четвртак, 18. јул 2024.

Dnevna doza Lune -18.07.2024.


 Mesec u Strelcu, dan 18. Četvrtak, dan Jupitera.Emocije i reakcije u nekom procesu i konfuziji. Negde naizgled letnja vrelina može doneti čudan umor ili zastoj u prvoj polovini dana. Mesec i Jupiter nešto malo više posle ponoći u opoziciji. Tu su uvek neka očekivanja, beg od rutine, preterivanja, idealizovanje nemogućeg ili nerealnog, trošenje oko nevažnog, nečeg bez plana. Ko je na odmoru ceo dan će lenčariti i uživati u hrani, ko mora da radi negde će se žaliti na vreme, ulicu, okruženje i emocije. 

Mesec i Saturn u periodu oko 15 časova dolaze u kvadrat. Neka briga i osećanje praznine. Osećanje kašnjenja, usporenja. Kao da će neko blokirati i dobro raspoloženjem nekom energijom koja može da vas potisne snove. Bol u nogama, kao i nagle oscilacije u raspoloženju. Osetljivost kostiju, pa će reumatičarima biti teže.Ko planira putovanje u ovo vreme, moraće da se spremi na strpljenje. 

Ipak, na snazi je sekstil Sunca iz znaka Raka i Urana iz znaka Bika koji može pokrenuti nove ideje, samostalnost, ipak neke neočekivane dobre mogućnosti i neplanirane spontane dogadjaje od 16h.Ukoliko želite da napravite neku ličnu promenu dobro vreme. Nešto bi iz nekog nezadovoljstva ipak moglo da probudi i pokrene vam entuzijazam.Mogućnost pomoći od porodice, iako sam dan nosi dosta dinamike, gužve i brzine. Potreba za nečim novim, nekim adreanlinom, uzbudjenjem.Danas  se možete dobro osećati kao unesete i manju sitnicu u svoj dom, radni prostor ili kupite sebi neku sitnicu koja vas može obradovati.

Popodnevni časovi mogu pogodovati umerenim aktivnostima, takmičenjima, saznanju nečeg novog, novim upoznavanjima. 

Večernji časovi nose trigon Meseca i Merkura pa mogu doneti i motivaciju, i dosta priče, vesti, društvenih dešavanja i dobro vreme za dogovore, putovanja, izlaske, učenje, ili da se prosto opustite na vaš način. Može biti zanimljive i internet komunikacije, ali i potrebe da otvoreno iskažete svoje emocije. 


Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski