субота, 29. јул 2017.

DNEVNA DOZA LUNE-29.07.2017.

Mesec ceo dan u Vagi.Mesec u fazi spaljenog puta.Emocije i potreba za podrškom,  teško osećanje nepravde, dosta planiranja, smeh i kada stvari ne idu baš kako ste očekivali.

36 minuta posle ponoći: Mesec u konjukciji sa Jupiterom kroz znak Vage( period mira, blagostanja, srećnih okolnosti, dobrih vesti, odličan za provod, zabavu, popularnost, važna posebno daleka putovanja.Odličan aspekt za javne nastupe i medije, kontakt i planove sa rodjacima.Važni utisci, ali neki vid emotivne lekcije.

2:39am: Mesec u Vagi kvadrat Rx Pluton u Jarcu(brige preko polja prijatelja, emotivna povredjivanja, osećaj posesivnosti, udaljavanja ili nekog vida besa.Povoljno vreme za politiku, javne nastupe.Teško vraćanje na prošlost, osećaj da nešto mora da se promeni, neprihvatanje date situacije.Veoma loše vreme kroz ortake, vreme nešto agresivnije energije zbog Meseca na zvezdi Seginus u sazvedju Botes.U povećanju pesimizam, ranjivost, neki vid očaja.Zdrastveno aspekt koji pojačava ginekološke probleme i probleme sa mokraćnim kanalima, kožom.Unutrašnja ljutnja i osećaj neke povredjenosti.



10:28: Mesec u Vagi u sekstilu sa Rx Saturnom u Strelcu(Odlično vreme jer donosi mogućnost duhovnog mira i strpljenja i boljih odluka u ovo vreme.Dobro je slušati starije, mudrije.Vreme kada emocije miruju i kada se oseća manji optimizam.Odlično vreme na polju obrazovanja, inostranstva, posebno dobro vreme za religiju, kao i traženje istine posebno kroz osobe koje žive daleko od vas..Iako vreme koje ne nosi laka otvaranja i neki vid distanciranosti, odlično za manje kupovine, uplate, šetnje, kuvanje, estetiku, manje ozbiljnije razgovore.Odlično vreme za rad na sebi.Paziti na vid.Na polju saobraćaja preporuka da ne žurite.

22:26: Mesec u Vagi u trigonu sa Venerom u Blizancima( vreme osmeha i kada se treba prepustiti uživanju.Odlično vreme za rodjendane, proslave, posebno svadbe.Vreme darivanja, ljubavi, zaljubljivanja, upoznavanja, odlično za izlaske.Veoma veseo, ali dinamičan aspekt pozitivan i kroz novac, putovanja, rodjake, učenje, rad.Za one koji su poslednja dva dana imali privatne tenzije period mnogo većih očekivanja bez ikakvog učešća.Potrebna je nešto bolja inicijativa u rešavanju problema koji se pojavio.Odlično vreme za sredjivanje, lepotu, druženja, upoznavanja novih prijatelja, ali donosi i lepe manire, reči, vesti.Podrška i pomoć.



23:31: Mesec u Vagi u opoziciji sa Uranom u Ovnu( neočekivane promene, tenzije, u porastu prekidi i svadje, loše reagovanje na kritike, buntovnost, sklonost naglim promenama planova.Loše za davanje saveta, posredovanje, avio saobraćaj.Nagle promene vremena.Emocije koje igraju na ledu.Puno izazova i iskušenja.Izbegavati brzopletost, isključivost, naglu želju za promenama, o svemu dobro razmisliti.Čudno ponašanje, smušene ideje, nesigurnost, ranjivost, ali sklonost raspravkama i jakom emotivnom eletricitetu.Ne forsirajte ono što ne ide, možete biti povredjeni.U porastu avanture, fizički odnosi, ali jaka potreba za slobodom.Može biti neplaniranih postupaka, ali klimatskih promena.Los uticaj drugih, probajte da ipak odluke donosite sami.Problemi sa internetom i aparatima.

ASTRO VREMEPLOV -29.07.2017.

29.07.1525. osnovana je Santa Maria grad na severu Kolumbije, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Devici i Mesecom u Strelcu.Osnovao ga je španski istraživač Rodrigo  De Bastidijas.Ovo je turistički grad, poznat po proizvodnji banana.

29.07.1871 osnovan je grad Joplin u saveznoj državi Misuri, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Jarcu.


29.07.1883. rodjen je Benito Musolini, italijanski političar, vodja  Nacionalne Fašističke stranke, koji je upravljao Italijom kao Premijer u periodu od 1922-1943.Rodjen u znaku Lava sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Blizancima.



29.07.1981. rodjen je Fernando Alonso –vozač Formule 1, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Devici i Mesecom u Raku.



29.07.1973 rodjen je američki glumac( „ Blejd, Državni neprijatelj “)-Stephen Dorff u znaku Lava sa Mesecom u Lavu u vreme Mladog Meseca.

Astro -vremeplov korišćene informacije iz biografije sa Wikipedia.



Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski