петак, 16. јун 2023.

Dnevna doza Lune -Jun 16


 Mesec od ranih jutarnjih časova prelazi u znak Blizance. Vladaoc Merkur iako pod blokadom od strane Saturna koji se sprema od sutra da krene unazad, ipak u pozitivnom sekstilu sa Venerom može doneti radost, puno novosti, važne vesti, dosta komunikacije, ne tako loš dan za važnije dogovore, dopisivanja, emailove, davanje ispita, putovanja. 

Neka sreća i radost se može pronaći danas u malim jednostavnim stvarima. Roleri i sladoled, pešačenje, društvene mreže, fotografija, učenje, druženje sa ljubimcima, priprema za leto ili kupovina nekih sitnica, smeh uz decu, puni parkovi i gledanje u nebo da zaobidjemo još jednu kišu.

Ono što ste već navikli, a trebalo bi da vam kažem je vreme od 17-21h koje može doneti veće gužve u saobraćaju, napetost preko polja komunikacije, ali i ljubavi. Mesec i Saturn u kvadratu mogu povećati neku prazninu i unutrašnju napetost. Ipak večernji časovi nose nagle vesti, dobru energiju kroz izlaske, koncerte, ples, igru, druženje sa rodjacima i puštanje psihe da se obraduje. Mesec u veoma pozitivnom aspektu sa Venerom i Merkurom u večernjim časovima može doneti radost, ljubav, jake susrete i srećne momente, pa se treba opustiti. 

Može biti briga oko daljih rodjaka. U povećanju popravke i kašnjenja posebno u periodu od 17-20h. Na generalnom nivou pojačan stres i neprijateljska energija, ponovo kao da nešto može da eskalira, tranzitni Mars se približava Uranu, i može doneti neprijatna iznenadjenja. Iako danas možemo osećati vedriju energiju, uglavnom ćemo više biti okrenuti odmoru i kreativnim poslovima. Sunce koje već rpavi kvadrat sa Neptun pojačava lenjost, odlaganja, površnost i konfuziju u glavi.

Petak je dan Venere, idealan za dijete, veridbe, ljubav, pa nekako i današnji dan može povećavati lepe reči i nežniju energiju.


Srecno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski