уторак, 25. јун 2024.

Dnevna doza Lune -25.06.2024.


 Vreme je za odmor.Leto je moje omiljeno godišnje doba, ali doba godine kada volim da sam na točkovima. Tako da se radujem, a svakako u zavisnosti od wifi mreze,možda vas iznenadim pričom o mestu gde sam , kao i najavi aspekata za Jul. Reset, mir.


Do tada, pročitajte nedeljni pregled : Link: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-24-06-1-07-2024/

Danas imamo bitan dan jer očekujemo i važnu utakmicu ko prati fudbal. Primećujem u vreme utakmice već kvadrat Meseca i Urana koji će doneti euforiju, napetost, tenziju. Sa druge strane možda bi tu ipak mogao pomoći trigon Merkura i Saturna( ne praviti greške, koncentracija, pozitivan patriotizam, velika podrka navijača).  Mesec ćeimati i važan kontakt sa Smč, pa negde karma morabiti ispunjena. Šanse su male, ali svi treba da verujemo u iznenadjenja koje ovaj aspekt može doneti.


Mesec kroz ceo dan u znaku Vodolije. Stres može da se oseća u vazduhu ali nagle vremenske prilike koje neće pogodovati poljoprivredi. Posebno večernji časovi mogu nositi u pojačanju oluje,dosta grmljavine, ali generalno malo pojačanog stresa. Naredni dani trebalo bi da nose neko olakšanje i što se tiče energije i vazduha.

U toku dana veći deo dana može nas pratiti kvadrat izmedju Meseca i Marsa koji može da pojačava naglost,grubost, nezgodne situacije, emotivne konflikte, osećanje ljutnje i uznemirenosti, žurbu, otpor prema promenama. Danas neka nakupljena nezadovoljstva mogu da eksplodiraju, pa je potrebno brojati do 100.Može dolaziti do promene planova.Naglih prekida ili naglih odluka, koje bi trebalo ignorisati. Treba se okrenuti trajnijim ciljevima koliko je to moguće.

Srećno ljudi -- pozdrav do novih tekstova Astro Luna







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski