уторак, 27. новембар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -27.11.2018

" I ako me sretneš negdje u gradovima stranim
Po kojima se muvam u poslednje vrijeme.
Sretni me, kao da me srećeš prvi put:
Nismo li se mi već negdje vidjeli?"
Kaži. i zaboravi.
Rade Šerbedžija

Mesec u znaku Raka do jutarnjih časova  pravi kardio, ko prati odkucaje, nešto se menja iz minuta u minut.Mesec u većem delu dana prelazi u znak Lav i udružuje se prateći Sunce i retrogradni Merkur u zagrljaju stojeći pored ogledala i ponavljajući" Ti si vredna pažnje, ti si lepa, zaigraj". Fizička snaga danas na dobrom strpljenju i predosećanju u kom smeru treba krenuti.Reči danas intezivne, jake, moćne, svaka poruka ima veličinu kao jedan grad.Od jedne preosetljive do krajnje dominatne i snažne energije imaćemo dan koji obećava.Mnogi će iz neke lenjosti ustati i početi da plešu pod sjajem zvezda.Tačka i zarez.Srce je najveće kada odkucava snažno i ne treba ga se bojati.Ono je danas spremno za sve bitke koje slede.Iskušenja su već smešna.Sve je veoma jasno.Odrazi u ogledalo i osmeh koji krasi novembar kao da je plus 25.Strahovi stavljeni u ostavu.Danas mnogo toga možemo pokrenuti uz veliku snagu volje, ali i optimističniji nivo raspoloženja.Danas možemo pokazati potencijale.Možemo pokazati koliko toplo može promeniti hladno.Tačka.Danas je sve moguće.Neka sudbina se poigrava sa planetom.Zemlja je stabilna.Srećan dan:-))

5:17am: Mesec u Raku u konjukciji sa Severnim čvorom/ opozicija Južni M.S.) u kvadratu sa Venerom u Vagi na 27,25/ cvorovi na 29 stepenu: U emocionalnom i ličnom smislu vreme pojačanih strahova, preosetljivosti kroz predeo stomaka, bubrega, materice i hormona.Gubitak zadovoljstva, brige, nešto veća osetljivost kroz zakon.Poteškoće na polju komunikacije kroz ljubav.Ipak, samo vreme može doneti kroz povoljne natalne pokazatelje i period materijalnog blagostanja. U povećanju apetit i nemiri.Čudan osećaj prepoznavanja kroz bliske osobe.

8:23am: Mesec u Raku u kvadratu sa R Uranom u Ovnu na 29,16: Sklonost nagloj uznemirenosti, destrukciji, buntovnosti, osetljivosti kroz dom/porodicu.U povećanju problemi sa pritiskom/zelucem/grudima.Povećanje svadje i tenzija kroz dnevne obaveze.Čudni snovi i strahovi koji izbijaju kao lava.U povećanju globalno potresi i promenjive vremenske prilike.Treba pripaziti na struju, vodu, kvarove, kao i brzoplete reakcije! Emotivna tuga praćena eksplozivnošću i neobičnim utiscima.Ipak, 29 stepen može doneti jaku intuitivnost koju treba pratiti! 

9:36am: Mesec prelazi u vatreni znak Lav.Vladaoc Sunce kroz znak Strelac daje dosta energije, akcije, ali vreme dominatne i snažnije energije, veće potrebe za pažnjom, socijalnom stranom, emocijama, a pod pozitivnim aspektima sa Jupiterom i R Merkurom i vreme jake volje, želje za uspehom i realizacijom postojećeg.U centru pažnje mogu biti deca.Kreativne i poslovne mogućnosti praćene većim ambicijama.Odlično vreme za takmičenja, fizičke promene.Vreme snažnijih emocija i veće akcije, boljeg raspoloženja.Sve se može doživljavati srčano, snažnije, dramatičnije.Odlično vreme za kupovinu stvari za kucu, zaposlenje, važnije sastanke i dogovore.Loš dan za krečenje, farbanje.Na polju zdravlja, malo veća opreznost sa težim fizičkim poslovima s obzirom da kičma može biti osetljiva.U vreme Meseca u Lavu treba izbegavati operacije ledja, očiju, krvnih sudova.! Osećaće se veći životni elan i potreba za emocijama.

Mesec krakotrajno do 12:45 u fazi praznog hoda.Može biti odlaganja obaveza posebno u vezi sa carinama, državnim poslovima, kontaktima sa inostranstvom.

10:16am: Sunce i R Merkur u kazimi( konjukciji) na 5,03 stepenu: Veoma jake misli, dobro za preporod ideja, slušanje drugih, vodjenje i ubedljivost prema drugima.Komunikacija brža, intezivnija, zanimljivija, dobro vreme za važnije poslovne projekte, sastanke, dogovore koji su tražili vreme.Osećaj slobode govora.Dobro vreme za lično predstavljanje, medije, promocije, live nastupe.Pozitivno vreme za trgovinu, političke debate.Sklonost radoznalosti prema novim stvarima.Odlično vreme za pisanje, prenošenje znanja drugima, pravljenje kompromisa ili dolazak do boljih rešenja.Dobro vreme za putovanja, komunikacije osoba koje vam mogu pomoći.Veća samospoznaja i mentalna sigurnost.Osećaj većeg samopoštovanja i jakih želja.Dosta kontakta sa okruženjem, veće promene bliskim rodjacima.Odlično vreme za pregovore, demonstracije, slobodne pokrete, ali promene u sebi -osećaj većeg vrednosti i pozitivnog razmišljanja -veće sigurnosti u sebe/svoje potencijale.Dosta dinamike i planova, smeha.16:42: Mesec u Lavu u trigonu sa Jupiterom u Strelcu na 4,14 stepenu - Odlično vreme za nekretnine/prodaja, kupovina.Pozitivno vreme za ulepšavanje, proslave, društvene dogadjaje, emotivne susrete.Moguća zaljubljivanja i važni susreti.Povoljno vreme za porodicu, materiujalni napredak, posebno dobro vreme za obrazovanje, uspeh i napredak kroz polje dece.Na emotivnom nivou period zaštite, blagostanja, komplimenata, nagle sreće i povoljnih prilika.Dobro vreme kroz kontakte sa strancima, ispite, važna putovanja, selidbe.

17:23: Mesec u Lavu u trigonu sa R Merkurom u Strelcu na 4,40- Pozitivno vreme za lične transformacije.Moguće važne vesti i mentalna ubedljivost i optimizam.Puno pokreta i osećaja euforije.Mogućnost završetka sitnijih poslova koji stoje duže.Pokloni, pažnja, ljubav kao inspiracija.Moguće kupovine.Dobro za potpisivanja, istraživanja.Jaka vera može promeniti razmišljanje.Emotivne ponude.Odlično za hobije.Veće samopouzdanje.Dobro za preseljenja, ispite, učenje, pisanje, pokretanje nečeg što ste dugo želeli.

18:40: Mesec u Lavu u trigonu sa Suncem u Strelcu na 5,25 stepenu: Vreme sklada i blagostanja, važnih poruka i jakih emocija.Idealno vreme za ceremonije, koncerte, pozorista.Vreme udvaranja i snažnih spajanja.Pozitivno vreme za decu, hobije, ples.Vreme sjajne profesionalne afirmacije i dobitaka.

22:32: Tranzitni Mars u Ribama u sekstilu sa Saturnom u Jarcu na 7,29 stepenu: Strpljenje, jaki predosećaji, istrajnost i snažna volja, veoma važni snovi i ciljevi, pomoć i dobri saveti od starijih/zrelijih.Mudrost, jaka unutrašnja volja koja može da vas natera da predjete neke prepreke i teškoće.Odlično vreme za okultizam, smirenje na polju partnerskih odnosa za one koji su prolazili neke čudne prethodne momente.Manji procenat rizika, sklonost opreznijim, ali racionalnijim odlukama.Treba slušati svoj osećaj u bilo kom donošenju odluka! Dobro kroz poslove koji traže detalje.Dobro za ispravljanje stvari, ozbiljnije razgovore koji su se odlagali.Odlično vreme za sport.

23:28: R Merkur u konjukciji sa Jupiterom kroz znak Strelac na 4,18 stepenu: Sklonost etičkim i moralnim vrednostima, potrazi za istinom.Dobro kroz materijalne dogovore i odnose sa inostranstvom i medjunarodnim organizacijama.Plodna mašta ispunjena inspiracijom.Treba zapisivati sve što vam se pokrene,Veoma srećan aspekt kroz druženje sa prijateljima.Veoma srećno vreme za zabavu, izlaske.Odlično za potpisivanje ugovora, kupovinu karata.Odlično za kurseve, planiranje dece.Jaka okrenutost budućnosti.Otvaranje važnih ideja, ali povoljnih puteva za budućnost.Važne lične odluke.Dobro za pedagoge,advokate, lektore, političare, posebno za osobe koje su poslom vezane za komunikaciju.Period dobre reputacije.

ASTRO -VREMEPLOV

28.11.1757. rodjen je engleski književnik, pesnik,grafičar, mističar, slikar –William Blake u znaku Strelca sa podznakom na poslednjem stepenu Raka stepenu i najače intuicije sa Mesecom u Raku.

28.11.1960. rodjen je engleski dizajner i nekadašnja desna ruka Cristian Dior kuce –izuzetno talentovan i pomalo ekcentričan John Galliano u znaku Strelca sa energičnim Mesecom u Ovnu.

28.11.1948. rodjena je Oskarovka Agnješka Holand u znaku Strelca sa Mesecom u Škorpiji.


28.11.1962. rodjen je Jon Stewart, američki glumac, komičar, satiričar i pisac u astrološkom znaku Strelac sa Mesecom u Strelcu koji povećava dupli optimizam i vedrinu.

28.11.1967. rodjena je Anna Nicole Smith –glumica, model i javna ličnost, prerano umrla februara 2007, rodjena u astrološkom znaku Strelac koji joj je doneo jaku potrebu za slobodom i javnim eksponiranjem, sa podznakom i Mesecom u Vagi koji ističe estetiku, fizički lep izgled, ali izuzetnu emotivnu ranjivost i nesigurnost.

28.11.1981. rodjena je francuska glumica Louise Bourgoin, dobitnica Cezara za najperspektivniju glumicu, rodjena u  znaku i podznaku u  ratničkom, avanturističkom znaku Strelca sa Mesecom u Strelcu koji ukazuje na iskrenu, otvorenu, dobitnu kombinaciju za film.Ova mlada devojka može imati velike predispozicije da osvoji i neku od većih nagrada, ali da se nadje i na velikim platnima.
28.11.1969. rodjen je kanadski glumac Martin Cummins, rodjen u znaku Strelca sa Mesecom u Lavu.

#current#u susret dobrim idejama i sreći#moon in leo#indila #

Astrolog: Nataša Paunovski


понедељак, 26. новембар 2018.

DNEVNA DOZA LUNE -26.11.2018

" Malih stvari i velikih zagrljaja
nikad dosta."
 Nena ŠahbazovićLuna prati druga Merkura koji se vratio unazad i malko je u fazi eksperimenata.Lunja Luna po društvenim mrežama i snima audio i  video klipove dok tajno sprema velike projekte.Pisanje joj nije ovih dana jača strana ali se malo vratila kuci da pokrene prstiće:-)) 
Mesec u Raku u svom domu od juče, ali danas kroz ceo dan podstiče veoma jake emocije, sentimentalnost, jaku vezu sa domom( ušuškanost i filmovi se nastavljaju) ali i intuiciju i jaka prepoznavanja.Danas je važno dobro razmisliti pre svake odluke jer drug Merkur biće zbunjen tajnim oružjem Marsa pa sve u kvadraturi može mu se desiti da ga neko potpuno ostavi bez ikakve pripreme, dok Sunce i  Jupiteru u  konjukciji u jednom od najsrećnijih aspekata pokazaće da nebo ipak nagradjuje najhrabrije po principu" za ljubav treba imati dušu"... Popodnevni časovi puni pritisaka kao da je pred nama još neko od iskušenja koje smo već videli, neki deza vu.Danas će dela ipak biti jača od reči, jer se možemo umoritiili zaplakati pod velikim utiskom.Srce će nas voditi kroz ceo dan, pa gde završimo... Ništa neće biti slučajno.Tačka.Nostalgija i prošlost kao unutrašnja snaga prioriteta sadašnjosti.Malo plača, malo smeha, pa u narednu rundu... Tačka.Izmedju toga potreba za toplinom, hranom, jaka veza sa decom, roditelja, razmišljanja o potrebama doma.Tačka.Zaljubljenost koja izaziva nesigurnost i strahove.Ali smejte se Jupiter danas šalje veru i samopouzdanje uz pomoć Sunca.Kada je Mesec u Raku nežnost i ljubav su na višem stepenu.Postoji zaštitnički odnos prema osobama koje volimo, posebno institktivna povezanost prema deci.Sve će biti podredjeno emocijama.U povećanju romantika i jaka potreba za ljubavnim odnosima.Razmišljanje o bivšim ljubavima u većem povećanju.Pazite na ishranu u naredna dva dana jer želudac, creva mogu biti osetljivija.U osetljivosti grudi, materica što može imati podsvesne veze sa time koliko primate ljubavi i koliko ste zadovoljni.Pustite emocije na volju i praznite se.U vreme Meseca u Raku dobro je imati veće kupovine i nabavke namirnica, sredjivanje stambenog prostora i vidjenja sa porodicom.Promene raspoloženja kao vreme od potpune sreće do potpune potištenosti i osećanja povredjenosti.Kritike se mogu veoma teško podnositi, a može dolaziti do povlačenja usled nesporazuma koji su danas u porastu.Nedelja koja je pred nama donosi zavrsetak jos jednog meseca( kako vreme prolazi)...Neptun je od juče krenuo direktno sa 13 stepena i pojačavaće kroz svoj direktni hod do početka leta sledeće godine da neke skrivene želje baš u ovom periodu ne moraju biti nemoguće.Sunce u pozitivnom aspektu sa Jupiterom mogu doneti mnogo više optimizma iako ponedeljak može doneti mentalne nemire, konfuziju, nesporazume i osetljivost.Utorak će doneti konjukciju R Merkura i Jupitera pa će reči imati snagu i jačinu, a neke dugo očekivane novosti i otvaranje Pandorine kutije itekako imati smisla.Sunce u kazimi sa R Merkurom mogu doneti veću mentalnu motivaciju ali mogućnost završetka dugo očekivanih poslova.Mars će doneti bolju organizaciju iako će Mesec ući u znak Lav i doneti više potrebe za maženjem, pažnjom i ambicijama.Sreda je dan bez aspekata i potpuno prazan pa ako nemate veće obaveze odmorite i punite baterije.Četvrtak donosi posebnu inspiraciju i profesionalnu afirmaciju i prepodnevnim časovima, ali izuzetnu emocionalnu snagu.Mesec će preći u znak Device pa ćemo imati potrebu za redom, sitnicama, emotivnom analizom, čišćenjem.Poslednji dan novembra donosi i lunarnu fazu Poslednje Četvrtine Meseca kada može dolaziti do pojačanih strahova, previranja izmedju posla i emocija, pesimizma i optimizma i malo povećane senzibilnosti i haosa u glavi.Prvi dan decembra donosi vraćanje Merkura u dublji, ali tajanstveniji znak Škorpiju i period mističnosti i mentalnog mraka.Opozicija Venere i Rx Urana može posebno pojačacati jake emotivne vibracije, ali iznenadjenja, ali tenzije.Mesec će za vreme vikenda biti u znaku Vage pa ćemo nekako imati veću potrebu za izlascima, društvom, partnerskim odnosima, isterivanjem nepravde, kompromisima, ali izbegavanjem svadje.Emocije za vikend mogu biti na ozbiljnom testu.U nedelju 2.12 Venera će se vratiti u znak Škorpije u novom ciklusu imaćemo ponovno period strasti, jakih emotivnih doživljaja i naglih emotivnih promena, ali principa da se u ljubavi rizikuje i ide na sve ili ništa.Erotičnost, seks, enigmatičnost, tajanstveni sastanci biće u prvom planu.Vikend može doneti  izuzetnu nesigurnost i lične krize ali se situacija može smirivati posebno u nedelju u popodnevnim časovima.
Današnji aspekti :

6:26am: Mesec u Raku u trigonu sa Neptunom u Ribama na 13, 40 stepenu: Mesec na fiksnoj zvezdi Sirius posebno donosi vreme jake unutrašnje snage, emotivnih predosećanja, burnih ali istinitih snova, ali i vreme pojačane zaljubljenosti.Intuicija veoma izražajna, kao i kreativne sposobnosti.Pozitivno vreme za nekretnine, dom, porodicu.Jaka povezanost sa osobama koje su daleko.Vreme koje može biti nešto osetljivije za učenje, saobraćaj, pa je potrebna opreznost!
7:34AM: Sunce u konjukciji sa Jupiterom u Strelcu na 3,56 stepenu  u blizini zvezde Akrab u sazvežđu Škorpije - U zavisnosti od ostalih pokazatelja u vasoj natalnoj karti, ovaj aspekt je jedan od najsrecnijih jer donosi izuzetno puno vere, poklona sa neba, optimizma, može doneti materijalni napredak i srećne okolnosti kroz inostranstvo i obrazovanje.Dobro za dugoročne investicije, kao i pokretanje krupnijih poslova, putovanja prema drugim kontinentima.Pod nepovoljnim natalnim aspektima može pojačavati ekstravagnciju i sebičnost.Plemeniti poduhvati i pozitivne mogućnosti preko filma, umetnosti.Donosi i utiče na motivaciju i pozitivne stavove.Zbog zvezde Akrab može doneti uspeh kroz istraživanja, posebno skrivene sposobnosti koje je potrebno pokrenuti.Vreme zahvalnosti, dobrih dela koje nebo vraća na svoj način.


9:07am: R Merkur u Strelcu u kvadratu sa Marsom u Ribama na 6,29 stepenu -  Mentalni umor i konfuzija, vozači pripazite može biti loših prilika, pripazite na pešake.U pojačanju preosetljivost i migrene.Sklonost težem povezivanju stvari, pogrešnim odlukama.U povećanju manipulacije, spijunaže, padanje na lažno saosećanje ili sklonost lažnom predstavljanju, žrtvovanju za druge.Problemi sa govorom, nesporazumi, kradje, sumnjive ideje i prezentacije.Nepovoljno vreme za kupovine, pazite šta potpisujete, obećavate! Osetljivost kroz učenje, emailove.Sklonost da se ide linijom manjeg otpora.Greške u pisanju.Sklonost iscrpljenosti kako mentalno tako i fizički, pripazite na okruženje i sa kime se družite...U povećanju kriminalne radnje, osetljivost kroz zdravlje( prehlade, osećaj jakih depresija, psiha u problemu).Osećaj opšte izgubljenosti.Čuvati se šteta, i gubljenja predmeta koje imaju duhovni značaj.Opreznost sa lekovima, porocima!


16:08: Mesec u Raku u opoziciji sa Plutonom u Jarcu na 19,31 stepenu - Osetljivost kroz državne poslove, politiku.Preosetljivost koja može preći u destrukciju.Mogućnost brige ili problema kroz odnose u kuci.Emotivna oštrina, odbrana, tvrdoglavost, posesivnost.Problemi sa autoritetima i vodom.

Ostanite dobro:-))

ASTRO - VREMEPLOV


Na današnji dan 1939 rodjena je Kraljica Rokenrolla -Tina Turner, jedna od najboljih pevačica svih vremena, čije pesme traju duže od 50 godina.Tina Turner rodjena je u vatrenom muškom strastvenom znaku Strelca sa podznakom u jos upecatljivom dominatnom znaku Lava znaku scene i vladanja scenom.Mesec u znaku Blizanaca Tinu čini duhovitom, mladolikom i da na život gleda kao na igru.Ona je veliki idealista, komforista, ali umetnik.Ima svoju viziju života i ide ka tome.Podjednako je i hedonista koji voli da uživa u malim stvarima.Poseduje izuzetnu moćnu podsvest i u stanju je da se konstatno menja.


26.11.1990. rodjena je engleska pevačica, tekstopisac, glumica Rita Oro, perspektivna zvezda pred kojom je odlična budućnost rodjena u znaku Strelca sa dominatnim podznakom u Lavu ali vrlo osećajnim Mesecom u Ribama.

26.11.1981. rodjena je pop umetnica i tekstopisac Natasha Bedingfield u znaku Strelca sa Mesecom u znaku Strelca u vreme Mladog Meseca.

26.11.1973. rodjen je američki glumac Peter Facinelli u znaku Strelca sa Mesecom u Strelcu poznat po serijalu Sumraku Sage.


#currentmood#tina#moon in cancer# dreams# radovanje jupiteru#

Astrolog: Nataša Paunovski

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski