среда, 17. април 2024.

Dnevna doza Lune -17.04.2024.


 Uticaj Meseca u Lavu danas imamo kroz ceo dan. Samopouzdanje može da raste, ambicije, ali bogme i pojačane emocije. Mesec će danas se naći u skladnom aspektu sa Venerom na 15 stepenu pa to može biti vreme ljubavi, zadovoljstva, poklona, dobrih odnosa sa ženama, ali odlično vreme za manje finansijske dobitke, upoznavanja, intezivne sms poruke uz dublje podsvesne analize retrogradnog Merkura, ali ipak prijatno vreme. Jutarnji časovi, posebno prvi deo dana može pogodovati i novčanim dogovorima, prodaji nečega ili bitnim poslovnim razgovorima. Dobro vreme za ulepšavanje ili da na neki način nadjete vreme koje ćete dati sebi.


Tranzitna Venera u znaku Ovna naćiće se u polusekstilu sa Saturnom što može biti dobar znak za ljubav,romantiku, početak nove veze koja ipak osim strasti može imati elemente karme, dugotrajnosti i pozitivne istrajnosti. Ovaj aspekt može pomoći u rešavanju manjih finansijskih pregovora ili zarade. 


Pozitivan aspekt Meseca i retrogradnog Merkura od 17h može pogodovati popravkama ili rešavanju problema koji suvam se pojavili u prethodne dve nedelje. Ovo može biti dobro vreme za javne nastupe, posredovanja, bitne razgovore,ponude, ispite ili kratkotrajna putovanja koja su odložena u prethodnom periodu. Kontakt sa osobama koje niste videli dugo, neće biti neobična. 



Ipak, obratite pažnju na večernje časove! Mesec u vrlo stresnim i lošim aspektima sa Jupiterom može doneti sklonost preterivanju, greškama, neumerenosti, lošim procenama ili pre svega slaboj kontroli. Odredjeni problemi vam mogu delovati iveći, nego što zapravo jesu. Može dolaziti i do neprijatnih iznenadjenja i preosetljivosti u odnosima sa drugima. U porastu prekidi, eksplozivnost,problemi sa strujom. Moguće nagle promene raspoloženja, ali i meteropatske promene posebno kod hroničnih bolesnika.

Večernji časovi mogu doneti povećanje tenzija na polju Bliskog istoka koji je trenutno vrlo zapaljiv. U porastu zemljotresi i poplave koje su zbog veće količine kise već pokrenule napetost na polju Saudijske Arabije. 

S obzirom da će Sunce biti u polusekstilu sa Neptunom ono što je jako važno do 19.04. je praćenje intuicije, pokretanje ličng razvoja, vera i molitva, praćenje predosećanja, ali mnogi odvas mogu imati sudbinske snove. Sreda može nositi i jake emocije i ambicije, ali pokušajte da budete zahvalni za ono što dobijate ili ako prolazite kroz i dalje osetljiv period, malo strpljiviji i okrenuti humanom radu ili duboljem razumevanju sebe. Može biti neočekivanih susreta, ali i momenata za pamćenje. Ipak, večernji časovi nose neku buntovnost i pogrešne odluke.


Srećno - Astro Luna


# moon in leo# mood

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski