среда, 3. април 2024.

Dnevna doza Lune - 3.04.2024- Snovi, romantika i predosećanja


 3.04 ,sreda, dan Merkura. A Merkur retrogradan pa od jutarnjih sati u kvadratu sa Mesecom u znaku Jarca može pojačavati nervozu, saobraćajne nesreće ili pesimizam. Ipak, negde malo olaksanja stize od sekstila sa Venerom i Neptunom, pa jutarnji časovi ipak mogu posle prolazne napetosti doneti pojačanje emocija, porodičnu, ali profesionalnu sigurnost i osećanje odgovornosti, ali vreme jakih predosećanja, snova, fantazija, vrlo jakih snova i povezanosti sa onima koji nisu blizu vas. Mogucnost i manjih odlaganja, kašnjenja do 11 i zbog praznog hoda Meseca.

Mesec od 11:09 prelazi u vazdušni znak Vodolije.Menja se vreme, energija i može postojati veća potreba za druženjem, nečim novim ili novim idejama, ali izazovima. Zbog konjukcije Meseca i Plutona oko 15h možete ostaviti jak utisak na druge ili pokrenuti neke manje promene kod sebe.Sve vrste ograničenja i pritisaka mogu doneti pobunu ili nametanja svoje volje.

Današnji aspekti neće pogodovati hroničnim bolesnicima, ali i astmatičarima pa je preporuka čuvanja.Iz jedne ozbiljnije energije ulazimo u ciklus kada ćemo imati potrebu da završimo i započnemo nove poslove ili pokrenemo nešto opušteniju energiju, da se više družimo i pričamo o različitim temama.


Venera danas u konjukciji sa svojim dispozitorom Neptunom  na 28 stepenu Riba može napraviti i neku magičnu atmosferu. Možemo biti nežniji, intuitivniji i pronicljiviji. Ovaj aspekt nosi platonske odnose, ali zaljubljenost.Pokreće empatiju i potrebu da pomognemo drugima.Može doneti poklone. Idealan je za izlazak na neki koncert ili film u dvoje.

Osim dobre strane ovaj tranzitni aspekt može nositi razočarenja ili zabunu u ljubavi. Možete biti povredjeni od strane nekog ko nema ono što tražite, ili vašu suptilnu prirodu može doživeti kao slabost. Ovaj aspekt pokreće mnogo idealizacije, ponekad i veliku maštu, ali pomalo nejasne emocije prema nepoznatima. Odlično vreme ukoliko želite da nešto promenite estetski ili da sebi zakažete masažu, manikira ili psihoterapeuta.

Na poslovnom nivou može dolaziti do lenjosti i potrebe za lenčarenjem. Privlačnost prema lepim stvarima niće izražena, ali razmišljanjima o putovanjima, letnjim odmorima. Na putovanjima mogućnost neobičnih emotivnih iskustva.

Ukoliko prolazite kroz neki čudan ili komplikovan ljubavni period, molitva i pozitivne misli mogu dati rešenje ili pravu istinu.Danas ćemo svi imati potrebu da maštamo, gledamo lepe fotografije, pokrenemo ljubav pre svega u sebi ili da negde odlutamo mislima ka emocijama, filmu, umetnosti. Imaćemo potrebu da više brinemo o drugima ili posetimo neka lepa mesta gde možemo osetiti da smo tu negde bili nekad...


Srećno , Astro Luna


# venera konjukcija neptun# mood# annie kraljica

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski