петак, 9. август 2024.

Dnevna doza Lune -9.08.2024.


 Nacionalni praznik Singapura.Sveti Pantelejmon, Sveti Kliment Ohridski.

Mesec u Vagi kroz ceo dan traži neki vid balansa i potrebu za harmonijom. Trigon sa Marsom može da probudi dosta akcije, priče, telefoniranja, pozitivnog rivaliteta, ali dobre mentalne energije. Danas može biti pozitivan dan za one koji planiraju odmor, bitan put, ali za sve one koji planiraju i bitne promene. Petak je i srećan dan za edukaciju, hobije, ulepšavanje, upoznavanja, s tim da tranzitna Venera u znaku Device ne donosi previše opuštenosti, već grč, sumnje u pozitivan ishod, pa je potrebno to promeniti kroz svoj lični doživljaj. Pozitivan dan za sve koji planiraju neku proslavu ili izlazak.

Popodnevni časovi mogu doneti više elana i potrebe za druženjem. Mesec će se danas susresti sa Jupiterom pa može povećavati šanse za materijalni napredak, ali olakšanja u stvarima koje su vam bitne. Potvrda i podrška drugih, timski rad biće važan. Potreba za istinom, ali miroljubiva energija, opraštanje i potreba za kompromisima može se smenjivati.

„Šta je najdragocenije na svetu? Svest da ti ne učestvuješ u nepravdama. One su jače od tebe, postojale su u prošlosti i postojaće u budućnosti, ali neka se ne događaju preko tebe.“
Aleksandar Solženjicin

Današnji dan može doneti i da ugodite sebi u nekim sitnim stvarima, rešite neki manji zdrastveni problem, ali da svaki manji stres može uticati na kožu i stomak. Danas se ne treba zatvarati u izolaciju, već otvoriti prema drugima. Povoljan aspekt Meseca i Sunca negde pri kraju dana mogu pokrenuti i osećanje veće lične sigurnosti.

Danas treba i smirivati stvari. Ne treba ulaziti u nepotrebne konflikte ili praviti impulsivne reakcije. Na kolektivnom nivou zbog približavanja tranzita Marsa prema retrogradnom Saturnu kao da se spremaju neke tajne, ratne nove akcije.

Srecno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski