четвртак, 16. фебруар 2023.

Dnevna doza Lune -16.02.2023.


 Mesec na zadnjim stepenima znaka Strelca pokreće široka pitanja o životu, filozofiji, ali pokreće danas puno rana koje treba isceliti i preokrenuti u mudrost. Danas je lepo popričati i sa samim sobom, ali sa okruženjem o svemu što vam se desilo. Negde u osećanju hroničnog umora, možete imati i neko iskustvo  koje može pokrenuti prve znake transformacije, ali pre svega u ljubav prema sebi i vraćanju sebi. 

Mesec je u praznom hodu  bas uoci prelaska u znak Jarac. Današnji dan može pokrenuti ozbiljne misli, neku rekonstrukciju prethodnog perioda, neka podsećanja na uspomene, ali i vreme u kojem danas posebno treba uvesti red, samodisciplinu, dublja razmišljanja. Iako su u porastu pesimizam i brige, laka opterećenja, ipak danas se možete suočiti sa nečim što će vam pomoći da stavite svoj život na vagu i dobro razmislite o narednim koracima. 

Danas nam je na snazi i konjukcija Sunca i Saturna kroz znak Vodolije na 27 stepenu.Ovo jeste bolan aspekt koji izaziva nesigurnost, osećanje velikog tereta na ledjima, osećanje umora posle osećanja punog borbe, ili može pokrenuti odnose koji mogu biti prožeti tugom ili prazninom. U porastu problemi sa autoritetima. Medjutim, ovaj aspekt može pokrenuti da budete temelj stabilnosti i primer drugima. Možete na osnovu odredjenog iskustva drugima preneti važne, pre svega mudre lekcije. Samodisciplina, trezvenost, strpljenje je jako važno pod ovim aspektim. Možete saznati nešto što vam može zaboleti ego vezano za prošlost ili možete proći ponovo situaicju koja vas zabolela. Ipak zaključci Saturna bez obzira na bol, mogu doneti i završetak nečeg lošeg i početak nečeg novog Ovaj aspekt je dobar da izrežete ili izbacite veliki teret koji dugo stoji, jer u suprotnom osećanje krivice, odricanja, povlačenja i depresije može biti veliki. 

Ovo je kolektivno težak aspekt jer ukazuje na siromaštvo, nesreće i teške dogadjaje. 


U porastu problemi sa kostima, zubima. Osećanje nostalgije, a opet i pokretanje upornosti u zacrtanim ciljevima može imati povoljan efekat. 

Kvadrat izmedju Meseca i Jupitera u večernjim časovima nosi preterivanje u svemu, trošenje, preveliku samoanalizu ili sklonost manipulaciji od strane drugih. Potrebno je konkretizovati važne stvari i seći sve što ne možete više podneti kao veliki teret jer u suprotnom to se može prenositi na zdravlje.

Budite dobro, Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski