уторак, 7. новембар 2023.

Dnevna doza Lune -Novembar 7


Utorak, 7.11, dan Marsa. Mesec u zemljanom znaku Device. Potreba za prirodnim, jednostavnim stvarima. Perfekcija u onome u čemu smo najbolji. Potreba da memorišemo, zapisujemo, planiramo, detaljišemo, ali i pomažemo. Red u glavi i planovi nose zadovoljstvo. Danas bi bilo fino da zaposlite sebe. Može vam prijati i vratiti motivaciju na drugim poljima Da li ćete očistiti ormar od letnjih/ jesenjih stvari ili pomeriti raspored, kancelariju, provesti duže vreme u omiljenoj knjižari/ galeriji ili šetati i udisati nov dan, sasvim svejedno. 
Posvećenost, fino oko, sreća kroz male stvari i dobre ljude, neki vid samopožrtvovanja u korisne svrhe. Briga ili razmišljanje o zdravlju. Jaka intuicija i povezanost sa sličnim sebi. 



Merkur u Škorpiji danas u izuzetno snažnom trigonu sa retro Neptunom - može povećavati kreativnu senzibilnost i plodnost, jaka predosećanja, jake snove, telepatsku povezanost sa bitnim osobama, ali pre svega inspiraciju, maštu, sjajne ideje, potrebu za osamom, ali time i produktivnijim radom, odlično vreme za isceljenje, molitve, alternativnu medicinu i sl. Moguće bitne vesti iz daleka. Možete imati priliku da nekog upoznate ko može ostaviti utisak na vas, ali i kome vi lično možete pomoći.Možete videti širu sliku o nečemu. Duhovna povezanost sa primesom neobičnih iskustava, prijatnih razgovora, i upoznavanju sa novim temama mogu biti interesatni. Možete se zainteresovati za nove teme, ali ovo može biti dobro vreme za fotografiju, društvene mreže i razne vrste hobija.Odlično vreme za psihologiju, film, neke neobične teme, okultne nauke. Možemo kolektivno biti saosećajnii skloni pomoći drugima. Ako svoja osećanja i želje stavite na papir - univerzum to može jače upijati. Polarna svetlost negde se čini romantična. Saznanja i slušanje mudrih i dolazak do zanimljivih informacija. Muzika kao lek od svih loših vesti. Zagrljaji posebno od onih koji deluju generalno uzdržani mogu vas iznenaditi. 




 Mesec će danas imati samo jedan i to srećan aspekt sa planetom Jupiter u retro hodu. Može dolaziti do blagostanja i dobre organizacije. Iako se malo možemo osećati konfuzni i zamišljeni, ipak današnji dan može doneti finansijsku dobit, sreću preko pozicije obrazovnaja, nauke, napretka. Danas možete napraviti plan da krenete sa nečim korisnim, ili pak možete krenuti u produktivniji rad. Rad će se danas isplatiti pre svega moralno i dati vam unutrašnji elan. Zato ne budite lenji. Danas mogu stići i neke sitnije nagrade koje će vam značiti. Može biti dobrobiti.

Srećno - vasa Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski