четвртак, 15. август 2024.

Dnevna doza Lune - 15.08.2024


 Praznik Svetog Stefana. Mamin 70 rodjendan.Merkur od ranih jutarnjih časova iako retrogradan prelazi u znak Lav.

Uticaj Merkura u znaku Lava iajo u retrogradnom hodu može da nam ipak pokrene neku snažnu motivaciju i pokretanje poslova koji mogu uticati na čast, reputaciju, ljubav. Misli snažnije, intezivnije, ali teže prihvatanje kritika, saveta, sugestija. Ego nam može biti i problem malo do početka septembra. Ipak, ovaj uticaj može doneti osećanje neke lakše sigurnije, iako pod ovim tranzitom možemo biti u brzopletijoj fazi, pa je i dalje važna preporuka da pratite i koncentrišemo svoje misli i da ne žurimo. 

Mesec i Sunce u skladu mogu doneti od ranih jutarnjih časova ipak optimizam i dobar početak godine. Ko putuje, može biti srećan i vedar. Prvi deo dana može biti inspirativan uz sitniji stres oko dece, finansijskih troškova ili obaveza oko drugih. Iako nam treba potvrda ili akcija koja treba da dodje spontanije, moramo se malo sami potruditi da pokrenemo i najbolje iz sebe. 



Kasniji popodnevni časovi zbog kvadrata Meseca i R Neptuna mogu nas odvesti u maštanje, sitnije greške, idealizam, možda i prolazna razočarenja više na poslovnom nivou. Može doći do malo pojačanog umora, alergija i osetljivosti imuniteta. Čudni snovi.

Dobar uticaj Meseca i R Merkura ipak oko 19h mogu da nam pokrenu ambicije, dobre vesti, da možemo biti ubedljiviji ili harizmatičniji, lakši put ka učenju. Možemo razmišljati više o ljubavi, putovanjima, zabavi. Moguće i neke vesti koje nas mogu obradovati.

Od 19:52 Mesec prelazi u znak Jarac. Ovaj uticaj može doneti zahladjenje, ali osetljivost hroničnim bolesnicima. Emocije pod malom kontrolom. Ovaj mesec nas može vratiti u neku prošlost, nostalgiju, ali nam pokrenuti sitnije brige, mada i potrebu da završimo neke stare poslove. Veća okrenutost starijim osobama. Biće naglasena odgovornost i ozbiljnost, ali strah od neuspeha. 

Kroz ceo dan može oscilirati kreativna, optimistična energija ali energija koja traži da se malo više oslonite na svoje znanje. Mogućnost bitnih susreta i dogovora koji su u prethodnom periodu bili usporeniji.U sanjanju možemo se vratiti u realnost i shvatiti da je vreme za ozbiljnije poslove, pa će i energija u naredna 2.5 dana biti u tom fokusu. 

Srecno - Astro Luna


mood# merkur se vraća u znak lav


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski