субота, 9. децембар 2023.

Dnevna doza Lune 9/10.12.2023.


 “ Primetila sam da Univerzum voli zahvalnost. Što ste zahvalni, dobićete više dobara. Kad kažem dobara, pod tim ne podrazumevamo samo materijalna dobra. Mislim na ljude, mesta i iskustva koja nas čine vrednim.I sami znate kako je divan osećaj kada vam je život ispunjen ljubavlju, radošću, zdravljem, kreativnošću, kad vas uhvati zeleni talas na semaforu ili kada nadjete mesto za parking. Tako treba da živimo! Univerzum je darežljiv, obilno nas daruje i traži da ga cenimo”

Lujza L. Hej

Vikend je pred nama. A sa njima simbolika i jak uticaj Škorpije od Meseca do Venere. Strast, intezivne emocije, regeneracija, intuicija, karmička povezanost, nagle promene duše i pomeranja, ali unutrašnja budjenja i revolucija.

Subota, 9.12.2023.

Rani jutarnji časovi nose i kvadrat Mesec Pluton. Dobro je to vreme prespavati jer može doneti osećanje neke izgubljenosti, destrukcije i bola.

Mesec ulazi u znak Škorpije od 4:36am sve do ponedeljka 11.12.( podne). Ovaj vikend zato može nositi i veće turbilencije po principu hladno - vruće, jako -nikako. Koliko god smo prethodnih dana imali i neku nesigurnu energiju, ovaj vikend može voditi od naglih susreta, skandala, strasti, povezanosti, ali i dana kada možete dublje razmišljati o svom životu, emocijama i onome što želite, i što nikako više ne želite....

Rezervisanost, opreznost, slaba kontrola reakcija, jaki instikti, teški snovi, ali ipak osećanje neke veće motivacije.

Mesec i Saturn na 1 stepenu u trigonu od 7:35am - stabilnost, mir, dobra organizacija, poverenje, pokretanje težih ili starih obaveza, zrelost, odgovornost, sklonost da stvari postavimo na svoje mesto, mudrost, dobre liderske sposobnosti, strpljenje.

Mesec u konjukciji sa Venerom u znaku Škorpije na 5 stepenu od 15:25 - ljubav, zavodjenje, mogući materijalni dobici, jaki fizički odnosi, pokloni, suptilnost, privlačnost, dobro vreme za estetiku, kontakt sa ženama.

Mesec u Škorpiji opozicija R Jupiter u znaku Bika na 6 stepenu od 16:35: sklonost preterivnaju, razmaženost ponašanju, preteranoj velikodušnosti, nepotrebnoj svojeglavosti, nerviranju oko nepotrebnih stvari, trošenju novca i duše, pogrešnih reakcija, ali i porasta osetljivosti na polju genitalija, grla, mokraćnih kanala, varenja. Pripazite na ishranu!

Mesec u Škorpiji sekstil Merkur u znaku Jarca na 7 stepenu od 18:48 - dobra koncentracija i odluke, pozitivno vreme za komunikaciju, stare dogovore, poslove koji traže detalje i temeljnost, odlično vreme za učenje ili dodatnu edukaciju, krakotrajna putovanja, dobro povezivanje stvari ili bolja emotivna komunikacija.




Nedelja, 10.12.2023.

Opozicija Venere iz znaka Škorpije i R Jupitera iz znaka Bika može povećati lenjost i sklonost luksuzu, povećanim i ipak nepotrebnim finansijskim troškovima. U ljubavi se treba čuvati razmaženosti i sebičnosti, a može biti i epizoda nekog pokajanja ili osećanja da mislite da ste napravili odredjene greške. U povećanju apetit ili sklonost kocki i porocima. Nedelja može nositi i neprijatna iznenadjenja, pojavu naglih vremenskih prilika, zemljotresa, ali i naglih prekida odnosa i tenzije posebno od 17h.

U porastu veća razočarenja zbog većih očekivanja. Treba dobro razmisliti o svakoj emotivnoj odluci ili postaviti u svojoj glavi stvari realnije. Mogući moralni problemi zbog ljubavi ili neprijatnosti, ali i sklonost da se više troši neo što se zaradi. Treba kontrolisati apetite, i pokušati biti strpljivi i mudriji!

Mesec u Škorpiji u opoziciji sa R Uranom na 20 stepenu od 18h može nositi neprijatna iznenadjenja, stres, nervozu, nepromišljene odluke, pojavu prekida ili problema na polju finansija, ali i osetljivosti preko pozicije okruženja, uredjaja. Treba izbegavati brzopletost i hirovitost! Pratiti svoj osećaj i ne žuriti! Potreba za novim, adrenalinom, rizikom!

Srećan vikend - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski