уторак, 4. јул 2023.

Dnevna doza Lune -Jul 4


 Mesec u znaku Jarca, lunarna faza Super Punog Meseca izbacuje sve što je utemljeno i loše hronično. Suočavanja, strahovi, pitanja na koja duboko znate odgovor i analiziranja kada ste se zadnji put probudili baš onako srećni i ispunjeni? Sukob izmedju emotivnih reakcija i vraćanja u normalu ili dnevnu rutinu koju nameću obaveze može danas da vam skrene pažnju od svega što vas muči, zapravo. Osećanje krivice od strane manipulacija treba izbrisati. Pun Mesec ima ulogu dubinskog čistača, pa ono što ne valja treba eliminisati i izbaciti rečenicu: Zašto i kako? Od jučerašnje tenzije i osećanja nerazumevanja do današnje prezaposlenosti i planiranja.

Ipak Mesec danas u dosta dobrom aspektu sa Uranom može da pokrene upravo završetak ili pokretanje starih / novih obaveza, pametne odluke, dobre poslovne mogućnosti ili prosto uvodjenje nekih promena koje ste želeli dugo, ali niste bili spremni za njih. I kontakt retrogradnog Neptuna i Meseca može od ranih jutarnjih časova da pokrene kreativne dobre emocije, ali danas je dan da se stave prioriteti i pokrene produktivnost i iskontrolišu emocije i reakcije koje ne mogu da se promene. Ipak, intuicija i neki unutrašnji osećaj može da vas povuče da budete bolji.Vreme od 15:30 dobro za lekarske preglede, administrativne poslove, ali ceo dan može doneti bolju organizaciju ako budete od početka dana fokusirani na konkretne stvari i ne trošite energiju na ono što vas muči. 

Konjukcija Meseca i retrogradnog Plutona može doneti ponovni nalet emocija i potrebu za istraživanjem, ali i mučenjem emocija od 18:45, ali neki vid prolazne lekcije koju bi naučili. 

Mesec menja znak i prelazi u znak Vodolije od 19:31.Potreba za slobodom, nezavisnošću, druženjem, ali potrebom da se nešto saseče, promeni i stavi tačka može doneti i turbuletnije situacije, ali i emocije. Merkur danas dolazi na srećan 15 stepen, pa nosi zastitu na polju obrazovanja, ispita, ali i posebno dobar dan za trgovinu ili imovinske dogovore. 

Srećno - Astro Luna

4.07.1959. rodjena je španska glumica i pevačica –Victoria Abril u znaku Raka sa podznakom u Škorpiji I duhovitim Mesecom u Blizancima koji se oseća u njenim filmovima.Ova interesatna glumica poznatija kao Almodarova muza ima horoskop pravog perfekcionista, planera uz pomoć Marsa I Plutona u devici, dok lično uticaj Neptuna i Jupitera u škorpiji odiše seksipilom, umetničkim većim potencijalima I mističnošću
4.07.1924. rodjena je i italijanska glumica –Gina Lollobrigida u znaku Raka sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Devici.
4.07.1964. rodjen je Elie Sabb, kreator visoke mode libanskog porekla, koji i dan danas ima svoje modno sedište u Libanu.Zanimljivo je za njega da je sa nepunih 20 godina ušao u modnu industriju bez ikakvog obrazovanja, a danas oblači najveće holivudske zvezde.Rodjen u znaku Raka sa Mesecom u Biku.
4.07.1776. dan kada je usvojena Deklaracija o nezavisnosti i nastajanju Usa, rodjene u znaku Raka sa podznakom u Strelcu i slobodoljubivim Mesecom u Vodoliji.Napisao je Tomas Dzeferson.Usa je federalna savezna republika koju čine 50 država I jedan federalni okrug.Mnogi su je smatrali obećanom zemljom.Naciju je osnovalo 13 bivših kolonija Velike Britanije.4 po veličini posle Rusije, Kanade I Kine.Uticaj Jupitera u raku kao vladaoca ukazuje na plodnost i bogastvo, patriotizam i važnost porodičnih vrednosti.
4.07.1876 osnovan je Flagstaff- grad u saveznoj državi Arizona rodjen u znaku Raka sa podznakom u Devici I Mesec u Strelcu.
4.07.1879 osnovan je Aspen, grad u saveznoj državi Kolorado u znaku Raka sa podznakom u Škorpiji I Mesecom u Jarcu.
4.07.1540 osnovana je država Campeche na jugoistoku Meksika, rodjena u znaku Raka sa podznakom u Devici I Mesecom u Raku.
4.07.1863. rodjen je glavni grad savezne države Idaho –Boise u znaku Raka sa podznakom u Lavu I Mesecom u Vodoliji.
4.07.1636 rodjen je najveći I glavni grad savezne države Rhode Island-Providence u znaku Raka sa podznakom u Devici I Mesecom u Lavu.
4.07.1754 osnovan je Cumberland grad u saveznoj državi Merilend u znaku Raka sa podznakom u Devici I Mesecom u Jarcu.
4.07.1812 osnovan je Rochster treći po veličini grad savezne države Ny.Rodjen u znaku Raka sa podznakom u Vagi i Mesecom u Biku.
4.07.1951. U Kragujevcu rodjena je srpska političarka, neuropsihijatar, nekadašnja ministarkla zdravlja, narodna poslanica –Slavica Djukić –Dejanović u znaku Raka sa Mesecom u raku( rodjena u vreme Mladog Meseca).Slavica je izuzetno osećajna, porodična žena, ali profesionalno veoma energična i dostojanstvena.
Све реакције:

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski