четвртак, 4. април 2024.

Dnevna doza Lune - 4.04.2024


 Danas je dan studenata. Celu noć smo slušali super žurku jer su studenti iz studentskog doma slavili. Deca se vesele, tako i treba.... Bolje pevati, nego plakati,

Danas je četvrtak, 4.04., dan Jupitera. Jupiter zaštitnik i onaj koji čuva. Jupiter dolazi na nešto nezgodniji 18 stepen koji se u astrologiji ponaša vrlo zloćudno i može izazivati loše dogadjaje.

Mesec je u Vodoliji kroz ceo dan. 4 dana pred potpuno Pomračenje Sunca već su u porastu jači zemljotresi. Na Tajvanu se bas treslo, a Crna Gora ponavlja manje zemljotrese. Treba biti u pripravnosti jer ovo jeste mesec pojačanog podrhtavanja, ali posebno pojačanih cunamija nastalih usled zemljotresa. Na severu Evrope sneg, agonija i kriza koja se oseća više nego kod nas. Tranzitni Mars se približava Saturnu i može posebno pojačavati apatičnost, iscrpljenost, pojačane nesanice, ali kolektivne nesreće.

Mesec danas od nešto više od podneva u sekstilu sa Suncem u Ovnu, jaka volja, pokret, potreba za ličnim promenama, i dalje druženjem, ali oslobadjanjem od nečega što ide ka hedonizmu. Potreba za demokratijom i novim.

Popodnevni časovi mogu nositi sklonost prevelikom davanju i trošenju, neumerenosti pa je potrebno raditi sve korak po korak, ali nešto ostaviti za naredne dane. U povećanju nepotrebni troškovi, ali prilična nerazumevanja.

Posebno senzitivan, impulsivan period dolazi oko 22h kada će i Mesec praviti kvadrat sa Uranom.Upravo u to vreme povećanje zemljotresa, ali emotivnog stresa, problema sa tehničkim aparatima, strujom, kvarovima može biti pojačana. Veća iznenadjenja u ratnim zonama. Dan može biti osetljiv za psihološki senzitivne, ali posebno srčane bolesnike. Nagle promene vremena neće pogodovati hroničnim bolesnicima koji mogu osećati bolove u kičmi i kolenima. 

Bilo bi dobro danas malo smiriti teže fizičke poslove i sve raditi umereno. Venera na kraju znaka Riba na 29 stepenu nosi jaku emotivnu povezanost i dalje pokreće idealizam, maštu, saosećanje, ali potrebu za ljubavnim savetima.


Srećno u novom danu, Astro Luna


# dan studenata# big in japan# mood

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski