среда, 14. август 2024.

Dnevna doza Lune - 14.08.2024.


 " Najbolji način da saznaš da li nekome možeš verovati je da mu veruješ."

Ernest Hemingvej

Avgust nastavlja sa tropskim temperaturama i nekom porukom da je za sreću potrebno tako malo, ako imaš veliko srce. Olimpijada se završila, a grad još nije pun. Mesec od juče putuje znakom Strelca i donosi istovremeno i neku čudnu konfuznost, nemir, pomešan sa nekim entuzijazmom koji dolazi na trenutak da podigne dušu.Raspoloženje u oscilacijama od neke prolazne sreće i naglog pada.

Mesec i Venera od jutarnjih časova u kvadratu pa negde možemo biti u malom sukobu sa sobom, ili razmišljanjima i zamišljenosti na kojoj smo planeti. Možemo imati osećaj nekog iščekivanja koje ne znamo ni gde dolazi ni u kom pravcu može da krene. Negde treba odpustiti sumnje, napetost kroz način koji uvek može da pomogne individualno.

Glavni aspekt danas je snažna konjukcija Marsa i Jupitera na 16 stepenu Blizanaca. od 17:24 unose ipak energiju, inicijativu, moguće dobre vesti, ali je umerenost i skromnost bitna ove nedelje za ostvarenje želja. Mars i Jupiter će se naći na fiksnoj zvezdi Rigel u sazvežđu Oriona i mogu pokrenuti sjajne intelektualne sposobnosti, putovanja, uspeh posebno osobama sjajnih matematičkih, mehaničkih sposobnosti, širi pogled na život, blagonaklonost, važne razgovore za budućnost. Mogući bitni politički dogadjaji. Možemo imati potrebu da idealistički proširimo neke svoje vidike, interesovanja ili imati mogućnost da upoznamo bitnu osobu za naš razvoj, napredak, prijateljstvo.

Mesec u toku večernjih časova nosiće opoziciju sa Jupiterom i Marsom, pa se treba čuvati preterivanja, egoizma, sebičnosti, ulaska u rizike, svadje, jer mogu preći u veće neprijatnosti. Može dolaziti do emotivnih izazova kroz komunikaciju ili brzopleto donošenih odluka. Nalazimo se u Prvoj četvrtini Meseca koja negde provocira naše najdublje strahove, ali i emocije. U povećanju veća očekivanja i neka skrivena razočarenja koja mogu uticati na ishranu ili lični doživljaj. Ipak danas možete pokrenuti i neke zabavne aktivnosti, jednostavne stvari, a dan može biti dobar za putovanja, istraživanja, hobije, sport. Treba negde pustiti mašti, ali spontanosti da odradi svoje. Možete imati i prolazne situacije da vam ništa nije jasno.

Merkur stoji na nultom stepenu Device i sprema se da ponovo pokrene Lavovsku energiju. Vreme osećanja neke manje blokade i pojačanih strahova u sumnji. Negde treba pronaći tu neku svoju snagui svetlost. Pokušati ne planirati mnogo daleko, iako će nebo izazivati mnogo želja i potrebu da se nešto novo desi. Svi vidovi komunikacije tražiće neki nastavak, jer je Merkur naravno retrogradan, a procene tražiti strpljenje. Danas i poverenje i vernost može biti pod znakom pitanja. Loše za sudske procese i kupovine. 

Srećno - Astro Luna


# mymood# mars i jupiter u blizancima# mesec u strelcu




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski