четвртак, 30. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 30

 


Poslednji dan ovog meseca. Nekome je bio izazovan, nekog je naučio da mora da ide dalje i da se više bori za sebe, ali obrati pažnju na sitnice koje život znače, a neko je pokrenuo nove ideje i pripreme koje su motivisale mesec bez mnogo vitamina D. Mesec kada je Novak Djoković dokazao da hrabrost i iskrenost jeste najbolja vrlina. Mesec u kome nam ne može pomoći ni Black Friday jer ekonomska kriza pogadja ceo svet i izdvaja bogate.Mesec u kome je Jupiter dao povećanje kilograma, i u kome se ljubav tražila kroz istinu i skrivene odgovore.  Iz ovog meseca izlazimo polako umorni, ali ipak sa nekom skrivenom energijom entuzijazma. Sa pitanjem vere, nade, ali veće odgovornosti ulazimo u naredni i poslednji mesec ove godine. 


Mesec u Raku i danas. Neka fina šetnja uz omiljenu muziku na slušalicama, gledanje u nebo i traženje nekog Sunca u pozadini da nas bar malo zagreje( mnogo je ledenooo), podsećanje na bakino pecivo i lep doručak uz obavezno ignorisanje predstojećih izbora i afera koje već potresaju( ne treba nam da opterećujemo mozak). Neka lepa kafica uz osmeh i ispraćanje jeseni. Spontano čučurenje na viberu i traženja računa za struju jer poštari nisu baš bili vredni ovog meseca. 

Danas se ponovo slični prepoznaju. Bliskost i zagrljaji, ali i dalje potreba za domom, toplinom, bežanjem od vremena posebno u popodnevnim časovima. Meterolozi najavljuju i neki prolećni dan, možda nam stvarno se desi od ulaska u nov mesec kada Mesec udje u sunčan znak Lav da bar malo uživamo. Traženje zimskih kapa i rukavica, držanje za ruke i podsećanja na neki lep period, poljubci sa kućnim ljubimcima koji spavaju ceo dan čekajući proleće...

Mesec će danas imati važniji aspekt sekstila sa R Uranom, pa mogli bi malo da poradimo na nečem novom i nekom promenom za naredni mesec. Dinamika praćena i nekom vizijom ili predosećanjem mogla bi biti danas korisna. Neko spontano okupljanje uveče i opuštenost. Možete nešto interesatno naći preko interneta što vam može probuditi želju  da nešto pokrenete...

Dan započinjemo i sa kvadratom Meseca i Kirona pa negde može biti oscilacija malko na polju emocija, porodičnih odnosa, ali Mars tu može negde da se uključi da zaposlite sebe oko podneva i da prihvatite neke nepravilnosti ili neperfekciju sebe. Ako je moguće trebalo bi se malko opustiti i prihvatiti slabe tačke i da niko nije savršen i ne vraćati se na ono što ne možete promeniti trenutno.A da se nešto može zacrtati za naredni mesec - može. 

Danas su moguće pulsirajuće migrene, medjutim stomak može osećati svaku negativnu emociju ili prehladu. Lakša hrana i čajevi posebno mogu prijati organizmu.


Popodnevni časovi mogu pokrenuti kreativnost, ali nositi nagle promene raspoloženja na polju emocija. Žene će biti ranjivije i trebaće im malo veća podrška. Ako danas planirate da ostanete kod kuće, neko čišćenje ormara ili već kićenje jelke moglo bi vas vratiti u neko vreme sreće. Večernji časovi mogu biti dobri za učenje, hobije, edukaciju ili rad od kuće. Treba se pripremiti za prvi dan decembra, kada će i Merkur preći u nešto ozbiljniji znak Jarac i tražiće od vas veću odgovornost, planiranje i bolju organizaciju. Medjutim, danas vam niko ne može zabraniti da maštate. Neki kontakti sa inostranstvom mogu biti o.k. Ukoliko nešto kupujete ili šaljete za inostranstvo, može biti o.k.

Srećno - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski