четвртак, 20. јул 2023.

Dnevna doza Lune - Jul 20


 Nebo se spojilo sa zemljom i bogme mogli smo videti juče ozbiljniju oluju na našim prostorima. Inače, ne znam dal ste razmišljali o tome, ali nama se ove godine dešavaju inače američki filmovi akcije i strave u nastavcima. Negde ujutru kad započnemo dan da pomislimo na dobro zdravlje, pa sve ostalo, pa nek bude dobro.

Ako ćemo tražiti neki dokaz univerzuma šta se upravo dešava na nebu, možemo opravdati trenutno i nebo sa dva izuzetno provokativna aspekta koja su prilično na alarmu. Mars u znaku Device u opoziciji sa retrogradnim Saturnom iz znaka Riba upravo povećava superćelijske oluje, požare, poplave, neobične materijalne štete praćene nesrećnim slučajem, dok ovaj aspekt se odnosi i na nesrećne slučajeve, pad i blokadu energije, pesimizam i strahove, ali i veliku psihološku frustraciju. Posmatrala sam slučajno ljude juče sa početka oluje koja je napravila priličnu štetu u Hrvatskoj i stigla za par sati do nas. Roditelji su trčali i bukvalno spremno štitili decu od ove pojave, konobari jurili suncokrete i stolice,  a bilo je i komentara napokon može da se diše. Ta borba za život, ali panika zaštite jeste praćena i opozicijom izmedju Sunca u porodičnom znaku Raka u borbi sa misteroznim i teškim retrogradnim Plutonom na snazi do kraja nedelje.

 Opozicija Mars/ retrogradni Saturn na snazi do 24.07. itekako može povećavati oluje, nezgodne situacije, kvarove, štete, ali neko osećanje na ličnom nivou i razočarenja zbog neostvarenih trenutnih želja. Zato polako, pokrenite što više strpljenja, dišite, vežbajte svaki put kad osetite ljutnju, bes i nepravdu. Ovo je karmički težak aspekt koji može osetiti svaki pojedinac. Zato je važno do 24.07 više brinuti o sebi i zadržati veru. 


Mesec u Lavu do 19:14 na poslednjim stepenima. Jutarnji časovi praćeni stresnim kvadratom sa Uranom pa može dolaziti do naglih promena vremena, raspoloženja, stresnih emotivnih i ličnih situacija ili neprijatnih iznenadjenja posebno od 3.55am -15:45

Konjukcija Meseca i Venere od 16:10 ipak donosi osećanje sreće, blagostanja, ljubavi i može doneti jake susrete, odlično vreme za ulepšavanje, kupovinu poklona, ljubav, upoznavanja, javne nastupe i popularnost. Ovo je aspekt plodnosti i nežnije energije. Mogućnost i dobijanje manje zarade.

Pre prelaska Meseca u nešto mirniji i umereniji znak Device, jedan od zaštitničkih aspekata koji će nam danas posebno trebati je trigon izmedju Sunca u znaku Raka sa retrogradnim Neptunom iz znaka Riba. Upravo ovo je aspekt vere, nade, regeneracije koji može proraditi upravo ako osetite prethodno rečeno. Mogućnost jakih utisaka, snova, pozitivnih mogućnosti kroz lečenje, religiju, molitvu, humanitarne i kreativne poslove. U povećanju jaka telepatija i podrška neba posebno kod onih koji osećaju veliki teret i brigu o drugima. 

Mesec u večernjim časovima prelazi u znak Device. Uticaj ovog Meseca može doneti veće strpljenje i umerenost, iako osećanje jake neorganizacije, konfuzije, mentalnog trošenja, osetljivosti kroz saobraćaj, koncentraciju koja može biti loša, ili pojačanu napetost zbog dispozitora Merkura koji se i približava kvadratu sa Uranom. Možemo imati i neke nove ideje, osećanje ponosa, potrebu za većom podrškom, ali se pripremite da i današnji dan može doneti neprijatna pa prijatna iznenadjenja. Možete imati utisak da ste taman jednu stvar završili, pa da su se javili novi dodatni problemi. 

Srećno - Astro Luna



20.07.1980. rodjena je foto model i manekenka –Žizel Bindšen u znaku Raka sa podznakom u zemljanom znaku Jarca tačno na zvezdi Wega( zvezdi velikog uspeha, koncentracije ali i snage) i Mesecom u fatalnom, ali erotičnom znaku Škorpije. Žizel je bila promotivne lice Dolce& Gabana za parfem The One, ali Victoria secret model, kao najplaćenija manekenka.Pojavljivala se u filmovima „ Taksi i Djavo zvani Prada“.
20.07.1947. rodjen je muzičar Latino rocka, gitarista iz Meksika –Carlos Santana, rodjen u znaku Raka sa podznakom u Biku sa prepoznatljivim i dominatnim sjajnim Mesecom u Lavu.Dobitnik je mnogih nagrada medju i nagradom Gremi.Njegovi hitovi su lek za dušu.Rodjen u veoma stabilnoj, hedonističkoj i umetničkoj kombinaciji.
20.07.1810. osnovana je Republika Kolumbija –država na severozapadu Južne Amerike.Rodjena u znaku Raka sa podznakom i Mesecom u znaku Ovna koji budi jak temperamant, ali stalnu borbu za slobodu, ravnopravnost i prava naroda ove zemlje.
20.07.1938. rodjena je američka glumica –Nataly Wood u znaku Raka sa podznakom u Vagi i Mesecom u BikuU filmsku mašinu je ušla kao dete, ali.već sa 17 godina stala je dobila sjajnu ulogu „ Buntovnik bez razloga, kasnije su se nizali hitovi legendarni „ Sjaj u travi“, Odavde do večnosti“.Elvis Prisli i Voren Biti su bili i njene najveće ljubavi.Smatra se medju najlepšim glumicama tog vremena.Imala je izuzetnu fobiju od vode.Nesrećno je završila padom u vodu 1981.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski