петак, 19. јануар 2024.

Dnevna doza Lune -19 Januar


 Bogojavljanje - Bog se javi, sve najbolje svima:-))

Na današnji dan rodjena je legendarna Janis Joplin u znaku Jarca sa podznakom u Vodoliji, ali i kraljica kantri muzike Dolly Parton u kombinaciji znaka Jarca sa podznakom i Mesecom u znaku Device.

Mesec kroz ceo dan u znaku Bika. Čula, hedonizam, hrana, potreba za uživanjem, daljinama, putovanjima, zagrljajima, ali jakom verom. 

Mesec i Mars će se naći u snažnom trigonu i doneti emotivna budjenja, strast, ljubav, zadovoljstvo, jaku volju i hrabrost u ranim jutarnjim časovima. Možete pokazati odličnu istrajnost i taktiku u bitnim stvarima. Odlično vreme za začeća.



Srećan trigon Merkura iz znaka Jarca i Jupitera iz znaka Bika - donosi dobre vesti, goste, posete, važne susrete ili uspeh, ali i povoljno vreme za učenje, putovanja, poslovni napredak. Ovaj aspekt podstiče optimizam, dobre misli, dobar kontakt sa drugima, pa možete doneti veća olakšanja.

Kvadrat Venere iz znaka Strelca i Neptuna iz znaka Riba može ipak danas doneti izazov u vidu emotivnih razočarenja, prevara koje su moguće i finansijski, nesigurnost u lični izgled, preopterećenost šta drugi misle ili osećanje udaljenosti prema spoljnom svetu. Čuvajte se nezadovoljstva gde razlog može biti fizički izgled, emocije ili osećanje da niste dobri sami sa sobom. ! Izbegavajte idealizovanje ljudi koje nedovoljno poznajete ili preteranu zaokupljenost društvenim mrežama koje mogu doneti iskrivljenu sliku. Može biti jakih snova u vezi sa emocijama, ali neke idealizacije, maštanja, ali i manipulacija u vezi sa emocijama. U povećanju tajne ili zabranjene priče koje mogu imati i komplikacije. 

Konjukcija Meseca i Urana od večernjih časova može doneti nagle promene planova, ali da vikend ipak može početi i pozitivno.  Nagle vremenske prilike neće pogodovati srčanim  bolesnicima. Za one koji izlaze, moguća iznenadjenja. Ipak, porast emotivnih kriza, problema koji se leče porocima, strahovima, ali i mešavinom neke euforije i nesigurnosti može se osećati. U porastu svadje oko novca, kao i kolektivni nemiri.

Srećno - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski