понедељак, 3. јул 2023.

Dnevna doza Lune - Jul 3


 Nedelju počinjemo sa prvim Super Mesecom - Punim Mesecom u znaku Jarca na 11 stepenu u opoziciji sa Suncem u znaku Raka. Ovo je prvi od ukupno 4 u ovoj godini. Možete ga videti par dana unazad kako svetli više nego obično i kako je veći, što znači da je naš satelit bliži Zemlji više nego obično. Ovaj Pun Mesec je mesec jelena( upravo u ovo vreme mladim jelenima rastu rogovori) ili munje na snazi je po našem vremenu od 13:40.

Ovaj Super Mesec može aktivirati nepotrebnu brigu i strepnje, pesimizam i loše raspoloženje, Poruka neba je da tražite podršku i da se okrenete u ovom momentu porodici. Ipak zbog trigona Meseca i Jupitera vreme pred Pun Mesec može biti praćeno zaštitom, realizacijom onoga što želite uz veća odricanja. Može biti kašnjenja, odlaganja, lakog nerviranja i impulsivnih ispada, pa je preporuka da se sve radi polako, temeljno i da uložite strpljenje u sve što vam je važno.Zbog kontakta Merkura sa zvezdom Sirijus u ovom periodu su u povećanju napadi pasa, ali i kvarovi uredjaja. Posebna preporuka veće brige o mentalnom stanju, koncentraciji u saobraćaju, deci i okruženju u predvečernjim satima, jer Mesec i Merkur će se naći u opoziciji i itekako može dolaziti do preosetljivosti, povlačenja ili prolaznih neprijatnosti. 

Ovaj Super Full Moon je odličan za čišćenje kako emotivno, tako i duhovno. Nemojte se iznenaditi da aktivira najslabije tačke i probleme sa migrenama, sinusima ili rodjacima. Iz tog razloga, pokušajte da budete što opušteniji, vedriji i da na trenutni problem gledajte kao prolazan. U povećanju preterana ozbiljnost i svega što se dešava shvatanja presubjektivno, ali emotivnih loših odluka. Današnji dan nije baš najbolji ni za potpisivanje papirologije, a može doneti izvesve poteškoće u emotivnoj komunikaciji. Posebno veće provokacije posebno mogu biti na verskom nivou, dok političke prilike na Balkanu zagrejane, posebno na području Srbije. 

Posebno na ovaj prvi Super Moon mogu loše reagovati osobe sa podznakom u znak Raka, Vage, Jarca.


Od fiksnih zvezda najbliža ovom Punom Mesecu biće Nunka na 12 stepenu Jarca koja pojačava disciplinu, ambicije i istrajnost. I sam početak nedelje je dobar za rad, ali može doneti izvesne izmene u organizaciji na koju ste navikli.Vreme do 15h povoljnije za obrazovanje, kontakte sa inostranstvom, važna plaćanja ili finansijske dogovore. Ovaj Pun Mesec zbog uticaja kvadrata Venere i Urana može povećavati prekide emotivnih odnosa ili neuobičajene emotivne promene. U porastu nagli finansijski troškovi ili potreba za luksuzom. 

Ovaj Super Moon može biti odličan za advokaturu, računovodstvo, gradjevinu ili posredničke poslove. Možete imati potrebu da se prisetite nečeg bitnog, ili da reagujete na stvari za koje ste više nego vezani. Budite strpljivi sa majstorima. Vremenske prilike promenjive i neće pogodovati ponovo rematskim bolesnicima, ali nešto osetljivijim osobama. U porastu pojačani sukobi i velika nezadovoljstva praćena porodičnim tragedijama i pucanjem. Posebno večernji časovi traže mentalni mir, odmor i da se svaka odluka donosi polako.

Svaki Pun Mesec traži odpuštanje, meditacije, ovaj posebno nalaženje vere i usmerenost na optimističnije pogled na svet. Dobro vreme za šišanje, uklanjanje nereda ili kompletno sredjivanje stambenog i poslovnog prostora. 

Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski