четвртак, 12. септембар 2024.

Dnevna doza Lune -12.09.2024.


 Danas negde iz neke maštovite ,lenje energije ulazimo unešto ozbiljniju jer Mesec u ranim jutarnjim časovima prelazi u znak Jarac. Disciplina, red, strpljenje, ali u senci i mala nostalgija i razmišljate o letu, prošlosti, nekim propuštenim stvarima.Ipak, neki mali momenti mogu pokrenuti dušu u smislu naglih i spontanih novih ideja, projekata...

Tranzitni Merkur iz znaka Device i Mars iz znaka Raka napraviće snažan sekstil koji može pokrenuti odlučnost, otvorenost, brze ideje, razmišljanje, odluke, odličnu mentalnu energiju za novi start, a možete imati priliku da nekog impresionirate.Timski rad i poslovna putovanja mogu biti uspešna. Poslovi koji se planiraju u domu takodje. Bilo bi dobro danas staviti mozak na max i pokrenuti aktivnosti, to će vas negde udaljiti od razmišljanja o stvarima koja vas brinu ili kroz koja prolazite.... Moguće posete u domu, potpisivanje ili rešavanje manjih administrativnih pitanja, bitniji poslovni sastanci( posebno oni na koje se čeka duže). Oni koji ponovno polažu ispite ili spremaju stari ispit, mogu biti dobri.


Uticaj Meseca u Jarcu do subote ujutru. On može i pokrenuti neku skrivenu tugu, probleme sa kostima, ali će nam danas biti malo teže da se držimo pravila, jer Sunce i Jupiter dolaze u kvadrat pa može biti ipak sklonosti nekom preterivanju. može doneti veća nezadovoljstva, ali finansijske troškove.Pokušajte da preuzimate obaveze jedno po jedno, jer može dolaziti do grešaka ili nezadovoljstva zbog nedovoljnog vremena/ nerazumevanja.Pokušajte da unesete optimizam, ali da sve bude ipak fokusirano na osnovne obaveze ovog dana i realnija očekivanja! 

Vreme od 13:37 može biti lakše za učenje, potpisivanje papirologije, trgovinu, bitne poslovne kontakte.

Posebna pažnja od podneva jer Mesec i Mars dolaze u opoziciju i mogu pokrenuti puno svadja, ljutnje, nervoze, ali kolektivnih problema( problemi na području Kosova nisu neobični pod uticajem tranzitnog Marsa i mogu biti pogoršani). Dan je vrlo osetljiv za reumatske probleme, kosti, zube, želudac. Pripaziti na porodične odnose! Ovaj aspekt može da vam pokrene neke stare rane i bolove i da reagujete izuzetno osetljivo i ljutito! Čuvajte sebe! 

Bez obzira na izazove, danas može biti dobar dan za učenje, rešavanje stvari koje traže veću odgovornost i ozbiljnost, ili prosto ako prolazite kroz period koji je osetljiv, da negde zaposlite sebe, šetate, provodite vremena u prirodi, ili što više radite, da bi negde trenutni problem stavili po strani. 

Ljubavni odnosi danas mogu biti na nekoj prekretnici izmedju tuge, ponosa, zatvorenosti, preživljavanja i podsećanja na nešto, ali će tražiti i veliku mudrost i umerenost, jer kao da u vazduhu može da se oseća eksplozivnost. 

Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski