среда, 3. јануар 2024.

Dnevna doza Lune - Januar 3


 Dragi moji, Srećna vam i dobrodošla Nova 2024 - new start- novi blog/ puno želja.-))

Nadam se da se odmarate pod još uvek nešto usporenijim aspektom Venere i Saturna koji negde nose da osim neke čudne udaljenosti i praznine, ipak možemo pokrenuti i nešto za šta nismo imali vremena svih prethodnih dana i meseca. 

Merkur je izasao iz retrogradne faze, u svojoj poslednjoj senci će biti do 20.01. Od 14.01. ponovo će biti u znaku Jarca da nas podseti na sve ono propušteno, zaostalo, ono što nije baš išlo ili je kočilo komunikaciju i ostale stvarčice, ali da nas malkice i uozbilji. 



Mesec u znaku Vage od 1:48am. Potreba za mirom, društvenim životom, emocijama u pojačanju. Ako ste prethodnih dana osetili neku usporenost, od danas može da se pokreće neka veća aktivnost, pa čak i neke zaostale porukice i poklončići. Potreba za estetikom, ulepšavanjem, emotivnom ravnotežom.Više flerta iako unutar sebe možete osećati malu nesigurnost da napravite prvi korak ili da negde donesete neke bitnije emotivne odluke. Danas treba izbegavati ljubomoru, treba pokrenuti više kompromisa, diplomatije u odnosima i više lične akcije u smislu baš pokreta ka nečemu što je stajalo a što bas volite, to može biti i opcija da napokon sada na odmoru pročitate omiljenu knjigu ili obnovite neko gradivo, ili prosto da kupite nešto sebi i prošetate. 

Danas je pozitivan dan za umetnost, kontakte sa inostranstvom( ne poslovno), pa čak se mogu otvoriti i neke neočekivane posete i putovanja. 

Mesec i Venera će se naći u sekstilu oko 13:18 i napraviti jedan pozitivan aspekt koji može doneti veće zadovoljstvo, povoljno vreme za ljubav, pozitivne susrete, manje kupovine, mogućnost i manjih dobitaka. Ovo može biti vreme simpatija i neke fine suptilne energije. Okrenite se danas lepoti, nekim sitnicama koje vam puno znače, ali i dragim ljudima koji vam daju pozitivnu energiju. 



Ono što nam još uvek stvara dodatni problem na nebu je konjukcija Merkur/ Mars prema Neptunu koja može nositi konfuzno stanje, lenjost, zavisnost spram nečeg lošeg, danas i osetljive aspekte kroz finansisjka pitanja, banke, ali je preporuka i malo i dalje veće opreznosti u saobraćaju jer ovi aspekti mogu doneti od kvarova na putu, klizanja i opasnosti od pada u vodu. Kada je Mars u znaku Strelca( danas pri kraju ovog znaka) može doneti u još uvek kvadratu sa Neptunom i osećanje umora, apatičnosti i sl. Svakako prelazak Mars u znak svoje egzaltacije znak Jarac od sutra tražiće i pokrenuće više fokusa i reda. 

 Tranzitna Venera će u popodnevnim časovima doći u kvadrat sa Lilitom i praviti sukob izmedju potrebe za slobodom, karijerom u odnosu na emotivni odnos. Ovo može biti i aspekt saznanja o nečijoj izdaji/ prevari ili dolasku do istine. 

Ipak oni koji rade, mogu danas biti produktivniji posebno u popodnevnim časovima. 

Dok je Mesec u Vagi u osetljivosti može biti bešika, mokraćni kanali, bubrezi i koža.


Srećno - Astro Luna


Mesečni detaljan pregled aspekata i planeta za Januar mesec možete pogledati na mom youtube kanalu:-))



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski