недеља, 30. јул 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -30.07.2017.

2:24am: Mesec presao u vodeni znak Škorpije.Emocije kao revolucija, intezivne, jake, fizički odnosi u prednosti.Jaki instikti i unutrašnji osećaji.Ipak, jak ego, ponos, egoizam u sukobu sa realnim željama.Stalni osećaj gradjenja i rušenja.Ko je na toplom može da se prepusti meditaciji, vodi i da ima pozitivnu regeneraciju.U porastu ljutnja, posesivnost, svojeglavo teranje po svom.U ljubavi stalni osećaj provokacija i pitanja" ko je kriv".Volim te -mrzim te.Mesec i dalje u fazi spaljenog puta, ali do 9:00am i u fazi praznog hoda.



10:05am: Tranzitna Venera u blizancima u sekstilu sa Uranom u Ovnu( aspekt nagle sreće koji izuzetno pozitivno utiče na ljubav, prijateljstvo, promene.Sloboda i želja za samostalnoscu nosi dobar nov početak.Možete imati mogućnost da sagledate neke nove opcije, ali da započnete nešto dobro za sebe.Sklonost neobičnim i nekonvencionalnim ljubavima, iznenadjenjima.Prijateljstva koja mogu preći u nešto više, ali i mogućnosti neočekivanih ljubavi koje nemaju predrasude, ali koje traže opuštenost i nisu vezane za vreme .Mogućnost novih ideja u vezi sa novcem ili neočekivanih dobitaka.Odlicno vreme za dekoraciju, enterijer, modu, putovanja, nove kontakte koji mogu ostaviti utisak.Pojačan adrenalin, jaka potreba za zabavom, uživanjem, nove mogućnosti, ali i bežanje od vezivanja.Osećaj jake potrebe za nečim što nije vezano za kontrolu.Svi oni koji su prolazili kroz posebno letnji period nezadovoljstva na polju emocija, mogu imati želju da sve ostave iza sebe i krenu u neku potpuno novu priču.



11:22: Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Merkurom u Devici( dobro vreme za završavanje nekih sitnih i korisnih obaveza, odlazaka kod frizera, pijacu, majstorske poslove.Dobro vreme za završavanje poslovnih obaveza i priprema ili sitnijih poslovnih dogovora, popravke.Sklonost analitičnim mislima, temeljnost, pedatnom planiranju, pisanju, pravljenju rasporeda.Emocije se mogu sagledati sa dubljeg ugla, ali trezvenije odluke.



15:04: Mesec u Škorpiji u kvadratu sa Marsom u Lavu( u povećanju konflikti, posesivnost, napetost, grubost, agresivni ispadi, pretnje, nervoza.Paziti na zakon.U porastu spijunaže i pravni problemi.Sklonost otkrivanju prevara i veoma impulsivnom reagovanju.U porastu emotivna povredjivanja i problemi sa autoritetima.Paziti na partnerski odnos, ne nametati svoju volju na pogrešan način.Dramatizacija, pravljenje buke, melodrame.Ubrzan rad srca, problem sa genitalijama,vise sklonost krvarenjima,osetljivost vida, porast kriminala, uznemirenost, paranoja.


PRED NAMA JE PRVA ČETVRTINA MESECA

lokalno vreme: 17:23, Mesec na 7,39 Škorpije u kvadratu sa Suncem u Lavu na istom stepenu( dominacija i uvredljivost, opasnost od velikih životinja, manipulacije, veoma izražena tvrdoglavost, u porastu smrtni slučajevi, požari.I dalje je u porastu malo veća pobuna i osećaj stajanja u mestu, ali veoma loše vreme za obnovu nečeg iz prošlosti.Veoma osetljivo vreme za operacije, ali treba pripaziti posebno na poslovne autoritete i odnose u poslu jer može biti pojačanog rivaliteta i sukoba sa pravilima.Ono što može ovaj ciklus do Punog Meseca i Lunarne Eklipse 7.08., činiti olakšavajućim je trigon Meseca i Rx Neptuna , kao i ulazak vodene Venere u Raku koja od sutra može smiriti strasti.Ova Četvrtina nosi veoma zanimljivo vreme naglih akcija i naglog porasta/pada kroz polje berzi i kursa.U porastu je kocka, veoma strastvene, ali na neki način zabranjene ili komplikovane emocije.


Duhovnost i vera je ono što ne sme da se izgubi.Za one koji planiraju nagle promene države, mesta ovo može ipak biti dobro vreme, bez obzira na malo veće napore.Teško prihvatanje prolaznosti, posebno odbijanja.U porastu sujeta i veliki gnev koji se treba izbegavati emotivno, kada stvari ne idu kako ste planirali, probajte da budete veći prijatelj sebi i ne mučite sebe pitanjima koja nisu dobila vreme da donesu odgovor.Mnoge stvari će  se i raditi ćuteći, iz prikrajka, iz senke.Ulazak u Avgust može nositi malo više optimizma praćenog ulaskom Meseca u znak Strelca, ali od 3 i vraćanje Urana u retrogradni hod, kao i 4 kvadrata tranzitnog Jupitera i Rx Plutona što će doneti i ciklus pred Pomračenje Meseca vraćanja ka delu gde su potrebna čišćenja, promene, porasta religioznih sukoba, ali i problema sa starim problemima.Potraga za istinom, ali pravljenje nekih  oštrijih mera na polju generalnih zakona države mogu biti u porastu bas pred samo Pomračenje.Kvadrat Jupitera i Plutona na ličnom nivou nosi savet: " ne menjajte druge, već sebe".Do Pomračenja Meseca imamo malo stagnirajuću i pomalo pesimističniju energiju izmedju 4-5.08. kada će i Mesec u Jarcu pojačavati pesimizam i prolazne brige.Posebno 6.08 pred samo Lunarno Pomračenje može doneti nagle promene i dešavanja, velike promene i rezove.

ASTRO VREMEPLOV

Nacionalni praznik Maroka, Ognjena Marija



Na današnji 30.07.1958.rodjena je jedna od najboljih engleskih pevačica, muzički producent, Kate Bush, rodjena u znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji.Perfekcionistički Merkur u devici u trigonu sa njenim Marsom u Biku ukazuje na moćan glas i veliku moć transformacije koji je napravila u muzici.Rodjena u vreme Punog Meseca.



30.07.1963. rodjena je američka glumica, dobitnica nagrade „ Emi“ –Lisa Kundrow, najpoznatija po ulozi iz serijala „ Prijatelji“, rodjena u znaku Lava sa podznakom u Raku  i Mesecom u Škorpiji.

30.07.1969. rodjen je australijski glumac( „ Djavo zvani Prada, Mentalista“) Simon Baker, rodjen u znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji.

30.07.1964. rodjena je američka glumica( „ Dan nezavisnosti“ –Vivica A Fox u znaku Lava sa Mesecom u Ovnu.30.07.1961. rodjen je sjajni američki glumac, producent, dramaturg, režiser, poznatiji po ulozi u „ Matriksu, Hanibalu“ –Laurence Fishburn u znaku Lava sa Mesecom u Ribama.

30.07.1977. rodjena je dobitnica Emija, glumica Jaime Pressly u znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji.

30.07.1939. rodjen je Peter Bogdanovic, američki režiser srpskog porekla, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Ribama i Mesecom u Vodoliji

30.07.1961. rodjen je američki glumac Richard Burgi u znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji.

30.07.1863 rodjen je Henry Ford-američki preduzetnik, osnivač Ford Motors Kompanije, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Devici i Mesecom u Vodoliji.

30.07.1818. rodjena je engleska književnica –Emily Bronte, zapamćena po njenim „ Orkanskim visovima“ i izuzetnoj klasičnim vrednim engleskim delima, rodjena u znaku Lava sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Raku

30.07.1898. rodjen je engleski vajar i umetnik –Henry Moore u znaku Lava sa podznakom u Vodoliji i Mesecom u Jarcu.

30.07.1941. rodjen je kanadski pevač Paul Anka u znaku Lava sa Mesecom u Vagi.30.07.1950 rodjen je glumac i muzičar Frank Stallone u znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji.


30.07.1793 osnovan je Toronto-najveći grad u Kanadi i glavni grad provincije Ontario.Toronto je rodjen u znaku Lava sa podznakom u Vagi i Mesecom u Biku.

30.07.1980. osnovana je Republika Vanutu-ostrvska država u Indijskom okeanu.Rodjena u znaku Lava sa podznakom u Biku i Mesecom u Vodoliji.

30.07.1845. osnovan je Lorens grad u saveznoj državi Masačusets u znaku Lava sa podznakom u Devici i Mesecom u Blizancima.



Natasa Paunovski









Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski