среда, 15. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 15


 " Svi mi  tražimo na ovom svetu, surovom, skrivene tragove- što sreći vode " - Jesenjin

Coldplay i maštanje pod Mladim Mesecom. Mesec u Strelcu kroz ceo dan pojačava idealizaciju i bežanje u leto. Jesenje sunce daje nadu da zima neće doći. Brojanje do nove sezone Crown. Bežanje od teorija zavere, ipak moje malo srce ne može da poveže te odabrane koji su " zasrali" svet, a i ove što se spremaju za još jedne rutinske izbore gde i gospodja komšinica kaže da se više ne kune u njih.

 A za sreću je potrebno stvarno malo. Malo muzike, puno osmeha, puno ispunjenja i konekcije sa različitim ljudima, poljubac kućnog ljubimca i deteta, mali krug prijatelja, zagrljaj voljenog i rečenica" Idemo dalje"...

Bela zastavica i mir. Pustite ljude da žive. Dosta je. Univerzum se umorio od tuge. Širite ruke nismo sami... Sve je poznato i otkriveno. 


Sekstil Merkura i Venere može nositi odlično vreme za posete, upoznavanja, sitnije kupovine, ispite, pregovore, posredništva, pravne sporove, ali pre svega kreativne i umetničke veštine. Mogućnost i povoljnih vesti izdaleka.

Inkonjukcija Merkura i R Jupitera nosi optimizam i bolju vedrinu, ali pokušajte da ne podcenjujte svoje vrednosti ili samopouzdanje! Čuvajte se manjih grešaka i nepotrebnih finansijskih troškova! Može doći do prolazne situacije u kojoj se možete osećati loše.Pokušajte da napravite balans izmedju ljubavi i karijere, ali sadašnjeg vremena i onog što želite.

Kasni večernji časovi zbog kvadrata Mesec/ R Neptun mogu doneti jak umor ili pojačanu lenjost, potištenost, nagle promene raspoloženja ili osetljivost, ali kreativnu inspiraciju i čudnu povezanost sa onima koji su za vas posebni.


Srećno - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski