понедељак, 20. март 2023.

Dnevna doza Lune -20.03.2023.


 Ulazimo u jednu od značajnijih astroloških nedelja, gde imamo i početak nove astrološke 2023, sa početka zvaničnog proleća baš danas u 22:24, ali gde ćemo čestitati i Ovnovima rodjendan. Ovo je nedelja kada će i Pluton nakratko promeniti znak i ući u znak slobode, demokratije i kolektivnih prava od 23.03., a Mars pri kraju nedelje ući u sentimentalniji znak Rak. Jedan od bitnijih dogadjaja ove nedelje je svakako Mlad Mesec na nultom stepenu znaka Ovna od 21.03. koji može za mnoge od vas, biti nov početak i period velikog budjenja do prvog prolećnog Punog Meseca 6.04.

Nedelju počinjemo sa uticajem Meseca u znaku Riba koji može da nas unese tračak nade, sanjarenja, idealizma, povremene potištenosti i praznine, blage pasivnosti. Ipak, sekstil izmedju Sunca i Plutona nosiće od popodnevnih časova ubedljivost, ambicije, dobru inticiju i unutrašnju snagu, mogućnost da se ipak kockice poklope i da završimo nesto značajno. 

Sekstil izmedju Meseca i Urana može doneti od 16:15 i naglo budjenje, pokret, zaljubljivost i mogućnost nekih promena. Popodnevni časovi su posebno srećni za lekarske preglede, kreativne poslove, pokretanje novih stvari i polako izlazak iz jednog lenjog ciklusa. Svakako, toplije vreme može nam davati veću veru i volju. 

Zvaničan početak proleća od 22:24 trajaće do 21.06. ove godine. Proleće stiže na severnoj, a jesen na južnoj hemisferi. Ulazimo u novu astrološku godinu koja je bitan dogadjaj za nas, kao i univerzum koji nas čuva. Zapišite danas svoje želje i zapamtite ih, ali se držite uz želju da vam se ispune, ali budite realni.

Ovnovi kao prvi Zodijački znak kreću u trku i otvorenija rešenja uz uticaj i Merkura u znak Ovan koji je od juče krenuo i biće na snazi do 3.04.Otvorenija, direktnija, hrabrija komunikacija, takmičarski duhl brza razmišljanja, preosetljivost na polju fizičkog izgleda, borbenost biće vreme tranzitnog Merkura. 


Srećan početak proleća:-)) Ovnovi sve najbolje:-)) 

Vasa Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski