субота, 18. новембар 2023.

Dnevna doza Lune -Novembar 18/19


 Ovaj vikend može biti praćen nekom umornom, pa naglom turbuletnijom energijom. Neće prijati meteropatama i reumatskim, kao i u nedelju kardiovaskularnim bolesnicima. 

Subota, 18.11.2023

Rani jutarnji časovi nose sekstil Meseca i R Neptuna pa to može biti odlično vreme za san, regeneraciju, punjenja baterija, ali i jake snove. Sekstil Meseca sa Suncem može doneti intezivne emocije, ali ipak stabilnost i mir. Mala preporuka vozačima da ovog vikenda budu oprezniji. Sekstil Meseca i Marsa mogu doneti hrabru jaku volju i pozitivni energetski nivo, ali posebno do 6h i vrlo intezivne emocije i jaku fizičku privlačnost.

Mesec će se oko 5h naći u praznom hodu i doneti vreme stajanja, ali odlaganja. Vreme do podneva malko usporenije i praćeno manjim brigama i strahovima. Obaveze mogu malo da se pomeraju.

 Konjukcija Sunca i Marsa u ranim jutarnjim časovima na fiksnoj zvezdi Agena ipak može uticati na energičnost, naglo samopouzdanje, odlično vreme za karijeru, strast i ljubav, čast i dostojanstvo. Ipak ovaj aspekt može pokrenuti i povrede, opekotine, prelome pa je bitno više misliti na svoje zdravlje.

Mesec prelazi u znak Vodolije od 12:25. Može nositi potrebu za prijateljima, druženjem, promenama i pokrenuti jednu novu energiju. Popodnevni časovi pozitivni za online kurseve, druženja sa prijateljima, internet, ali sa mogućnostima da nešto promenite ili novo naučite. 

Nedelja, 19.11.2023

Kvadratura Meseca i R Jupitera od ranih jutarnjih časova može doneti veće želje od mogućnosti, ali razočarenja i sklonost preterivanju na polju pića/ hrane. Izbegavati kocku i loš uticaj drugih, u smislu dokazivanja!

Iako je nedelja za odmor i možemo se opustiti, ipak, ona može biti više nego produktivna za rad, učenje, bitne dogovore, hobije, prijatelje, pokretanje i nekih ličnih izazova i promena zbog srećnog aspekta Meseca, Venere i Merkura. Moguće dobre vesti, opuštena energija. Dobar dan za ulepšavanje ili neke bitne svečanosti. Povoljan dan za ljubav, darovanje, odlazak na mesta gde možete da se opustite. Kasni večernji časovi mogu pokrenuti kod osoba koje su već dugo ljute ili imaju problem, naglu svojeglavost, rizike, tuče, stres ili nagle prekide emotivnih odnosa. Večernji lasovi osetljivi kroz aerdrome ili avio saobraćaj. Popodnevni časovi nose posete, dobre vesti i važne razgovore. Ipak, nedelja može nositi i iznenadjenja i nepredvidljive situacije. 


Lp vikend, Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski