уторак, 16. јул 2024.

Dnevna doza Lune -16.07.2024.


 " Mnogi su ljudi danas u strahu. U strahu da će im netko drugi oteti ono što po njihovom mišljenju pripada isključivo - njima. Ali, ne pripada nama ništa, ništa osim nas samih. Bilo bi divno kada bismo barem podjednako, ako ne i više branili duh kao što branimo materijalne stvari. Bilo bi divno kada bismo odabrali ljubav umjesto straha, davanje umjesto otimanja. I kada bismo barem malo više, ali samo malo više živjeli - iznutra."

Ingrid Divković

Za danas se najavljuje jedan od najtoplijih dana. Postali smo pravi pakleni grad u svemu. Ulice znaju da budu prazne kako zbog temperatura, kako zbog odmora. Požari kod komšija i oluje nisu neuobičajene. A Mars i Uran ozbiljno prave iznenadjenja. Ja redovno vraćam klijente zbog nenajavljenog isključenja struje. Težina u vazduhu, ali preko noći gledanje u Mesec koji će za par dana biti Full.

Utorak, 16.07.2024.

Iako utorak može doneti jaku unutrašnju snagu, ipak njegov kvadrat sa Merkurom od 9-17h može doneti nesporazume, osetljivost kroz komunikaciju,dokumenta, medjuljudske odnose i odnose sa okruženjem.U povećanju nezadovoljstva ili loše odluke. Može biti i loše organizacije, napora u saobraćaju ili pogrešnih iracionalnih odluka. Prvi deo dana traži mir, dobru koncentraciju, povezivanje sa univerzumom i negde akcenat na oslanjanje na sebe, ali smirenje reakcija i emocija.


Trigon Meseca, Sunca i retrogradnog Saturna mogu doneti jaku svest, duhovnu povezanost pa treba pratiti znake pored puta.Podrška porodice, ali i duboko povezivanje sa prošlošću može biti bitna lekcija.



Večernji časovi nose pojačan stres, emotivne izazove,loše i nagle vremenske uslove praćene migrenama i psihosomatskim problemima, nezgodama, pa se ovog dana posebno vozačima preporučuje opreznost. Večernji časovi mogu nositi stres oko putovanja, ljubavi, pakovanja, ali i ljutnju i nervozu praćenu opozicijom Meseca,Marsa i Urana. Pripazite na svoje odluke, ne žurite, pokušajte da kontrolišete svoje reakcije i razmišljate pozitivno! Impulsivnost, brzoplete odluke, nervoza pa da se kaže ono što se ne misi može biti vezana za ceo dan. Može dolaziti do nekog pritiska u odnosu na obaveze ili osećanja nekog napora. Večernji časovi traže i izbegavanje težih fizičkih poslova, i meditaciju. U porastu jači zemljotresi ili nesreće.


Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski