четвртак, 14. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 14

 

Nekad je potrebno tako malo, da nam sitnice ulepšaju dan


Mesec u znaku Jarca kroz ceo dan. Organizacija, strpljenje, planiranje, vraćanje unazad u smislu propuštenog, profi odnos, jake oscilacije u vremenu koje neće pogodovati reumatskim bolesnicima. Povremena usporenost i " zevanje", melanholičnost praćena zimskim  temperaturama, ali sitnicama koje mogu doneti bolje raspoloženje. Danas može biti dobar dan da se organizujete u budućim stvarima koje želite da napravite, ali da negde stavite u svoj planer šta ste propustili. 

Ipak, Mesec danas u povoljnim aspektima. 

Trigon sa R Jupiterom na 6 stepenu u ranim jutarnjim satima - nosi blagostanje, mir, zadovoljstvo, zaštitu i dobre materijalne mogućnosti danas, ili potrebu da se nešto obnovi, proširi, pokrene sa mrtve tačke. 

Konjukcija sa R Merkurom na 8 stepenu zvezde Facies može doneti sporost, ali i ozbiljne misli i odličan spoj intuicije i razuma. Kontakti iz prošlosti, nostalgija, odgovornost, bitne vesti na koje se duže čekalo, sredjivanje dugo zaostalih računa ili papira, mentalna okrenutost ka propuštenom. Aktiviranje starih kontakta/ susreta. Jaka prodornost i čvrsti stavovi. 

Sekstil Meseca i Venere koja dolazi na 11 od 23h i na 12 stepen može biti pozitivno vreme za kupovinu poklona, obavljanje dnevnih aktivnosti, simpatije, druženja sa ženama i bitne kontakte u poslu sa starijima. Ovo može biti i aspekt simpatija, druženja, upoznavanja nekog ko će vam biti drag i sa kime možete napraviti pozitivan prvi kontakt. 

U pojačanju tajne, potreba za istinom i konkrentim emotivnim odgovorima od 23h

Pri kraju ovog dana

Mesec u Jarcu pokrenuće i zanimljiv trigon sa R Uranom  i može doneti super ideje za dalji period, neki vid oslobadjanja od težih poslova, osećanje i bacanja nekog tereta u vodu, zanimljive ponude, potrebu za slobodom i nečim novim, ali i vreme kada možete biti zadovoljni postignutim. 

Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski