субота, 20. јануар 2024.

Dnevna doza Lune -20/21.01.2024


 Zanimljiv vikend pred nama posebno u astrološkom smislu. Srećan Jovandan svima koji danas slave:-))

Ovog vikenda imamo pravi sneg, imamo zadnju konjukciju Sunca i Plutona u znaku Jarca na 29 stepenu, Vodolije kreću u ciklus rodjendana i naravno Pluton u nedelju prelazi u znak Vodolije po drugi put. Mesec će iz znaka Bika preći ovog vikenda u znak Blizance. 


Mesec i Neptun u ranim jutarnjim časovima u sekstilu mogu doneti vrlo jake snove. Možete imati baš danas utisak da privodite jedan težak i komplikovan ciklus u sebi kraju i da želite nešto potpuno da menjate. Vreme kada možete da prepustite maštu u kuhinji, sami sa sobom i imate dan za sebe. 



Oko 14:55

Mesec i Pluton u snažnom trigonu nose ljubav, sreću, zadovoljstvo, odlično vreme da vikend provedete sa voljenom osobom, porodicom. Odličan dan za začeće. Sekstil Meseca i Sunca može doneti balans izmedju emocija i ličnog razvoja.

Mesec menja znak i ulazi u znak Blizance od 14:59. Može biti prolaznih manjih problema u komunikaciji zbog praznog hoda. Ipak vreme jedne razigranije, vedrije energije sa puno priče. U porastu putovanja, sms poruke, druženja. Ovo vreme možete iskoristiti i za posete dragih ljudi koje niste videli, ili da iskoristite vreme za posete kao i za završetak sitnijih poslova koji stoje. 

Snažna konjukcija Sunca i Plutona na 29 stepenu od 14:44 nosi vreme otkrivanja tajni, dubokih istraživanja i izlaska iz faze mraka. Odlično vreme za potpunu promenu navika, izlaska iz loših odnosa, stavljanja tačke na loše odnose. Medjutim, kolektivno ovaj aspekt može doneti jake potrese, prirodne katastrofe i velike izazove u svetu.Ukoliko ste u nekom složenom odnosu, kao da će vam nebo otvoriti put da razumete lakše i osobu i sam odnos.



Sunce od 15:08 ulazi u znak Vodolije pa Vodolijama možemo čestitati rodjendan. Vodolije će do 19.02 nositi palicu promena i biti spremne da se više izbore za sebe, ali kolektivna budjenja.

Godišnji horoskop za znak i podznak Vodolije možete pogledati na mom youtube kanalu: 

Nedelja, 21.01.2024

Vreme posle ponoci nosice kvadrat Meseca i Saturna i može doneti probleme na online aplikacijama, internetu, dosta osetljivosti kroz kasnjenja poruka, emotivne razgovore i dogovore i može pojačavati nesporazume. Može dolaziti do pesimističnih misli, osećanja umora, problema sa emotivnim povezivanjem, intuicijom. Može biti brige ili opterećenja oko rodjaka. Vreme od ponoći do 14:30 može nositi kašnjenja, oscilacije u raspoloženju, povećane prehlade i osećanje neke tuge i usamljenosti.

Od 3:36am Pluton ulazi u znak Vodolije u kome će ostati u narednih 20 godina. Njegov krakotrajni ponovni ulazak u znak Jarac očekuje se od 4.09 ove godine. Pluton može doneti potpunu promenu na svetskom nivou, kolektivnoj svesti, pokrenuti revolucije, modernu tehnologiju, stavljati u prvi plan veštačku intelegenciju, i sl.

Srećan vikend - Astro Luna


Najava - tranzitna Venera u Jarcu od 23.01.-16.02.2024.



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski