четвртак, 8. август 2024.

Dnevna doza Lune -8.08.2024.


 Letnja Sveta Petka. Dan posvećen ženama i nihovoj zaštiti, ali i zaštiti velike svetiteljke.. A negde pre 10 godina donešen je Tijanin zakon, da se ne ponove nikada takvi dogadjaji.Ovo leto je simbolički u Srbiji u vidu protesta protiv litijuma. Letnja Olimpijada se polako završava a pre toga će nam trebati dobri živci u ohrabrivanju naših vaterpolista, a posebno danas naših hrabrih košarkaša. Još uvek ovaj narod ima veru da se raduje.....

Mesec i Uran od ranih jutarnjih časova mogli bi da nas dobro prodrmaju i zaposle. Možemo imati potrebu da započnemo nešto novo ili završavamo ono što nam duže stoji kao nezavršeno.To mogu biti i neke sitnije stvari koje nam znače da ih završimo i idemo dalje. Ipak, danas će nam se raspoloženje menjati, ali i vreme. Senzitivnost, povećanja anksioznost, oscilirajući strahovi, i zbog opozicije Meseca i Rx Neptuna. Treba obratiti pažnju na fokus i koncentrisati se na dnevne bitne stvari. Možemo se prisetiti i nekih bitnih datuma, ali i ljudi koji su ostavili neki trag prošlosti. Neka idealizacija, mašta, pa pad, potištenost i sve tako u krug. Možemo osećati i malu lenjost iako energija Meseca u Devici može ipak biti radna. 


"Hoću da živim kao more, gledajući beskonačnost, odražavajući nebo..." Louise Choquet

Mesec prelazi u vazdušni znak Vage od 11:33. Negde će potreba za balansom, lepotom( spolja i iznutra) emocijama, finim manirima, ali pre svega akcentom na ljubav i partnerske odnose biti važan. S obzirom na kontakt Venere i Rx Merkura ipak danas može da se pokrene i neka ljubavna energija, ali i mogućnost nekih susreta. Ipak, ne zaboravite da retrogradni Merkur menja planove. I tako će biti do kraja meseca. Imaćemo utisak da jedno završimo, drugo moramo da odložimo ili sačekamo.

Danas može biti dobre energije prema druženju, sitnijim pravnim poslovima, registracijama. Mesec i retrogradni Pluton negde od 12:30 mogu doneti da male stvari mogu doneti motivaciju. Potreba za istinom može biti bolna. Negde oscilacije mogu na emotivnom nivou biti praćene nesigurnošću i potrebom za većom pažnjom, ali potvrdom nekog odnosa.

Mesec u Vagi može uticati da moramo da napravimo i neki manji kompromis. Ulepšavanje ili veća okrenutost svom telu može da nam prija i negde nosi unutrašnje samopouzdanje. Kolektivne prilike pred nekim pritiskom. U povećanju alergije, osetljivost kože, a ceo dan traži uzimanje više tečnosti.

Srecno - Astro Luna

mymood# moon in virgo/ moon in libra




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski