субота, 17. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -17/18.09.2022. - " Duhovni mrak"


 Kako je na nebu tako je i na Zemlji. Pred nama je vikend sa Poslednjom Četvrtinom Meseca na 24 stepenu znaka Blizanaca uz dispozitor Rx Merkur i uz vrlo negativnu sliku Sunca i Rx Neptuna u opoziciji. Preosetljivost, duhovna magla, zbunjenost, umor, nerazumevanje i sklonost unutrašnjem nemiru, ali naglim promenama raspoloženja, čemu bi meteropate dodale da je krivo i vreme. Da li ne želimo da prihvatimo da jesen kuca na vrata ili zatvaramo oči pred svim dešavanjima koja su kao planirana ovog vikenda. Strahovi izlaze napolje, ali postoji opšti haos praćen i moralnim posrnućem. U porastu samoubistva, skandali, nemiri i nervoza kroz saobraćaj, posebno ulice i mlade osobe. 

Znam da sam vam dosadila sa praćenjem aspekata i možda manjoj motivacijom, ali istina je posebno važna. Niko je ne zna, samo nebo čuva tajne. Ako danas pokrenete svoj mir, distancirate se od svega što vas kolektivno uznemirava, prihvatate sve sa mirom u sebi, možete ovaj vikend proći bez posledica. Znači flegmatičnost i ne padanje na kolektivne provokacije. Nebo deluje kao da pušta suze i šalje neku tajnu poruku" Da li znate šta radite ovom čovečanstvu"... Ne znamo ali ako ne možemo lakšim putem, moraćemo uz Saturn da naučimo težim.

Od ponoći na snazi je opozicija Sunca i Rx Neptuna. Negde u pozadini psihološka osetljivost, nerazumevanje, patnja. Negde kolektivno nema vere, morala, praćenost skandala ili sklonost kod senzitivnih osoba povredjivanja sebe. Ne zna se ko se više folira, laže i maže. Sve deluje kao neka predstava. Zabrane ili propisi ne mogu da se poštuju pod retrogradnim Merkurom. Negde neki inat ima veze sa strahovima i nesigurnošću. Negde se iskreno ne zna ko pije, ko plaća!

Lažne taktike, prevare, laži i podvale, psihički problemi, povećanje sklonosti poroka, manipulacije i špijunaćže, pehovi posebno praćeni ovim aspektom.Biće potrebno da nešto ponovite više puta, ali da smanjite i jak ego. Potrebna je širina i mnogo lične vere da se izadje iz duhovnog mraka koji ovaj aspekt širi kao bolest. Problemi sa samopouzdanjem i neko emotivno predavanje i krize mogu osetiti posebno Blizanci, Device, Ribe i Strelčevi. Mogućnost čudnih situacija ili upoznavanja sa malo neobičnim osobama. Idealizacija može stvoriti krivu sliku o svemu. Ipak ovaj aspekt podržava muziku, podršku humanitarnih organizacija i donosi saosećanje i sklonost humanosti. Treba dobro razmisliti pre svake odluke i pokušati svoj duh ne opterećivati negativnim stvarima. Čuvati se sukoba i provokacija. Posebna opasnost od sekti ili duhovnog posrnuća! Opreznost sa lekovima, posebno sa alkoholom i drogama! U porastu razočarenja. Potrebno je smiriti dušu, pustiti neku finu muziku, raditi ili povući se malo u svoj svet i manje pratiti današnje dogadjaje, jer u suprotnom doćiće do lažne slike svega. 

Posebno danas obratite pažnju kome možete verovati, šta potpisujete. Naučite da kažete Ne i da idete dalje. Veliki porast finansijskih gubitaka, negativnog uticaja sredine i neravnopravnosti. Ovaj aspekt ponovo na snazi 19.09.2023


Mesec danas kroz znak Blizance. Kvadratura sa tranzitnim Marsom i Venerom od 2:52-7h može doneti teške snove, nesanice, probleme sa disanjem, emotivne probleme, velike poteškoće na polju okruženja, ulice, saobraćaja, lažne vesti i psihičku osetljivost. Vikend može biti veoma osetljiv hroničnim bolesnicima, astmatičarima, ali posebno osobama koje imaju probleme sa dijabetisom/ štitnom žlezdom.

Ako ste ovaj deo prespavali, period od 13:05 nosi trigon sa Rx Saturnom pa nam tu ipak razum može bolje raditi, a možemo imati mogućnost da odredjene obaveze završimo. Danas posebno budite strpljivi ako planirate put, posete jer može doći do blokade, kašnjenja, menjanja planova.

Posebno problematičan period pojačane osetljivosti, podvala, lažne slike, neorganizacije može se osećati od 21:55 kada će Mesec praviti kvadrat sa Rx Neptunom. Ako možete i to vreme bi bilo idealno za odmor, mirnije misli, ne velike planove. Ceo dan praćen nekim strahom i nepoverenjem.

Poslednja Četvrtina Meseca na snazi od 23:53 kada će Mesec u znaku Blizanaca praviti kvadrat sa Suncem u znaku Device na 24 stepenu lunarna faza pred Mlad Mesec 25.09. Problemi sa komunikacijom, papirologijom, uredjajima i automobilima, osetljivost kroz emotivne odnose koji vode iz krajnosti u krajnost. U povećanju prevare ili stvaranje lažne slike. Pokušajte da uključite istovremeno i racio i svoj osećaj. Sama karta neba je prilično kontradiktorna i zbunjujuća, a svi kolektivno možemo osećati nekakvu maglu.

Pobeda nametnutih merila praćenih političkim negativnim uticajem zapada.

Problemi tradcionalnih moralnih vrednosti praćenih i opozicijom Rx Merkura i Rx Jupitera osećaće se u narednim danima.

NEDELJA, 18.09.2022.Mesec prelazi u svoj dom - znak Rak od 10h. Mesec u praznom hodu do 20h pa ovu nedelju treba provesti u svom domu, sa svojim prijateljima ili porodicom, bilo bi fino očistitit svoj dom, skuvati neko lepo jelo, uživati i puniti baterije. Preosetljivost praćena aspektima od subote polako spadaju, ali se može osećati mala melanholičnost, lenjost, nagle promene raspoloženja, bukvalno kao vreme.
Okrenutost prošlosti, podsećanjima, razmišljanjima o osobama koje su značajne kao ex.
Sve može ići usporenije, ali ipak aspekti ukazuju na povećanje preterivanja, nesporazume sa članovima porodice, preosetljivost, a da će emocije biti ranjive i zbog lošeg aspekta sa Rx Jupiterom i Rx Merkurom od 19:30. Pripaziti na emailove, reči, organizaciju, papire u večernjim časovima. Može biti opuštenosti, ali preterivanja na polju ishrane, zbog osetljivosti želuca i organa za varenje. Pokušajte da budete umereniji, ali ipak i mudriji u odlukama. Ipak, nedelja može doneti da se dobro naspavate ili malo odmorite mozak što je preporuka!
Emocije mogu biti ranjive. Trebaće nam dosta pažnje i podrške. Pokrenite ovaj vikend kreativnost, mir, manje trošenja, pokušajte da se dobro naspavate i ne preterujete previše sa alkoholom, nikotinom i zabavom. Opustite telo, nadjite mentalni mir. 

Dnevnu dozu Lune ćemo malo pauzirati zbog mog odmora do 30.09. Ja vas pozdravljam i ostanite dosledni sebe i iskreni prema sebi.Vaša Astro Luna
петак, 16. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -16.09.2022. ( " Volim te -Mrzim te")

 

Misli, emocije, gomila analiza, prekid filma, hiljadu ideja u glavi. Mesec plovi znakom Blizanaca, dok dispozitor Rx Merkur danas opet može da nas nervira sa ponovnim strpljenjem koje moramo imati stalno u torbi/ čitaj u glavi. Menjanje planova, ali ipak i pozitivan dan za učenje, posete, razne vrste emotivnih susreta, kontakte sa inostranstvom.


Jedan od glavnih aspekata danas koji će biti više nego intezivan a oseća se par dana unazad je kvadrat izmedju tranzitne Venere u znaku Device i Marsa u znaku Blizanaca. Ovo je aspekt neverovatno intezivnih emocija i utisaka, koji vode od jake strasti koja se oseća u rečima, vazduhu, pogledu pa će kontrola emocija biti slaba tačka, do potpune mentalne agresivnosti koja može voditi jakoj ljutnji i priči sa samim sobom " Šta mi je to trebalo"...  Iako će danas biti bitne reči, okruženje, postoji nesigurnost i uticaj sredine na našu psihu, ali toliko jaka ljubavna energija koja može da nas izbaci iz takta. Preporuka univerzuma je da razvijate zrelost i poradite na slabim tačkama ovog aspekta. Možete otkriti šta vam to nedostaje kad na vas utiče toliko jako.

Danas imamo i temu : Ko je u pravu, Zašto je život nefer, Zašto se to dešava? U povećanju veći troškovi i ogromna potreba za trošenjem novca, dovoljna će biti kratka šetnja da nešto nadjete lepo što vam i treba i ne treba. Sa druge strane, dramatični dogadjaji na polju saobraćaja, ali ulice, okruženja doma mogu biti posebno u porastu od subote kada će i Sunce biti ugroženo od Rx Neptuna i kada možemo imati osećanje duhovnog mraka.


Danas imamo i jako dobre aspekte za sport, takmičenja, kreativne hobije, druženja i puno razgovora sa bratom/ sestrom, ali će društvene mreže da se usijavaju raznim vestima i informacijama. U ljubavi ovaj aspekt donosi nekakav vid rivaliteta, dominacije koji prelazi u veći sukob, u ekstremno osetljivim vezama i u fizičke sukobe. U povećanju posesivne epizode medju parovima i dosta svadje, iako ovaj aspekt može nositi jaku fizičku privlačnost. Mnogo nerviranja oko poruka, dosta nerazumevanja parova kroz zajednički dom ili porodične odnose. Ego i posebno nerazumevanje u komunikaciji biće osnovni problem u partnerskim odnosima. U porastu emotivne afere i prevare prolaznog nivoa. Veze koje budu započete pod ovim aspektom imaće jak simbol seksualnosti, ali mogu prelazi u vrlo jake frustracije zbog intelektualnih razlika ili različitosti u karakteru. Pazite na reči, možete otkriti nešto što niste želeli da drugi saznaju.

Itekako na nebu može doći do jakog besa i osećanja da vas voljena osoba izbaci iz takta. Obratite danas pažnju i na medjuljudske odnose na poslu! Danas je posebna preporuka vezbanja, meditacija, joge, dugih šetnji, uzimanja proteina jer to može pozitivnije uticati na kompletan izazovan aspekt. Neće biti neobični jaki susreti praćeni velikom strascu na prvi kontakt, ali mogu biti prolaznog nivoa. Dosta veza preko interneta više seksualnog nivoa. 


Ipak, Mesec će nam danas biti naklonjen. Njegov odličan aspekt sa Rx Jupiterom od 8:15 može doneti ipak početni optimizam, dan prepun vesti, poruka, pokreta, dešavanja, smeha. Trigon Meseca i Rx Merkura od 11:34 može pokrenuti vesti koje ste dugo čekali, realizaciju nečeg što je stajalo, bitna potpisivanja, rešavanja dokumentacija ili majstorskih poslova, rešavanja ispita ili nečeg sličnog.

Danas imamo brza razmišljanja, dosta putovanja, ali prepune ulice. U vazduhu se može osećati i neka neobjašnjiva tenzija kao da nešto treba da eksplodira. Neko se bori za takozvanu Ljubav, a neko za Čast. Ima i onih koji ne razumeju ništa. Osim da se bavite stvarima koje baš ne možete promeniti, bilo bi dobro da danas očistite svoju biblioteku, popijete neku lepu kafu sa bliskim rodjacima ili pokrenete neki dodatni posao ili hobi. Može biti neočekivanih susreta ili neobičnih emotivnih situacija. Mnogi od vas mogu osećati nemir koji ne mogu da objasne. Odlično vreme za vodjenje dnevnika/ beleški ili razumevanje sebe kroz pisanje. 

Naredni aspekt kvadrata izmedju tranzitne Venere i Marsa imaćemo 4.02.2023. kada će Venera boraviti u znaku Riba.Srećno- vaša Astro Luna


# dnevna doza lune# mesec u blizancima# venera kvadrat mars#


четвртак, 15. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 15.09.2022.

 

Mesec kroz veći deo dana kroz znak Bik. Jutarnji časovi praćeni nekim nemirom i osećanjem nekog ograničenja ili brige. Mesec u konjukciji sa Rx Uranom traži potrebu za promenom, dok Rx Saturn strah od te promene. Kao da nam treba neki hedonizam, a da ta promena dodje malo sama. Možemo danas i da maštarimo tražeći ideal nečeg što priželjkujemo, a da zapravo shvatimo da nismo ništa uradili da uradimo nešto za to što želimo.

Danas se pripremite za malo više strpljenja u svemu. Osećanje koje traže disanje i smirenje. Može se osećati nekakav pritisak u vazduhu, kao da će nešto eksplodirati za čas.

Ono sa čime možemo ipak započeti dan jeste dobra organizacija dana, rešavanje finansijskih pitanja, plaćanja računa, dobro za nabaku hrane ili poneki spontani razgovor sa rodjacima/ komšijama. Medjutim, ako osetite da vas nešto tišti mogu biti i signali univerzuma da vam treba da pokrenete neke odluke ili pitanja sami sa sobom.


I danas ne smemo da zaboravimo svoju kreativnost i talente. Bilo bi lepo da sebe zaposlimo malo i malkice stavimo ono što nas muči po strani. Preipremite osmeh za sve one koji ne misle kao vi. Danas intuicija neće loše raditi. Neki predosećaji mogu pomoći u sitnim stvarima. Ne tako loš dan za razgovore za posao ili da ubacite nešto novo u svoj radni/ dnevni dan. Možete i neočekivano doneti sreću drugima. 

Naravno da će biti coktanja na gledanje na cene ili ako dublje udjete u račune koji stižu za ovaj mesec. Korak po korak kako teče dan mogu vam padati super ideje, ali možete osećati da one koje volite, da i oni misle na vas. Odličan dan za fotografiju, neki lep ručak, i dalje šetajte i udišite Sunceee.

Od 15h Mesec dolazi na zloćudnu zvezdu Algol. Nesreće, posesivnost, negativna energija. Treba se distancirati od svega što ne možete promeniti. Skloniti se od onih koji treba da se leče ili koji šire lošu energiju. Okrenuti se lepoti i regeneraciji svoje snage i davanju snage svojoj porodici. Neke pretnje pred vikend mogu se osećati i politički pritisci. Sigurno može popodne biti i nekih nepovoljnih svetskih vesti. Koliko god pritisci u popodnevnim časovima mogu biti jaki, ipak popodnevni časovi uz trigon Meseca i Rx Plutona mogu vam dati snagu i ubedljivost da završite i ono što ste započeli. Danas bi bilo super ako možete da jedete nešto laganije, da ne bi celi dan zevali. 

Mesec ulazi u prazan hod pa se pripremite na manja kašnjenja ili gustinu u saobraćaju baš u popodnevnim časovima. Ipak danas neke maske padaju, a istina dolazi sama za one koji imaju nedoumice. Emotivni sastanci mogu biti odloženi, a poslovni produženi.

Mesec prelazi u znak Blizance od 22:17. On pokreće više komunikacije do nedelje, ali više problema i nesporazuma i osetljivosti kroz saobraćaj, medije i ulicu. Može pokrenuti itekako nesporazume i osećanje nerazumevanja. Zato pratite bioritam, ali danas i oslonite se na znanje, ali na srce. 

Danas nije baš mnogo važno tražiti savete, jer ih baš i nećete poslušati. Bolje je oslonite se na svoje znanje i svoj osećaj. Večernji časovi traže odmor i manje trošenja na uredjaje i manje zračenja. Posebno budite strpljivi u novčanim dogovorima i pokušajte da donesete mirnije odluke. Danas je potrebno sve lepo objasniti. Uz lepu reč i sa zahtevnijim stvarima možete lakše izaći na kraj. 

Emotivno dan kada možete imati osećaj da nije sve stabilno. Preporuka univerzuma je da malo i vi preuzmete inicijativu. Budite dobro - dišite - vaša Astro Luna

# currentmood# luz casal# moon in taurus# dnevna doza lune


среда, 14. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -14.09.2022. - Lepota i blagostanje


 Još malo vitamina D i da polako zatvaramo letnju sezonu u našem gradu. Upijajte Sunce potrebno je za dane koji dolaze. Mesec u Biku kroz ceo dan. I dalje nam nebo nudi neki hedonizam, smirenost, ali veću okrenutost lepim stvarima i uživanju. San je posebno važan ove nedelje, jer regeneriše sve brige i sve ono što muči um. Iako Mesec nudi uživanje u širokim granicama, dispozitor Venera u Devici je ipak okrenutija zdravlju, zdravijim navikama, pa možete slobodno da pokrenete i nešto tog tipa.

Juče sam ušla u apoteku da uzmem potrebne vitamine. Većina ljudi pre mene nije želela da proba test koji nam vitamini nedostaju i šta to farmaceuti preporučuju da malkice vide organizam i naravno ja sam bila ta koja je od gomile ljudi rekla ajmo da vidimo kakvo je stanje. Neki magnezijum treba povećati, ali Venera donese i neki gratis proizvod koji uvek treba. Eto to je Venera u Devici, negde ćete perfekcionistički dati sugestiju frizeru, tražiti dugo sojino mleko ili neki proizvod u prodavnici, posebno traženi proizvodi mogu biti probiotici ili mlečni proizvodi koji imaju manji procenat masti. Tako da Mesec u Biku koliko donosi dobar apetit i okrenutost hrani i kuvanju, moram da dodam pokreće danas posebno i zdravije navike ili neki test da vidite šta možete da ubacite da vam bude bolje.S obzirom da nam je danas glavni aspekt trigona izmedju Meseca i tranzitne Venere danas je odličan dan da pokrenete kreativnost, lepotu u svim okvirima, da se okrenete svom zdravlju, da puno šetate i upijate još malo leta, ali da pokrenete i neke svoje ideje bez obzira na retrogradni Merkur, on je takodje u kreativnom znaku Vage i sad meri reči. Prijaće nam danas komplimenti, sitnice koje znače, ali neće biti neobično da se neko zaljubiška ili se dese neke emocije koje mogu da planu na prvi kontakt. Venera i Mars se uskoro spremaju za sudar, pa može biti neke neobične strasti. Biće i ove nedelje poruke neba" Ko se svadja, taj se voli! "

Dan započnite sa kafom ili čajem koji ste doneli sa odmora, nekim zdravijim slatkišom i dužim doručkom u kome ćete uživati i pokušajte da radite na balansu i kontroli emocija. Koliko Venera prenosi neku energiju melanholije i strahova " Šta ako ne uspem" i oprezno se plaši promena i rizika, negde ove nedelje treba rizikovati, tako što ćete se prepustima čulima/ ljubavi/ ali i onome što osećate.

Mirišite ono što jedete. Udišite svaki tren. Smirite emocije. Dišite.  Pozitivno vreme za kupovinu, ali i neki kurs, ulepšavanje ili neku kafu sa prijateljima gde možete dobiti dodatne ideje. Vozite polako i pogledajte malo svoj grad, i pomislite : Šta to volite u njemu?"Budite dobro i uživajte u današnjem danu - vaša Astro Luna


# currentmood# venera i mesec u zagrljaju# dnevna doza Lune
уторак, 13. септембар 2022.

Dnevna doza Lune - 13.09.2022


Mesec u znaku Ovna do 13:40. Kroz jutarnje časove stvara se tenzična energija izmedju Meseca i Rx Plutona koja može pojačavati tenzije, svadje i stres. Preporuka da dan počnete polako i sa brojanjem do 10.Može se pojaviti osećaj neke gorčine ili tuge, ili prosto da ne ide sve po planu.Vreme prepodnevnih časova nije dobro za neko takmičenje ili pokazivanje snage, već smirenje duše. Pluton je planeta koja uvek utiče na podsvesnu ljutnju, razaranje, uništenje, znači stres može biti poguban i za zdravlje( glavvobolje, osetljivost psihe). Ne treba presirati ili forsirati nešto što ne ide.


Mesec danas prelazi u znak Bik u kome se oseća bolje. Dispozitor Venera traži kako danas tako i sutra mirnija rešenja, potrebu za sigurnošću, ljubav. Ko ima životinje danas ih one mogu umiriti i uveseliti.Pozitivno vreme za ulepšavanje, zdrastvene preglede, organizaciju dnevnih obaveza i bilo bi potrebno ipak ostaviti veći deo obaveza za popodne ili čak sutra kada je dobro vreme za kupovine/ nabavke, kuvanje, rad u kući.


Kada je Mesec u biku( prazan hod od 15-17:45) to je vreme koje možemo pokloniti prirodi, prirodnim stvarima, hrani, domu gde se možemo osećati sigurnije. Bik je znak i novca i materijalnih potreba, a dispozitor Venera svakako može da nas zaposli da do toga dodjemo. Danas sitnice mogu da nam deluju veoma važno u raspoloženju. Ko može, lep dan za odmor, šetnju, puštanje malo glave da diše od svega.Emocije plodnije, a dobro vreme i za začeća. Dan kada će nam trebati više šećera i poljubaca. Zagrljaji mogu biti umirujući i neka lepa reč. Sve će se odvijati mnogo lakše nego dok je Mesec u Ovnu i kao da ćemo malo ipak usporiti ritam.Ipak, danas može biti pozitivan dan da se rešavaju neke sitnice, a može biti povoljno vreme da se nešto uzgaja, pravi zimnica, da se nešto zasadi, da nešto raste. Ne tako loše vreme da se pokrene ili završi nešto poslovno posebno u večernjim satima.

Može biti korisnih vesti iz inostranstva. Komunikacija još uvek nesigurna zbog retrogradnog Merkura Ipak, vera i nada ne posustaju iako se čini da sve stoji u mestu. Treba štedeti energiju i izbegavati preveliku samokritičnost ili osećanje neke nepotrebne griže savesti. Kada su emocije u pitanju, sumnje mogu blokirati neki lep momenat. Pokušajte da živite punim plućima i manje mozgate šta će biti za 15 dana. 

Opustiti se i naučiti uživati. Dati sebi oduška. Ne baviti se tudjim pitanjima, osim da nije povezano profesionalno.Budite dobro -vaša Astro -Luna


# currentmood# mesec u biku# dnevna doza luneпонедељак, 12. септембар 2022.

Dnevna doza Lune -12.09.2022 - Samoinicijativa

 

Nova nedelja je pred nama posle Punog Meseca. Neki umor u pozadini i dogadjaji preko vikenda koji su ostavili utisak. Mesec u znaku Ovna doneće već sa početka nedelje pokret i budjenje. Negde ćemo videti od čega krenuti i šta treba nastaviti. Prvi dan nedelje može nositi puno komunikacije, dogovora, slanja emailova, ali i priličnu samoinicijatvu. Povremo nestrpljenje i isključivost mogu doneti želju da nešto ubrzamo ili brzo saznamo. 

Sekstil Meseca i Marsa kao vladaoca može nositi od ranih jutarnjih časova dobru energiju, intezivne emocije, strast i sklonost razmišljanjima o emocijama. Dobro vreme za sport, pokretanje fizičkih aktivnosti. Današnji dan donosi direktnost, iskrenost i dosta priče po raznim temama. Merkur će se naći u polusekstilu sa Venerom na 8 stepenu pa ipak može danas doneti dosta druženja, humora, opuštenosti i može označiti pozitivno vreme za proslave ili neke posete.Inkonjukcija izmedju tranzitnog Sunca i Rx Saturna na 19 stepenu ( aspekt koji će se osećati do utorka) može doneti osećanje nezadovoljstva ili frustracije u vašim željama, ali osećanje ograničenja, kašnjenja u obavezama ili stvarima koje želite napraviti.Fleksibilnost, umerenost i duhovna širina mogu pomoći ili drugačiji stav prema onom što želite.

Sekstil Meseca i R Saturna moze od večernjih časova doneti mir, odgovornost, potrebu da nešto staro zavrsimo ili da prosto organizujemo odredjene stvari koje smo propustili. Današnji dan može biti dobar za lično isticanje, ali može doneti preosetljivost na kritiku i sklonost intezivnim i burnim emocijama. Ipak, donosi dosta vesti, dešavanja, ali sklonost da sami utičete na neke odluke. 


Što se tiče ove nedelje izdvojila bih: 

Kvadrat Marsa i tranzitne Venere koji može povećavati strast u partnerskim odnosima, ali dosta problema u emotivnoj komunikaciji, ogovaranja ili lošeg uticaja drugih, ali i finansijskih troškova. Može biti sukoba sa komšijama ili rodjacima, ali preosetljivosti kroz odnose u poslovnom okruženju. Ovaj aspekt će se osećati tokom cele nedelje, ali će biti posebno aktivan od petka 16.09. Posebno pripazite na samokontrolu i impulsivne ispade. Telefon ili internet posebno mogu biti uzorčnici sukoba! Ako je moguće izbegavajte posesivnost ili neki vid takmičenja u emotivnim odnosima, ali velikih rizika!

17.09.2022

Opozicija Sunca i Rx Neptuna posebno može smanjiti volju i samopouzdanje i doneti osećanje nesigurnosti, zablude i neke magle. Pod ovim aspektom je dobro razvijati svoju kreativnost, mir, pomagati drugima, ali naći neko mesto gde se osećate zaštićenije.U porastu manipulacije, laži, prevare i osetljivosti na kolektivnom nivou. Opreznost na polju poverenja! U porastu izopačenost, opasnost od sekti, ali i opasnost od psihički bolesnih osoba. Opreznost sa lekovima! Čuvajte se prevara ili iskorišćavanja. 

Poslednja četvrtina Meseca u subotu 17.09. od 23:53 na 24 stepenu znaka Blizanaca na fiksnoj zvezdi Al Heka posebno podstiče nasilje i veće probleme. Problemi na ulicama, u saobraćaju, problemi u bliskom okruženju! U porastu jača emotivna senzibilnost. Može biti situacija da vas neko jako povredi rečima! Pokušajte da ne povredite sebe zbog drugih ili da ne mučite svoj duh!
Budite mi dobro - vaša Astro -Luna


# currentmood# mesec u ovnu# dnevna doza lune# adele


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski