петак, 29. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 29


 „ Još danas nadjite malo vremena i setite se ljudi kojima treba da budete zahvalni, koje treba da cenite i da im kažete da vam je značila njihova podrška“ –Robin.S. Sharma


Polako brojimo- još malko do kraja ove godine. Ovo Sunce iako ne baš normalno za ovaj mesec, baš prijaaaa.. Danas smo pod uticajem Meseca u znaku Lava. Možemo se osetiti" novogodišnje" i malo pustiti da se radujemo praznicima koji dolaze. Emocije su danas posebno jake, a komplimenti, pokloni i hedonizam mogu biti na visokoj vibraciji. Ovo je topli Mesec pa će svakako pokrenuti puno velikodušnosti i srdačnosti, potrebe za zaštitom kroz odnose sa decom i sa partnerom. Potreba za uživanjem danas malko može preći u preterivanje, pa ako planirate neke kupovine, proslave, uživajte ali sa merom....

Kada je Mesec u Lavu što ćemo imati do nedelje, posebno osetljiv krvotok, ledja i srce. Iz tog razloga treba izbegavati upravo operacije u tom delu. Bilo bi dobro danas izbegavati i teže fizičke poslove.

Danas može biti jako dobar dan za zaradu, ali odličan dan za ulepšavanje.Možemo imati potrebu da skrenemo pažnju i da negde pokažemo i svoje talente.


S obzirom da će Mesec u znaku Lava biti u kvadratu sa Jupiterom koji je još uvek retrogradan, treba izbaciti preterana emotivna i finansijska trošenja, laka nerviranja oko sitnica, ali ako je moguće i veće gužve.


Venera u znaku Škorpije u sekstilu sa Plutonom iz znaka Jarca donosi odlično vreme da testirate nečiju ljubav/ prijateljstvo. Iako emocije ove nedelje mogu biti u porastu, ipak za one koji ulaze u nove veze, može biti mnogo idealizacije, ali loše procene. Možete biti ubedljivi ili rešiti neki veći finansijski problem. Fizička privlačnost povećana u emotivnim odnosima. Možete pod ovim aspektom otkriti nešto značajno što je povezano sa ljubavnim interesovanjem ili možete biti ubedljiviji, samouvereniji i skloni da lako skrenete pažnju. 

Venera ulazi u znak Strelac od 21:25( do 23.01.2024.) vreme idealizma, zaljubljivanja, potrebe za slobodom i novim iskustvima. Venera može pokrenuti ljubav prema daljinama, istraživanjima, putovanjima i novim iskustvima. Može pokrenuti i kreativnost kroz hranu, i sve vrste ličnih zadovoljstva. 

Srećno - Astro Luna


Najava - Mesečni horoskop za Januar 2024




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski