петак, 15. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 15


 Idite samouvjereno u pravcu svojih snova. Živite život koji ste zamislili.“

Henry David Thoreau

Na pola meseca smo Nove 2024. Vreme brzo prolazi. Temperature oscilirajuće. Ove nedelje se osećaju i nešto pasivniji i lenji aspekti jer Sunce i R Neptun bacaju fokus na idealizaciju, maštu, da radimo ono što volimo a ne što moramo da završimo. U porastu i stanje hroničnog umorai velike potrebe za spavanjem, što možemo opravdavati i ovim temeraturama.

Danas Mesec u znaku Jarca do skoro 19h. Njegov trigon sa R Uranom ipak bi mogao doneti veća budjenja u ovaj petak i planiranja stvari koje slede. Ne tako loše vreme za kupovine i pripremu pred Novu godinu, uz obavezan retrogradni Merkur koji može napraviti poneku začkoljicu.

Sekstil Meseca i R Neptuna danas donosi i dobar osećaj iznutra, da se fokusirate na ono što zahteva organizaciju i odgovornost. Danas se može završiti dosta posla, i onog što je stajao i onog što je namenjen danas. Emocije pod kontrolom, iako Venera je spremna za promene i nova uzbudjenja, posebno zbog najavljenog aspekta opozicije Venere i R Urana. Rani jutarnji časovi produktivniji i praćeni kreativnom, ali dobrom energijom.

Popodnevni časovi mogu nositi i pritiske, nerviranje oko drugih, čak i destrukciju i ljutnju. Mesec i Pluton dolaze u konjukciju i mogu povećavati nervozu. Preporuka je da pokušate da stvari radite polako i odmereno, ali strpljivije posebno od 17h.


Mesec menja znak i ulazi u vazdušni znak Vodoliju oko 19h. Potreba za promenama, nestrpljenjem, brzinom, dinamikom, povremena buntovnost, ali originalnost. Večernji časovi zbog aspekta Mesec / R Jupiter mogu povećavati finansijske troškove, ali nositi i napetost oko komunikacije, interneta, troškova ili različitih mišljenja. Mogući neočekivani susreti i sklonost potrebi za emotivnim izazovima. Ipak večernje vreme traži mir, opuštenost i izbegavanje velikih odluka! Kasni večernji časovi neće pogodovati kardiovaskularnim bolesnicima, a može doneti i neočekivane promene plana.

Srećno!



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski