среда, 7. август 2024.

Dnevna doza Lune -7.08.2024.


 Merkur je juče baš udarao na sportiste, a drama oko košarke je nosila ozbiljnu srčku. Retrogradni Merkur je već počeo da pomera planove, nosi kašnjenja i probleme sa uredjajima. 

Mesec i danas kroz ceo dan u znaku Device. Upravo dispozitor i vladaoc znaka Device  Rx Merkur se približava snažnoj konjukciji sa Venerom na 3 stepenu, pa može pokrenuti kreativne potencijale, odlične mogućnosti kroz upoznavanja, poslovne ponude, medjutim i dalje može nositi usporenja na polju papirologije, uredjaja, pomeranja sastanaka, pregovora, čak i manje nesporazume. Treba se čuvati skrivenog nepoštenja ili slatkorečivosti! Danas može biti pozitivno vreme za kontakt i meditaciju pored vode, manje kupovine ili dobijanje manjeg novca, ispravke, ali i čišćenja i pravljenje bolje organizacije u svom domu. Negde ako osetite neku nervozu, rad i samo rad mogu da vam skrenu misli od trenutnog nemira.


Ono što danas može da nam donese pomoć univerzuma je svakako pozitivan sekstil izmedju Sunca u znaku Lava i Jupitera u znaku Blizanaca. Iako dnevni aspekti Meseca nisu baš idealni jer povećavaju razočarenja, iluzije, lošu organizaciju i troškove, ali priličnu brigu i pesimizam zbog lošijih aspekata Meseca, retrogradnog Saturna i Jupitera u provm delu dana, ipak ovaj aspekt može da vam pokrene veru i motivaciju, razmišljanja da ako i prolazite kroz neki osetljiv period, da ćete imati osećaj da će biti sve u redu.

Ovaj aspekt ima poruku i " Pozitivno razmišljaj i osećaćeš se slobodnije". Može biti jako interesantan kroz putovanja, zabavu, obrazovanje, sve vidove edukacije, ali i materijalni rast. Možete imati želju da udjete u nov posao ili započnete novi projekat. Potrebno je da u svemu budete svoji i verujete u sebe...

Danas pokušajte da preskočite preveliku detaljnost u nebitnim pitanjima, a pitanje preciznosti traži toleranciju. Iako će se mešati sumnja i nagla volja, pesimizam i nagli optimizam, pokušajte da izbegavate ozbiljne teme ili prevelika mozganja šta bi bilo kad bi bilo. Danas je odličan dan da pokušate da napunite kesu sa nekim nepotrebnim samospitivanjima i da bacite teret u emotivnim oscilacijama i strahovima. 

Može dolaziti do neočekivane sreće, iako se može osećati i manja nesigurnost posebno u emotivnim odnosima. Ipak neke neplanirane stvari mogu se završiti dobro.

Srećno - Astro Luna


mymood# dnevna doza lune# 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski