четвртак, 16. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 16


 "Ovo je zemlja gde se u svemu kasni. Samo se umire pre vremena"- Žarko Laušević


Ode draga glumačka legenda - Žarko Laušević. Šok popriličan juče, jer samo što je negde skoro imao premijeru. Nek putuje na neko lepše mesto i napravi jednu pravu zvezdanu predstavu....

Danas je Sveti Djordje( Djurdjic) slava moje majke, koja je uredno preuzela od svoje prabake. Dok je mama morala da odsustvuje i ja sam se uključivala, čak vrlo vredno i posvećeno, kao porodičnu odgovornost, ali nešto što ne sme da se prekine. Porodične slave su uvek posebni dogadjaji u jednoj porodici. Prosto imate osećaj, da svih onih kojih nema, da se baš taj dan skupe i tu su energetski sa nama.  Kada sam se udala, moja sadašnja slava je Djurdjevdan i negde me Sveti Djordje uvek porodično prati. Svima koji slave - neka je Srećno i blagosloveno.....

Mesec od 8:43am prelazi u zemljani znak Jarac. U toku većeg dela dana će biti u praznom hodu, pa očekujte izvesna odlaganja, kašnjenja, ali ipak da ćete gledati na sat i pokušavati i organizovati rešenje nekih starih manjih obaveza. 

Meteropatama i senzitivnijim osobama neće prijati baš nagle vremenske promene. U pojačanju osetljivost kostiju, zuba kože, organa za varenje.  Ipak, uticaj Meseca u Jarcu može doneti bolje strpljenje i organizaciju i veću odgovornost prema sebi/ drugima kako i zbog sekstila Meseca i vladaoca Saturna. Večernji časovi mogu doneti sreću, blagostanje, obnovu starih obaveza, emotivni mir, ili sreću preko prijatelja. Iako dan može delovati i pomalo melanholično, ipak može nositi moguće dobitke i da se završi uspešno.

Možemo danas biti nostalgični, malo više ozbiljni, odgovorniji prema svemu, a skloni i melanholičnosti i podsećanju, posebno okrenuti prošlosti. Strpljenje, mir, planiranje može biti važno.Možemo razmišljati o obavezama, ili imati neki mali pritisak u odnosu na ono što moramo obaviti, da bi se u toku večeri opustili i pokrenuli hedonizam i uzivanje. 

Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski