четвртак, 28. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 28


 "  Znaš šta je magija? Dobra namera. Nežnost. Nesavršenost koja se ne prikriva. Priznati grešku i ispraviti je. Izvinjenje, spremnost da ga daš i da ga prihvatiš. Istrajnost u dobroti. Pružena ruka. Zagrljaj. Ohrabrenje. Vreme koje si odlučio da pokloniš drugom čoveku slušajući. "

Mila Mikena

Pun Mesec u Raku izbacuje sve toksime iz ove godine. Nemiri, nagle promene raspoloženja, osetljiv stomak i grudi, nagla euforija i smeh zbog sitnica, povremeno vraćanje na prošlost i dnevna priča o tome koliko je retro Merkur kriv za sve.

Mesec od ranih jutarnjih časova u sekstilu sa R Uranom može probuditi stare/ u nove ideje, vizije, potrebu za manjim promenama i vrlo jake snove. Trigon Meseca i R Neptuna posebno donosi kreativne potencijale, zaštitu, vreme odlično za molitvu, odmor i bitnije susrete.

Danas može biti pozitivan dan za velike kupovine, ali i za poklanjanje. Nepovoljna dan za štednje, kao i odlazak kod frizera, gradjevinske poslove, venčanja i veridbe. Ali može biti pozitivan dan za obnovu nečega, čišćenje doma i izbacivanje suvišnih ili istrošenih stvari.

Trigon Meseca i Venere od 23h posebno može pojačati ljubavne odnose, plodnost, dobre prilike za kupovinu, zadovoljstvo, zabavu, ulepšavanje. Ipak i zbog uticaja Punog Meseca opozicija Meseca i Plutona oko ponoci ipak može doneti i date pritiska, opterećenja, umora i pojačane razdražljivosti pomešane sa jakim emocijama.

Konjukcija R Merkura i Marsa iz znaka Strelca na 24 stepenu od 1:32am - može povećavati verske sukobe, ali velike tenzije. Može biti pojačanih svadja, nemira, tenzija, kritika. Ovaj aspekt pojačava direktnost i brzinu misli, ali može doneti nepromišljene odluke, brzopletost i upadanje u probleme. Na kritike i autoritete može se reagovati otresito i uvredljivo. Pokušajte da brojite do 100 i budete mudriji! Vozači opreznost! 

 Dobro  procenite situaciju, jer ovog dana imamo izuzetno nezgodan kvadrat izmedju Marsa i R Neptuna koji može doneti zavere, obmane, manjak fizičke energije, nerealna očekivanja, pogrešne lekarske dijagnoze, ali veća lična očekivanja. U povećanju strahovi, napadi panike, ali kolektivno vrlo napeta situacija. Pokrenite fizičke aktivnosti, mir i izbegavajte rizike! Ovaj aspekt se oseća već duže i posebno može smetati zavisnicima, ali osobama koje se bore sa psihološkim problemima. Iz tog razloga ovaj aspekt i pojačava samoubistva i samopovredjivanja, što smo imali prilike u poslednje vreme da čitamo i čujemo. Opreznost sa lekovima, narkoticima, kockom! Fizička energija u padu, iz tog razloga se može osećati jak umor ili nemanje energije za realizaciju. Nemojte sebe forsirati danas Korak po korak, polako. Slušajte svoju dušu i radite onoliko koliko možete i koliko vam prija. 


Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski