субота, 8. јул 2023.

Dnevna doza Lune -Jul 8/9


 Prvi vikend u ovom mesecu biće praćen subotnjim uticajem Meseca u znaku Riba sa nešto sporijom, pasivnijom, ali nežnijom energijom. Puno maštanja, telepatije, razmišljanja o prošlosti, malo lenjosti pa nagle akcije. Mesec će danas u subotu 8.07 imati pozitivne aspekte i to sekstil sa Uranom koji može da pokrene neku intezivnu emociju, želju za promenama, ali računajte i na nagle promene raspoloženja i potrebu da sa drugima podelite tajne ili negde subotu provedete malo sami sa sobom. Oni koji su na odmoru, biće im lepooo

Trigon Meseca u znaku Riba i Merkura iz znaka Raka od 11:45 može pokrenuti neke zanimljive vesti, izražajniju emotivnu stranu, pa je dobro u ovo vreme trgovati, popričati o problemima iz prošlosti, organizovati svoje vreme i okrenuti se porodici. Ovo može biti dobro vreme za kupovinu/ prodaju posebno ako prethodnih dana to nije baš išlo. Dobro vreme za pisanje, učenje, potpisivanje papira, kreativne poslove u domu, kao i posete. 

Kontakt sa vodom posebno može čistiti loše emocije, a pokretanje nade i unutrašnje vere kada se Mesec i Neptun kao vladaoc spoje od 17:22. Danas inače ne treba baš verovati u slučajnosti. Može biti sudbinskih dogadjaja ili susreta koji mogu ostaviti utisak. Intuicija, snovi prejaki. I dalje treba verovati svojim instiktima. Pratiti svoj osećaj i ne raditi ništa na silu. Odlično vreme za fotografiju, zdrastvene preglede ili čišćenje organizma. Iako Mesec u Ribama pokreće konfuziju i neku maglovitost, ipak sve što se započne, može se realizovati. Kontakt Meseca i Plutona od 20:23 doneće osnaživanje, sklonost unutrašnjem budjenju, ali lakom dolasku do istine. Danas je povoljno vreme za porodična dešavanja ili odlazak na odmor. 

Mesec od 21: 20 prelazi u znak Ovan. Mars u znaku Lava na 28,50. Snažne želje, emocije, pojačana hrabrost, ali laka sklonost impulsivnosti i nestrpljenju može doneti neke greške. Ipak ovo vreme do kraja vikenda biće aktivnije, dinamičnije i možete imati ipak osećaj da se se probudili iz neke magle. Mars i Venera su i dalje aktivni u konjukciji i mogu doneti u večernjim časovima zaljubljivanja, jaka upoznavanja i dobar provod. Večernji časovi upozoravaju na bolju koncentraciju i oprezniju vožnju jer vreme posle 22 može biti osetljivije i praćeno povećanjem saobraćajnih nesreća.Danas molitve i želje može čuti univerzum, pa vodite računa šta zapravi istinski želite? Može biti mogućnosti bez obzira što novac može prolaziti brzo, da se ipak naplati ili dobije novac koji bi vam doneo izvesno olakšanje.U problemu tokom celog vikenda mogu biti osobe koje duže pate iz raznih razloga( posebno emotivnih) koje mogu povrediti sebe ili imati problem sa zdravljem. Za one koji danas rade, biće potrebno mnogo strpljenja u odnosima sa drugima i čuvanja fizičke energije. U porastu pojačane migrene, problemi sa sinusima i problemi sa crevima. 


"Mirno letnje jutro. Miran sam jutros i ja, jer osećam zadovoljstvo i olakšanje, iako ne bih umeo reći zašto ni zbog čega. Znam samo: bolelo me je nešto juče i noćas, što me danas više ne boli, a što će me, možda već sutra, boleti ponovo."
Ivo Andrić

Najznačajniji aspekt za nedelju 9.07 biće trigon izmedju Merkura u znaku Raka i Neptuna iz znaka Riba. Ovaj aspekt može podstaći kreativnost, duhovnost, veru i jak unutrašnji osećaj. Možete biti inspiracija drugima ili biti veoma saosećajni.Odlično vreme za muziku, ples, koncerte, poeziju, pozorište. Možete imati povećanu empatiju ili jaču konekciju sa osobama koje su daleko od vas. Intuicija nikad jača i tačna, poslušajte je. Snovi mogu ukazivati na neki vid čišćenja ili suočavanja. Inkonjukcija Marsa i Plutona koji je retorgradan uz ovaj prethodni aspekt povećava snagu, dominaciju, hrabrost, ali učenje na greškama, jake odluke kao i odlične aspekte za sport. Slobodni mogu biti fatalno privučeni uspešnim ili snažnim osobama, a ceo vikend može doneti pojačane emotivne odnose i susrete. Posebno ovi aspekti mogu vam pomoći da izbegnete manipulacije, prevare ili da unapred pročitate druge.

Nedelja kako i zbog približavanja Poslednje Četvrtine Meseca donosi povećanje nasilja posebno medju mladima, kao i pretnje.Osetljivost i problem sa autoritetima, borba za ljudska prava ili pojačani protesti mogu imati notu agresivnosti.




Ipak nedelja je odličan dan da pokrenete talente ili da se u potpunosti okrenete sebi i svom izgledu i stvarima koje vam nedostaju, a čine vas srećnim. Nedelja večernji časovi donose i neočekivane neprijatne situacije posebno Vagama i Lavovima koje mogu otkriti izdaju, ili laž.

Srećan vikend - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski