уторак, 12. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 12


 „Važno je dopustiti nekim stvarima da odu, da nestanu. Pustiti ih i rešiti ih se. Ne očekujte da vam se vrate, da vam priznaju napore, otkriju da ste genijalac i shvate vašu ljubav. Zatvarajte krugove. Ne zbog ponosa ili oholosti, već zato što se to više ne uklapa u vaš život.`”

Paulo Koeljo

12. decembar. Utorak, dan Marsa. Mesec u Strelcu polako spreman za Mlad Mesec. Na današnji dan 1873. godine Narodna skupština Kraljevine Srbije donela zakon kojim je dinar uveden kao novčana jedinica. Sinatrin rodjendan, na današnji dan osnovana Kenija i Pensilvanija.

Potreba za slobodom, ali većom akcijom i brzinom danas može biti na snazi u toku većeg dela dana. Mesec i Mars ubrzavaju i nose jaku strast u svemu u šta verujete, ali potrebu da danas konkretizujete stvari, ali pobedite svoje slabosti.

Pozitivno vreme za sportska takmičenja i timski rad. Povoljan dan za putovanja, pisanje, medijski rad, pravne procese, registracije ili sredjivanje stvari za putovanja/ transport.Još uvek niz osetljivosti zbog opozicije Venere/ R Jupitera mogu se osetiti finansijski. Novac kako bude dolazio, tako će odlaziti. Danas se čak treba uzdržati od preterivanja ili nepotrebnog pogrešnog dokazivanja.

Na emotivnom nivou strast, jaka povezanost, ali i konflikti zbog sitnica koji mogu nositi velike psihološke oscilacije i manje krize. Venera u popodnevnim časovima dolazi na srećan 9 stepen, pa nije loše malo ispratiti intuiciju i predosećaj. Inače ove nedelje možemo imati osećanje ako pomislimo na nekog, da baš se ta osoba javi ili se ponovno povežemo.


Energija Meseca u Strelcu danas može ipak da nam povećava radost, optimizam, idealizam praćen i predstojećim praznicima. Sunce u znaku Strelca u inkonjukciji sa R Uranom iz znaka Bika može povećati želju za nečim novim, adrenalinom, novim uzbudjenjima ili upoznavanjima. Smetaće nam rutina, pa danas treba pokrenuti i fizičke poslove, ali generalni pokret. Sklonost lakom nerviranju i stresu mogu blokirati samopouzdanje da probate nešto novo ili rizikujete. Pokušajte da danas budete flegmatičniji, intuitivni i da date sebi više prostora za stvaranje.  Bilo koja vrsta buntovnosti ili brzopletosti neće biti dobra.

Srećno - Astro Luna

nedeljni detaljan prikaz aspekata za ovu nedelju možete pogledati na mom zvaničnom sajtu: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-11-17-12-2023/


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski