среда, 8. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 8


 Mitrovdan. Ko slavi nek je srećno i blagosloveno:-))

Venera danas ulazi u svoj dom - znak Vage. Vreme do 4.12. nosi dosta suptilnosti, nežnosti, jače potreba za harmonijom, ljubavlju, susretima, upoznavanjima, koncertima, partnerskim i ortačkim poslovima, ali većoj okrenutosti modi i estetici. 

Potraga za harmonijom, balansom, partnerskim odnosima, reputacijom i privlačenjem pažnj, ali popularnošću, ceremonijama, plesom daje energija ove Venere.Šarm je na prvom mestu, a beži se od agresije i tenzije.Postoji potreba za mirom, tolerancijom i prilagodjavanjem, pa i nekom vrstom emotivne diplomatije.Ipak, ne treba zaboraviti da je Vaga ranjiva, nesigurna i da joj je potrebna podrška i oslonac drugih ,iako na prvi pogled deluje veselo vazdušasta,pristupačna i toleratna.Iako ona teži nekom savršenstvu, ipak ona itekako ističe zavisnost, potporu od strane drugih, partnera, pa i teže podnosu samoću i usamljenost.Može pokazivati površnost, jer ona vešto izbegava dublje teme i probleme.Veoma je kreativna i maštovita inspirisana trendovima.Teži stalnoj ravnoteži u ličnom okruženju, koja u suprotnom može potpuno da je dovede do pada.Jako se plaši sramote, javnog odbacivanja, skandala ili neprijatnih situacija jer ne želi u tome da učestvuje.Veoma je ljubazna, doterana, namirisana, nežna i simpatična, ponekad optužena da je snob, da bira posebno okruženje i da se kreće samo u mondenskom smeru.Ona želi da bude jednako uspesna i srećna i ima stalnu potrebu za srećnom emocijom.Verujem da to prepoznajete svi vi koji imate ovu Veneru u natalnom položaju.Ona je srećna kada može zadovoljiti potrebe drugih, ali pri tome ostaviti i svoj lični pečat.Može biti  posrednik u upoznavanju drugima, ili odličan primer kum/kuma na venčanju.Ona poseduje jednu izuzetno magičnu energiju kojom privlači, posebno u prenošenju poruka da je sreća u ravnoteži.Ne podnosi vulgarnost i primitivne postupke.U stanju je da za osobu koju voli da Da sebe.Poseduje sjajne manire i pokazuje jednu vrstu ženstvenosti koju može samo ona nositi.Posebno se ističe razumevanje i smislom za mirovne sporazume u stresnim situacijama, kao i smislom za političke dijaloge, društvena povezivanja i nove trendove, kao i odličnim prijateljskim savetima i smislom za pokretanje zabava.Ovo je Venera glumaca, umetnika, velikih romantičara i posebno osobama koje ističu stil i kvalitet života, doma i društvene i emotivne energije.Veoma graciozna uvek privuče pažnju time što okuplja, spaja ljude, što se" konektuje" i deluje bliska.Uvek zna da napravi sjajnu intimnu atmosferu i da ugodi partneru.Spremna je da žrtvuje ili da se odrekne od mnogo toga zarad porodice, položaja i porodice.Veoma teško podnosi moralne kritike i nefer ponašanje.Ipak, Venera u vagi uvek duhovito traži svoju sreću spajaću na ravnopravan način tradicionalne i nekonvencionalne vrednosti pretapajući ih u ravnotežu koju traži.


Mesec danas još uvek u zemljanom znaku Device. Povoljan aspekt Meseca i Sunca može pojačavati snažnu volju i potrebu za perfekcionizmom. Od 10:30 Mesec i Mars mogu doneti ubrzanje, puno aktivnosti, odlično vreme za rad, sport, dijete, veće poslovne aktivnosti. Vreme od 15:40 donosi i povoljno vreme da uvedete neku promenu/ transformaciju u svoje navike. To može biti vreme i neočekivanih susreta i inspiracije. Večernje časove treba iskoristiti za odmor, regeneraciju, jer opozicija sa R Neptunom može nositi umor i sklonost povećanoj lenjosti/ apatiji. 

Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski