петак, 21. јул 2023.

Dnevna doza Lune - Jul 21


 Jedan dan do rodjendana. Ove godine novi solarni povratak slavim u Skoplju. Nastavljam prema Grčkoj da zaobilaznim putem stignem do godišnje sreće gde se osećam posebno dobro. Neću vam pisati par dana dok se ne ušuškam i odmorim. U Grčkoj su trenutni požari baš u delu u kojima idem, pa im šaljem što više mira i blagostanja. Nikad neću razumeti zašto se to dešava svake godine u ovo vreme i ko su ljudi koji podmeću požare....

Prethodni dani jesu otežani kako nekom čudnom energijom na nebu i traženjem balansa. Na sitnicama padamo, sve nas ovih dana nervira. Nervoza, pa mir, nervoza pa regeneracija. Strpljenje do besvesti.Mesec u znaku Device danas traži da se dobro zaposlimo obavezama da ne bi razmišljali o tome što nas nervira što sve kasni i ide sa nekim guranjem. Emocije moramo malkice podesiti i razmišljati da ono što se trenutno dešava, ima razloga, da nas ojača i nauči. Rani jutarnji časovi nose i konjukciju Meseca i retrogradnog Saturna pa malkice možemo ustati sporiji, pasivniji ili možemo osećati neki teret. Medjutim, ako postavimo dan sa organizacijom, i dnevnim ciljevima može biti dobro.

Crveni alarm izdat zbog visokih temperatura, ali i oluja i danas može biti osetljiv kroz područje: Hrvatske, Italije, Slovenije, Grčke, ali i Usa.

Uz veoma nepovoljan aspekt opozicije Mars/ retrogradni Saturn, i Sunce u kardinalnom znaku Raka u opoziciji sa retrogradnim Plutonom, uz dodatak kvadrata sa Mesečevim čvorovima baš izmedju petka i subote mogu povećavati porodično nasilje, nesreće, posebno povećanje požara, oluja i nepovoljnih vremenskih prilika.

Sve što nas muči danas posebno može prelaziti na stomak, ali psihu. Malo šetnje, uživanju u sitnicama, jednostavnim malim stvarima koje život znače i korak po korak pokretanju optimizma u sebi, može biti mala unutrašnja motivacija. Konjukcija Meseca i Marsa posebno može unositi nemire i svadje upravo zbog sitnica koje deluju veoma dramatično. Ali kako ljutnja dodje tako će i prolaziti, u hodu. Mentalna iscrpljenost, hiljadu obaveza, neplanirani troškovi, kvarovi, čekanje na majstore, osetljivost ili nesporazumi u komunikaciji, puno trošenja energije na dom, telefone, saobraćaj, ponavljanje stvari može nositi i dalje stresnu mentalnu energiju, pa pokušajte u današnji dan da udjete, sa malo više flegmatičnosti. Ono što trenutno pomaže može biti vera. Neki skriveni idealizam i podrška drugih može puno značiti. Današnji dan može biti važan za sve one koji planiraju zdrastvene kontrole/ preglede, terapije, a za ostale( posebno one koji putuju) preporuka je velikog strpljenja. Vremenske prilike promenjive sa mogućnosti i naglih grmljavina manjeg obima. Pripremite se na strpljenje ako je potrebno da menjate dokumenta, a takodje može biti visokih računa i iznenadjenja kroz troškove doma.


Emocije u oscilaciji. Sumnje i nepoverenje pomešano sa jakim fizičkim željama. Mogu biti prisutni strahovi od neuspeha ili prevelika analiza Šta će dalje biti? Ipak s obzirom da je danas odličan dan za rad i produktivnost, to može pomoći da pokrenete bolje raspoloženje koje bi preneli na druge, posebno voljene. 

Večernji časovi nose trigon izmedju Meseca i Jupitera i mogu doneti neki mir, blagostanje, zaštitu, dobitke, ali lep provod u odabranim mestima. 

Detaljan pregled aspekata i planeta u Avgustu 2023 možete pročitati na mom zvaničnom sajtu

Link do: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/avgust-2023-detaljan-astro-pregled/

Srećno - Astro Luna



Današnji rodjendanci: Na današnji 21.07.1951 rodjen je americki glumac i komičar - Robin Williams u znaku Raka sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Ribama.
21.07.1899 rodjen je Ernest Hemingway - američki pisac i novinar u znaku Raka sa podznakom u Devici i Mesecom u znaku Jarca.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski