петак, 17. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 17


 "Kroz nebrušeno staklo naprsle mesečine lepo mogu da čujem zelene dozive trava, koji do mene dopiru iz sanjive daljine, a ipak tu su, bliski, kao da rastu pod uhom.

To ne otiču doba. To misli postaju bistrije."
Mika Antić

Mesec danas kroz ceo dan u znaku Jarca može povećavati emotivnu nostalgiju, prisećanja na neke drage ljude kojih nema više sa nama, ali okrenutost i nekom prošlom vremenu gde smo mnogo naučili. Veći deo dana donosi kvadrat Meseca i Venere i može pojačati nagle promene raspoloženja, preosetljivost, pojačane migrene, osetljive odnose posebno nas žena i sklonost nekoj čudnoj usamljenosti.

Ipak ono što može da nam danas pomogne je srećan aspekt Sunca, Marsa i R Neptuna, koji može pokrenuti neku lepu čaroliju, ljubav, srećne okolnosti, ali kreativne podsticaje, duhovnost i jaku emotivnu povezanost. Ovi aspekti će se osetiiti do kraja ove nedelje. Možete motivisati druge ili imati mogućnost da nekom puno pomognete i osećate se ispunjeno. Slučajni susreti, ljubavni zanos, osećanje nežnosti i povezanosti, obostrane podrške može puno značiti. Ovi aspekti mogu pokrenuti veću želju kolektivno da se pomogne slabijima, ali i želju da se nešto promeni.  Pratite svoj osećaj, nećete pogrešiti. Mogućnost rešenja nečeg što vas je prilično mučilo u poslednjih mesec dana. Vera, ljubav, nada.... Pratite intuiciju, verujte sebi. 

Večernji časovi mogu doneti iznenadjenja, pozitivne izlaske i druženja, ali nagle nove poslovne projekte i originalnost. Trigon Meseca i R Urana baš u večernjim časovima mnogima može doneti neki čudan adrenalin, slučajne susrete, mogućnost nagle transformacije, budjenja, vesti i boljeg raspoloženja.

Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski