среда, 17. јул 2024.

Dnevna doza Lune -17.07.2024.


 " Suviše često podcenjujem moć dodira, osmeha, lepe reči, uha koje sluša, iskrenog komplimenta ili najmanjeg brižnog dela, a sve ovo ima potencijal da promeni nečiji život."

Leo Buscaglia

Mesec ove noći pri kraju znaka Škorpije u trigonu sa R Neptunom može pokrenuti pozitivno vreme za romantiku, odmor, ali danas posebno uključite svoje šesto čulo jer vam može pomoći u proceni, ali i dnevnim aktivnostima. Snovi pred Pun Mesec pojačaniji i skloni nečemu čega se trebate osloboditi. Muzika, film, ljubav, ali vraćanje i podsećanje na neko lepše vreme može da pokrene neki nagli optimizam.

Merkur ulazi u svoju prvu senku sa 21 stepena znaka Lava do 5.08. kada će krenuti retrogradno sa 4. stepena znaka Device. Prva senka Merkura može pokrenuti odlaganja odredjenih obaveza, veću samouverenost ali problem sa prihvatanjem u odnosu na sopstvene vrednosti ili organizacijom dnevnih aktivnosti. Problem sa egom i osećanje veće dramatike i na manje probleme mogu biti pojačaniji.

Od 3:26 am Mesec prelazi u znak Strelac. On može pokrenuti mnogo druženja, putovanja, učenja, ali veću okrenutost daljinama i idealizmu. U povećanju mogućnost pozitivnih dogovora sa inostranstvom ili poslovnih kontakta i putovanja. Povoljan dan za obrazovanje i pripremu nečeg važnog. Ukoliko planirate odmor - ovaj uticaj može doneti osećaj sreće. Povoljno vreme za pravne i imovinske dogovore i procese.


Mesec će primati odlične aspekte sa R Plutonom pa može doneti više entuzijazma i vrednovanja sebe,snažnu volju i osećanje inspiracije.

 Trigon sa Venerom u popodnevnim časovima nosi mogućnost finansijskih rešenja i sreću preko ljubavi,  ili poklone, olakšanja na polju obrazovanja, moguće dobre poslovne ponude, ali osećanje ipak lakoće i blagostanja. Možete danas biti inspirativni drugima ili imati osećanje nekog bitnog rešenja.

Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski