уторак, 21. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -21.02.2023.


 U fazi smo Mladog Meseca kroz poslednji znak Riba koji upija svaku vibraciju oko nas. Pozitivno vreme za budjenje ide i kroz prelaz Venere u znak Ovan. Negde će se pojaviti snažna volja za ljubavlju, upoznavanjem, ali radom na sebi, kako estetski tako i mentalno. Mesec u Ribama može povećavati nagle promene raspoloženja, duboka razmišljanja, jake snove, povezanost sa sličnima, telepatiju i uporedo i strahove oko onog što dolazi, bežeći negde u svet iluzije, mašte, linije manjeg otpora, snova.

Reakcije pasivnije, ali osećanja prejaka, iako skrivena. Potreba za mirom, sa naglim osećanjem iznenadjenja i naglog pokreta mogu biti prisutna danas. Potreba da negde očistimo dušu od svega prethodnog, ali da budemo humani i povezani sa drugima više nego inače, čak sa nepoznatima možemo ostvariti otvoren odnos. Iako nećemo imati potrebe za senzacijama i bukom, može nas zateći ponovno danas sa kolektivnim lošim vestima i dalje prirodnim problemima gde drugi pate. To nas može dovesti do saosećanja, ali povlačenja u neki mir, neko istraživanje u to gde grešimo, šta nam je podsvesno potrebno, mnogi i danas mogu imati potrebu da prespavaju dan, i da negde smire energiju, ali nas mogu iznenaditi i promene planova, nagli i neočekivani pozivi, vesti što će nas probuditi iz nekog sna. 

Danas možemo biti veoma osetljivi na zvukove, buku, svadje, neslogu, nepravdu, mirise. 

Mesec u ranim jutarnjim časovima gradi sekstil sa planetom Uran, može doneti pojačane vizije, snove, ali potrebu za nekim unutrašnjim pokretom. Biće dovoljna spontana povezanost sa nečim novim da pokrenemo iz sebe želju za budjenjem. Suptilnost povećana sa idealizacijom, ali željom za nečim novim može nam otvoriti vrata današnjeg dana. 

Mesec će danas graditi i kvadrat sa planetom Mars pa nas mogu uznemiravati sitnice, dnevne aktivnosti, čekanja u redu, gužve u saobraćaju, ali možemo imati i preosetljivost u odnosu na okruženje, komunikaciju. Ovaj aspekt savetuje da se malo pazi na zdravlje, jer može ugroziti cirkularni deo, ali i doneti osetljivost disajnih organa. Mogućnost prolaznih nemira oko bliskih rodjaka, papira, vesti, nekog osećanja pritiska koji se danas odbija ili psihološke senzitivnosti u odnosu na partnerske odnose. 

Konjukcija Mesec Neptun u večernjim časovima može doneti vreme pojačane kreativnosti, ali odlično vreme za umetnost, i da negde pustimo maštu na volju. Ovo može biti vreme pojačane senzitivnosti, ali ipak i vreme emotivne povezanosti. Odlično vreme za ples, muziku, meditaciju, kontakt sa vodom, mirne šetnje i jednostavne razgovore. Nebo traži da u ovo vreme nadjemo mesto da smirimo dušu.


Pred kraj dana Merkur će se naći u kvadratu sa Uranom, on može doneti mentalni stres, promenu planova, nagle i nepovoljne vesti, napetost u govoru, pojačan stres kroz uredjaje, saobracaj, uslužne delatnosti, izvesnu eksplozivnost i nestrpljenje u govoru. Možemo biti okrenuti inovaciji i prema ljudima koji su originalni i drugačiji. Možemo otvoreno dati svoje mišljenje i naići na negodovanje, a možemo biti i nešto buntovniji i hirovitiji u odnosu na druge. Kao da ćemo tražiti mir, prostor za sebe, poštovanje vremena i da se negde isključimo od svega. Ali kao da će to biti i malo nemoguće zbog kolektivnih dešavanja koji i danas mogu biti napeti. U povećanju skandali ili prekidi komunikacije zbog nesporazuma. U osetljivosti internet, tehnički uredjaji. Treba izbegavati brzu vožnju i rizike! 
Od jedne sasvim mirnije energije ipak danas može biti iznenadjenja. 

Intuicija uključena. Sve što se radi, mora ići polako. Ne brzati u odlukama!Srećno - Astro Luna


понедељак, 20. фебруар 2023.

Nedeljni astro prikaz od 20-26.02.2023.


 Nedelja koja pred nama donosi dosta zanimljivosti:

20.02.- Mlad Mesec u znaku Riba( u poravnjanju sa planetom Saturn) donosi nov početak, duhovnu konekciju sa univerzumom, kao i period karmičkih emotivnih lekcija.

20.02. - Venera ulazi u znak Ovan - do 16.03.2023.- pojačano vreme emotivnog budjenja

21.02. - Merkur u izazovnom kvadratu sa Uranom - donosi nove ideje, nagle promene planova, neočekivane dogadjaje, ali originalnost autentičnost.

22.02.- Merkur u trigonu sa Marsom - brzo povezivanje stvari, važne vesti, mentalnu hrabrost, snalažljivost, ostavljanje jakih utisaka na druge.

Vikend praćen emotivnim transformacijama i promenama, ali težinom na polju prirodnih promena.

Srecno! Astro Luna

Detaljniji prikaz nedeljne analize možete poslušati na mom youtube kanalu:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski