понедељак, 17. јул 2023.

Dnevna doza Lune -17.07.2023.


 Mesec u znaku Raka vibrira izmedju potištenosti i neke neobjašnjive nagle sreće kada razmišljamo o budućnosti. Negde nam treba dokaz da će sve biti dobro. Negde svi putujemo kroz mulje i tunele karme pod opozicijom Mars / retro Saturn osećajući neobjašnjivu konfuziju i tugu. Danas je pred nama Mlad Mesec u znaku Raka( po našem evropskom vremenu od 20:33) na 24 stepenu znaka Raka u blizini zvezde Poluksom koja može doneti suptilnost, mnogo idealizacije i maštanja, ali može biti povezana sa otrovima, energetskim ili pravim. Mesec će zahvatiti i kvadraturu sa Mesečevim čvorovima i doneti karmički period izronjavanja, ali traženja kiseonika. Možete osećati da vam je svega dosta i da hrabro želite da izadjete iz svega. Možete videti ponovne greške i situacije u kojima ste bili. A možete na poseban način biti povezani sa onima koje ste karmički povredili.

Ovaj Mlad Mesec jeste početak okretanja prošlosti i svim bolovima prošlosti. Mogu nam se ponavljati stvari koje želimo da zaboravimo ili koje nismo želeli ponovo da doživimo. Možemo puno da plačemo i patimo, ali ipak u ovoj nedelji, ali fazi da izadjemo kao pobednici. Porodično emotivni izazovi, dosta opravdanja, nepotrebnih reči, jake intuicije i snova, ali potrebe za ušuškanošću pored vode ilin u svom domu, da drugi ne vide kako nam je zapravo.

Mesec od 15:22 pred Mladinu ima i sekstil sa Uranom pa može ipak danas doneti i neka prijatna iznenadjenja, emocije, neočekinu sreću ili da započnemo nešto novo i pokrenemo sebe iz jedne hronične depresije i melanholije. 

Merkur će se naći u kvadratu sa Jupiterom i može doneti prevelika očekivanja, mnogo priče na pogrešnom mestu ili prema pogrešnim osobama, neorganizaciju, konfuziju, preterano davanje i velikodušnost, loše procene, greške u stvarima koje dobro poznajete, ali puno obećanja bez ikakve osnove. Zato bi danas bilo jako dobro da krenete intuitivno u dan, da pokušavate sve vreme da smirujete svoje srce i da umirujete sebe sopstvenom verom. Ne treba planirati mnogo unapred. Možete se izgubiti u planovima. Pokušajte da idete korak po korak, dan po dan. 


Nedeljni astro pregled možete pročitati na mom zvaničnom astro sajtu: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-17-23-07-2023/

Danas se može puno trošiti na državne institucije, može biti ogovaranja jer je teško priznati da drugima više znaju, a negde može da proradi ego. Teško prihvatanje realnih stvari i bežanje od ciljeva koji su vezani za sadašnje vreme. Sve će biti ka okretanju i podsećanju kako je bilo, ili planiranju za 3 meseca a ne znate šta će biti trenutno. Treba uvoditi veru, ljubav, ali danas prema sebi. 

Čišćenje doma, kuvanje ili neki domaći poslovi mogu pomoći da malo izbacite neke terete vikenda, ili prosto pisanje gde možete lakše da razumete šta vas muči. Jako teško se može podnositi istina i stvari koje stoje dugo kao problem, mogu malo eksplodirati inače ove nedelje. 

Danas će nam trebati pažnje, ljubav i motivacija. Trebaće nam ruka prijateljstva i razumevanje. U želji da promenimo i očistimo sve ono što nam godinama smeta, trebaće veliko strpljenje i mudrost. Pokušajte danas da se oslonite na sebe, svoje talente i da ne očekujete mnogo od drugih. Ne gubite veru...

Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski