понедељак, 15. април 2024.

Dnevna doza Lune -15.04.2024.


 Posle paklene nedelje( ne ponovila se), u novu nedelju možemo da udjemo sa malom nostalgijom, težinom, emotivnim oscilacijama pod uticajem Meseca u znaku Raka. Brisanje suza i dolazak do nove snage i energije za drugu polovinu meseca.Nikica je otisla u raj. Negde Pomračenje Sunca, a najvise teška konjukcija Mars Saturn je donela dosta tuge, potištenosti i provokacije ka Trećem svetskom ratu. Čudni i zagonetan nestanak male Danke i još uvek ne pronalaženje njenog tela.Pritisci sa svih strana. Najemotivniji sad padaju i beže u neki svoj svet da pronadju smisao ili negde u kutku da se isplače i idu dalje. Kao da je cela planeta puna crnih rupa, i kao da čekamo neko čudo da se desi, da nas sve spasi....


Ponedeljak, dan Meseca. Prva Četvrtina meseca u znaku Raku u svom domu u kvadratu sa Suncem iz znaka Ovna.Neki sukob glave i srca, prošlosti, uspomena sa dolaženjem do nove snage. Emocije danas tanane.Podsećanja, obnova nečega, jaki snovi.  Vreme od 9:12am konfuzno,osetljivo, problematično za putovanja, komunikaciju,ispite, koncentraciju. U povećanju osetljivost porodično emotivnih odnosa. Pripazite prvog dana na saobraćaj, moguće kvarove i nerazumevanja. 


Sekstil Meseca,Jupitera i Urana od 10hmože malo pokrenuti ipak i neke srećnije okolnosti, zaštitu u smislu i ako naidjete na problem, možete imati podršku ili ga rešiti. Možete danas spontano pokrenuti nove ideje ili prosto pokrenuti nešto što je stajalo. Dom, porodica, intimnost, emocije biće važna, kao i neki vid zaštite od strane drugih.

Prva četvrtina Meseca faza pred Pun Mesec 24.04. na fiksnoj zvezdi Prokion na 26 stepenu znaka Raka može doneti jaku usmerenost na okultno, prošlost, neko dodatno čišćenje duše, ali i osetljivije odnose sa partnerima, posebno osetljivo vreme za pravne poslove, ortačke poslove. Problemi sa autoritetima, nagle promene raspoloženja, suze pa euforija, osetlivost grudi, želucai genitalija može biti povezano sa stanjem emocijai duše koji trenutno prolazite. U povećanju nesanice. 

Prvi dan ove nedelje, ali ulaska u drugu polovinu meseca može biti malo ranjiviji, ali i sklon manjim transformacijama. Biće nam teško da prihvatimo ono što ne možemo promeniti. Ipak, možemo dobiti i neku čudnu snagu koja od sredine ove nedelje može da donese i neka prijatna iznenadjenja. 

Mars danas dolazi na kritičan 18 stepen,koji može povećavati  konfuziju,komplikacije, unutrašnji nemir.

Uticaj prošlonedeljno Pomračenja nosio je izuzetnu osetljivost, ranjivost i generalni mrak.Ova nedelja nosi spor, ali siguran korak ka pravljenju nekog balansa, iako ne možemo se još opustiti sa planovima zbog retrogradnosti Merkura. 

Budite mi dobro - Astro Luna



Nina Paunovski
1.04.2022.-11.04.2024.


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski