.Brige oko rodjaka, problemi sa pisanjem, odlukama, sve se nešto čeka.Pojačana usamljenost.U povećanju samosažaljenje, izbegavajte to, vrednujte sebe u bilo kojoj situaciji🤔Prva rečenica treba da bude" Ja VOLIM SEBE, JA SAM SVESTAN SEBE", nikako" Ja ne vredim, meni ne ide, ja nemam sreće".Videćete i zbog čega nešto mora da ide na ovaj način, postoje razlozi i lekcije.Bez obzira na povećanje depresije, znate da sam vam prenosila da svaki loš aspekt zapravo je dobar u nama, samo je potrebno da ga pronadjemo.Ovaj tranzit može doneti da posle puno vremena dodjemo do rezultata, ali Saturn uvek traži vreme, strpljenje i naporan rad.Takodje, nemamo optimizma, jer Rx Neptun šalje sliku nečega što nije, ali ovaj aspekt naglašava zapravo sliku onog kako jeste.Ovde se svakako oseća pritisak na ljubavnim odnosima, finansijama.Borite se da iz ovog iskustva izvučete nešto dobro za dalje.

18:33 ipak danas imamo i jedan jako pozitivan aspekt: Tranzitni Merkur u Lavu u trigonu sa Uranom u Ovnu( sloboda, smelost, iskrenost, direktnost, originalnost.Nagle vesti i iznenadjenja.Odlicno vreme za putovanja, selidbe, promene okruženja, razne kurseve, javne nastupe, važna potpisivanja, dobijanje važnih informacija, rad na sebi.Biće tu poruke" važno mi je šta drugi misle o meni, ali ja ću uraditi kako ja želim i hoću".

22:54: Mesec u lavu u trigonu sa Rx Saturnom u Strelcu( miran period, dobro da se završi ono sto je stajalo ovih dana.Dobro kroz poslove koji traže strpljenje.Jaka razmišljanja o svemu, i prošlosti i budućnosti.Osećaj tuge, ali ipak unutrašnje sigurnosti i prekretnice.)

23:27: Mesec u Lavu u sekstilu sa Venerom u Blizancima( vreme igre, pesme, zabeve, ulepšavanja, sreće, zadovoljstva, nagle podrške drugih)

Poruka za danas: " Vaš zadatak je da usred pometnje, žurbe i buke dosegnete trajni mir. Da ga nosite u sebi i čuvate poput blaga."
Paul Hindemith


Nataša Paunovski
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski