субота, 15. јул 2023.

Dnevna doza Lune 15/16.07.2023


 Dolazimo do polovine meseca jula, a ovaj vikend će nositi uticaj Meseca kroz znak svog doma znak Rak, pa je ovaj vikend idealan za dom, porodicu, veće kućne radove, nekretnine, godišnjice i venčanja, ali i da negde napunite baterije blizu vode. Emocije veoma intezivne jer se približavamo i Mladom Mesecu u znaku Raka koji je na snazi od 17.07.

Subota 15.07. nosi jedan fantastičan aspekt sekstila izmedju Sunca iz kardinalnog znaka Raka i Urana iz fiksnog znaka Bika koji donosi da možete razmišljait ili uvesti neke promene u svoj život, ili da možete imati mogućnost da probate nešto novo. Veoma povećane vizije, inspiracija za nešto novo, nagla dinamika i svest o ličnom razvoju. Potreba za slobodom, ali kreativnost kao stimulans može doneti naglu sreću,Druženja, promena imidza ili probanje nečeg skroz neuobičajenog za vas može biti u porastu, kao i potreba za druženjem sa starim prijateljima ili osobama koje vam prijaju. Ovaj vikend je dobar da otvorite dušu i kažete sve što ste negde trpeli u sebi ili da se osećate bolje kroz izražavanje nečeg što želite dalje. Možete naći i način da budete efikasniji, samo zbog kvadrata Merkur Jupiter svakako obratite pažnju da ne trošite energiju previše na detalje, da dobro procenite ili malo čuvate svoje dobro srce, jer neki nivo skrivene manipulacije jeste u pojačanju do kraja ovog meseca. 

Subota nosi i uticaj Meseca kroz znak Blizance do 19:15. Putovanja, radoznalost, druženja, puno telefoniranja mogu biti u provm planu. Mesec će praviti i pozitivan aspekt sa Venerom od 14h pa tu itekako može biti emotivnih vesti, važnih poziva koji vas mogu obradovati ili druženja sa rodjacima. Pozitivno vreme za odmore i važne proslave. Zbog visokih temperatura, vikend neće baš prijati astmatičarima, trudnicama i meteropatama koji mogu biti nešto senzibilniji, a poseban kontakt Meseca i retrogradnog Neptuna može nositi i preosetljivost, uspavanost koja može biti prolazna, lenjost, bežanje od dosade, ali i lođe procene( vreme do 19h).


Ovaj vikend nosi i generalni savet vozačima da obrate pažnje na moguće neplanirane troškove i da budu strpljiviji jer mogu biti veće gužve na granicama. Severni Mesečev čvor je ponovo na vrlo osetljivom 29 stepenu znaka Ovna i u kvadratu sa retrogradnim Plutonom može nositi generalne pritiske, političke provokacije, lažni patriotizam, ali povećanje klimatskih i vremenskih nepogoda( vreme do kraja ovog meseca može biti pogodjeno).Ovaj vikend može biti osetljiv kroz posredničke poslove, a posebno vraćanje novca. Obratite pažnjušta finansijski potpisujete i kome dajete poverenje, jer može biti povećanja laži, iskorišćavanja i razočarenja! Ovaj vikend može biti priprema pred sledeću nedelju za povećanje grada, zeljotresa i nameštenih požara. Osetljivost otvorenija kroz centralni deo Srbije, Grčku, Makedoniju, posebno Hrvatsku, ali i područje Italije, Švajcarske, Portugalije, Japana. Neka čudna karma može da se poigrava sa svim onima koji nose velike grehe prošlosti, posebno zemljama koje su uzele nešto što im ne pripada. Ovaj vikend može biti veoma negativan zavisnicima. 

Mesec u znaku Raka u večernjim časovima može buditi uspomene, nežnost, potrebu za porodicom, emocijama, bivšim ljubavima i prošlošću.



Nedelja, 16.07. nosiće u noći izmedju subote i nedelje jak sekstil Meseca i Marsa pa može doneti za one koji rade produktivnost, a za one koji se zabavljaju i vreme nekih jakih susreta posebno kod vodenih i zemljanih znakova. 

Mnogi mogu imati želju ovog vikenda da očiste dom ili poklone suvišne stvari, da obavljaju majstorske poslove ili prosto da napune baterije od posla.Trigon Meseca i retrogradnog Saturna može doneti mir, odgovornost, ali veći osećaj sigurnosti, iako od kraja ove nedelje imamo najavu jednog prilično problematičnog aspekta izmedju Marsa i retrogradnog Saturna koji može povećavati neke strepnje, strahove ili nositi izvesna ograničenja u stvarima koje su vam važne. Generalni savet čuvati energiju! Nedelja je pozitivan dan da krenete polako u obaveze ili da završite dosta sitnih poslova koji su stajali. 

Mesec će u većem delu dana imatin i srećan aspekt sa Jupiterom pa nedelja može biti pravi dan za odmor, porodicu, neki bazen ili jezero, da se negde ide prema priorodi, selu ili da se prosto lepo odmorite za narednu nedelju. Nedelja je povoljan dan za pomirenja ili može doneti potrebu da ponovimo neke stvari. Ukoliko planirate veće radove, budite strpljivi. Ovaj vikend neće biti loš za ljude koji nešto proizvode ili imaju porodične biznise, ali može doneti povećanje kvarova ili napetosti oko stvari koje ne zavise od vas. U emotivnom smislu treba pokrenuti što više zabave, izlazaka i hobija, jer su mogući neočekivani susreti. Neka karma može biti u povećanju da mnogima od vas donese veliki emotivni test na koga možete da se oslonite.

Srećan vikend - Astro Luna 








Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski