субота, 30. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 30/31


" Pridržavaj se dušo ovonedeljnog plana:

Samo budi dobro!
I tako svakoga dana."
Knjigralište

Sam kraj 2023. Godina za mene nije bila loša. Mnogo putovanja, učenja, jako puno rada i pokretanja dve stvari koje su mi bile jako važne. Puno dragih prijatelja koji su spontano ove godine bili povezani sa mnom. Zahvaljujem se na poverenju i ove godine......

Poslednji vikend ove godine. Subota nosi uticaj Meseca u znaku Lava ali i veću žurbu da se završe bitne stvari pred praznike. Posebno vreme od 15h može biti stresnije i nervoznije za one koji putuju, ali sve one koji moraju ići kroz gužvu da bi završili veći deo toga. Žurba, impulsivnost, nerviranje oko sitnica, prilične promene planova. Pokušajte da budete strpljiviji, ali umereniji u popodnevnim časovima, jer može dolaziti do neočekivane tenzije, napetosti, naglosti ili eksplozivnosti. Sunce u znaku Jarca na zvezdi Facies može nositi generalne provokacije i nervozu kolektivno. U porastu manji zemljotresi, ali emotivne svadje.Pokušajte da dan započnete mirnije, umerenije i polako. Sve korak po korak.

Trigon Meseca i Rx Merkura na 22 stepenu ipak u večernjim časovima može pokrenuti dosta komunikacije, smeha, poseta, ali kreativnosti. To može biti pozitivno vreme za izlaske ili dobijanje neke bitne vesti. Izvesnija su olakšanja i sredjivanje upravo stvari koje su vas nervirale.



Poslednji dan ove 2023  donosi da  Jupiter kreće direktno sa 5 stepena znaka Bika. Njegov direktni hod može vam pomoći da otkrijete nov smer svog života, ali stvari koje vas čine zadovoljnijim. Jupiter će boraviti u znaku Bika do 26.05.

Rani jutarnji časovi prilično aktivni, pa za mnoge od vas proslave mogu krenuti ranije ili priprema novogodišnje hrane i dekoracije.

Mesec prelazi u znak Devicu od 12:54 u praznom hodu do 19:30. Može da postoji sklonost da upravo u poslednjem danu ove godine stvari koje ste planirali krenu u drugom pravcu. Može biti nerviranja oko sitnica, kvarova poslednjeg dana ili napetosti oko tačnosti, sitnica. Pokušajte da dišete i ne padate u pesimizam, pokušajte da unesete nadu i veru, ali strpljenje. Treba pokrenuti praktičniju i racionalniju stranu. Osećanja mogu biti pod kontrolom. Dobro za neki manji post pred Novogodišnje veče. Pokušajte da budete manje kritični, jer ne treba trošiti energiju na nešto prolazno. Biće jako bitan vizuelni utisak. Mesec u Devici za one koji rade može doneti napredak. Odlično vreme za dekoraciju doma, kuvanje, šišanje.



Kada je Mesec u Devici probavni deo može biti osetljiv, a može se osećati i manja napetost iznutra. Treba paziti na creva i izbegavati operacije u predelu stomaka. Preporuka je ipak laganije ishrane u toku Novogodisnje noći.

Vreme pred doček može nositi manje brige, kašnjenja, suze, emotivne probleme i lošu organizaciju. Medjutim, ne dozvolite da vam iko i išta pokvari predstojeće praznike!


Dragi moji budite mi zdravi, veseli, mudri, i srećni - SREĆNA NOVA 2024 ŽELI VAM VAŠA ASTRO LUNA







Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski