уторак, 6. август 2024.

Dnevna doza Lune -6.08.2024.


 Mesec je kroz ceo dan u znaku Device. Uz retrogradni Merkur, i Veneru koja inače u padu, u znaku Device nosi energiju gde logika, objektivnost i posvećenost mogu imati smisla. Veoma pozitivno vreme da uzmete stvari u svoje ruke i obnovite gradivo, pokrenete propušteno, posvetite se onim malim detaljima koji život znače. Posebna okrenutost telu, zdravlju, poslu, organizaciji, čišćenju, estetici, radu. 

Mesec i Venera od 1 sat i nešto više u konjukciji. Bez obzira što imamo energiju sumnji u pozitivan ishod, ipak početak dana možemo iskoristiti za lepe misli, emocije, odmor, punjenja baterija. Ovaj aspekt može doneti i neke bitne emotivne kontakte ili razrešenja u glavi. Ali negde iako se danas razmislja glavom a postoji kontrola, možete uključiti i svoj osećaj kroz dnevne aktivnosti. Dan nije loš za dijete, zdrastvene kontrole, kupovinu kozmetičkih ili medicinskih preparata. 

Mesec će se susresti u ranim jutarnjim časovima i sa retrogradnim Merkurom. Možda ćete morati odložiti ili zakasniti sa nečim, ali možete dobiti vesti koje ste dugo čekali, pronaći nešto izgubljeno ili imati više kontakta sa klijentima ili bitnim osobama iz prošlosti. Koliko god ova energija nije ehtra optimistična, može biti korisna. Može doći i do dugo očekivanog kontakta kroz posao, ili završetka neke papirologije koja je dugo kočila stvari. Emotivno ceo dan nosi dublja razmišljanja, kontrolu nekih strahova iz prethodnog perioda, ali ipak i osećanje da nešto ide nabolje.

Večernji časovi mogu biti nervozniji. Treba isključiti brzopletost i nesporazume zbog sitnica. Nemojte forsirati nešto što ne ide, ostavite za naredni dan. Može doći do uvredljivosti ili pogrešnog povezivanja ili razumevanja stvari. Treba malo pripaziti na poziciju zakona, mogućih kazni, ali napora kroz decu ili pojačane troškove. Oni koji putuju, trebalo bi da budu strpljiviji. 

Ceo dan neće prijati meteropatama, ali osobama koje imaju stomačnih problema. Bilo bi dobro preći na laganiju ishranu. 

Srećno - Astro Luna

„I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki.
A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi. “
Patrijarh Pavle


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski