уторак, 11. јул 2023.

Dnevna doza Lune - Jul 11


 Toliko smo navikli na loše vesti i negativnosti, da kad nam se nešto desi lepo, brinemo unapred kako će to ispasti....

Mesec u toku noći na poslednjim stepenima znaka Ovna u pojačanom sukobu sa retrogradnim Plutonom, ali i Merkurom koji samo što se sprema da izadje iz vodenog znaka Raka pojačava napetost, ljutnju, bes, destrukciju, donosi i povećava strahove i unutrašnju napetost, ali i povećava migrene i samoanalize baš u vreme Poslednje Četvrtine Meseca. 

Mesec prelazi u zemljani znak Bik od 1:57am. Ipka vladaoc Venera koja duže boravi u znaku Lava danas može povećavati potrebu za emocijama, materijalnom sigurnošću, uživanjem, trošenjem novca, nekim ličnim ambicijama ili dokazivanjem, hobijima, ali boljim samopouzdanjem. Skretanje pažnje na sebe, malo drame povećanih sa hormonima, pa euforije. Spontanost i jednostavnost, ali i lakši aspekti kroz ceo dan. 

Mars od juče usporeniji i mudriji a mnogo praktičniji kroz ulazak u znak Device. Analize, potreba za perfekcijom, radom. Danas još jedna planeta menja znak i to Merkur koji od 6:12am ulazi u vatreni znak Lav. Potreba za jakim rečima, dokazivanjem, superiornija i sigurnija mentalna strana, puno drame, lake ljutnje, koja prolazi. Merkur će boraviti u znaku Lava do 28.07. i isticaće ponos, dostojanstvenost, ali potrebu za ljubavlju, zabavom. 


Mars će danas imati jako važan trigon sa Severnim mesečevim čvorom pa možete imati mogućnost kroz rad, znanje, okrenutost praktičnim sferama života dobijete rezultate ili pronadjete neki cilj koga ćete se držati do kraja leta. Mesec će danas imati plodne aspekte. Prvo će nas sačekati trigon sa Marsom od 2:32am koji može povećavati strast, dobru energiju i jak intezitet. Možete se probuditi sa hiljadu obaveza, ali ipak sa osmehom. Danas je pozitivan dan za fizičke poslove, kontakte sa finansijskim institucijama, važna plaćana, kuvanje i kreativni rad, ali da mir pronadjete u prirodi. Oni koji su na odmoru mogu uživati punim plućima. 

Vreme od 14h do ponoći može biti efikasno za trgovinu, kupovinu nečeg vrednog ali će se osećati i jako dobra intuicija, ali istovremena odgovornost. Možete mudro i racionalnije naći rešenja za dnevne aktivnosti, ali današnji dan može nositi dobre finansijske mogućnosti, kao i povećanje emocija. Konjukcija Mesec Jupiter od večernjih časova posebno donosi zaštitu i blagostanje, dobro raspoloženje, mada malo bolji apetit i potrebu za slatkišima. 

Zbog opozicije Merkur Pluton pokušajte da se malo opustite i izbegavate tvrdoglavost. Može i danas da se oseća neka malo veća tenzija u porodičnim odnosima. Oni koji putuju, danas bi trebalo da pripaze na stomak. Biće potrebno ulaganje dosta energije i strpljenja u poslovne odnose, pa je preporuka da se ne žuri. Na emotivnim odnosima treba biti strpljiv do pravih vesti. Oni koji se nisu najbolje slagali ovih dana treba da danas puste da stvari idu laganije i da se slegnu neke reči iz prethodnih dana. Problemi sa autoritetima, hronični umori, veliki pritisci zbog kašnjenja rokova mogu povećavati generalne probleme, ali ipak danas možemo imati nešto opušteniji dan koji može povećavati lične šanse, pozitivne nove poslovne mogućnosti, ali i snagu da pokrenete prve korake ka promenama koje želite. 

Srećno - Astro Luna

Na današnji 11.07.1934. rodjen je italijanski modni kreator –Djordjo Armani, u znaku Raka sa podznakom u Lavu I Mesecom na zvezdi Sirius u znaku Raka. Djordjo Armani je jedan od najpoznatijih kreatora muške odeće, 2001 izabran za najuspešnijeg kreatora Italije što nije ni neobično s obzirom da podznak Lav donosi supereornost I predodredjenost za najbolje.On je počeo davne 1975 kada je sa Sergiom Galeotijem otvorio sopstvenu firmu.Danas u svetu mnoge poznate ličnosti nose njegovu odeću.Uz Diora jedini je koji se pojavio na naslovnici Tajma.Zanimljivo je da je protivnik anoreksije I mršavosti I ne dozvoljava na svojim revijama takav profila modela.Armani je rodjen uoči Mladog Meseca.Veoma je prijatne I tople naravi, izuzetno gostoprimljiv I velikodušan prema porodici I prijateljima.Zbog Jupitera u vagi u 3 polju izuzetno je kulturan, ležeran, diplomatičan I naravno ima oko velikog estete.Odlično se snalazi u medijima.Uticaj Severnog Čvora u vodoliji kroz polje posla ukazuju na inovativnost, originalnost I talenat, ali jednu čulnu opuštenost I svakako Uran na Mc nosi da je svoje ime izgradio uz mnogo rada, truda, ali stalne pozitivne energije.
11.07.1959. rodjen je gitarista I kompozitor grupe Bon Jovi –Richie Sambora u znaku Raka sa podznakom u Lavu I Mesecom u Devici.

11.07.1959. rodjena je sjajna pevačica I kompozitor –Suzanne Vega u znaku Raka sa podznakom u Raku I Mesecom u Devici.

11.07.1950. rodjena je disko diva –Bonnie Pointer iz grupe Pointer Sisters u znaku Raka sa Mesecom u Blizancima.
11.07.1956. rodjena je sjajna američka glumica –Sala Ward( “Dan nezavisnosti, Dan posle sutra, Begunac, Dr House”) u znaku Raka sa podznakom u Strelcu I Mesecom u Devici.
11.07.1970. rodjen je američki glumac posebno poznat po seriji “ Uvod u anatomiju”, nekadašnji model-Justin Chambers u znaku Raka sa Mesecom u Vagi.11.07.1972. rodjen je američki glumac Michael Rosenbaum( “ Smoville”) u znaku Raka sa Mesecom u Lavu.

11.07.1984 rodjena je američka glumica Rachel Taylor( “ Transfomersi,) u znaku Raka sa Mesecom u Strelcu.

11.07.1952. rodjen je američki glumac koji je dobio najviše nagrada zbog igranja negativaca, pamtimo ga iz “ Avatara –Stephen Lang , rodjen u znaku Raka sa Mesecom u Ribama.
11.07.1990. rodjena je danska teniserka, nekadašnji reket broj 1- Carolina Wozniacki u znaku Raka sa Mesecom u Vodoliji.
11.07.1921 osnovana je Mongolija, država u istočnoj Aziji rodjena u znaku Raka sa podznakom u Vagi I Mesecom u Vagi.11.07.1854. rodjen je najveći grad u saveznoj državi Nebraska –Omaha u znaku Raka sa podznakom u Devici I Mesecom u Vodoliji.
11.07.1844. rodjen je srpski kralj Petar Prvi Karadjordjević u znaku Raka sa Mesecom u Blizancima.Poznat kao Petar Oslobodioc, dok ga je narod zvao “ Čika Pera” zbog njegovog skromnog ponašanja.
Све реакције:


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski